Tyypillinen autoharrastaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 400 cid, 5.3.2002.

  1. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Onhan tähänkin nyt pakko sit vissiin vastata... montaks niit viestejä ja esittäytmisiä oli... ja kaikki miehiä.
    Mut siis mukana on ainakin yksi naispuoleinen harrastaja!

    Ikää sopivasti (35) ja lapset 11 & 7 harrastukseen sopivan orientoituja jo. Perheeseen kuuluu myös samaa alaa harrastava isäntä ja autossa mukana pyörivä koira.

    Edit: Isäntä kulkee nykyisin omillaan ;)
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jahhas, elikäs 28 vuotias IT/verkkopuolen (yllätys) inssi ja opettaja. Kotieläiminä avovaimo ja kaksi pienempää naispuolista takiaista..

    Harrastuksina Chilipaprikoiden kasvatus ja syöminen, (kauko)idän kamppailulajit ja oikeassa oleminen.

    Käyttöautona Dodgen Stratus ja nautiskeluautona letukan Caprice.

    Ensimmäinen peli oli Mini 1000 ja ikää oli omistajalla oli tuolloin 8 vuotta. Sittemmin noita vehkeitä on ollut jos sun jonkinnäköisiä, kokoisia ja hintaisia.

    Dodgella joutuu ajamaan, kun ei ole varaa uuteen GM:ään :grin:

    Vauhtihulluutta tappamaan rakentelin taannoin diesel Sierrasta bensakoneisen turboversion...Muuten kiva peli, mutta kun ei laatikkoa jaksanut vaihtaa, niin välitykset ovat aika hassut. Menee ykkösellä hyvin satasta ja vitosella tyhjäkäynnillä vauhtia on ~120

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Jza 2003-05-24 16:42 ]</font>
     
  3. ManRay

    ManRay 1st gear

  4. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Mä taidan olla siitä epätavallisimmasta päästä: Vähän päälle 2-kymppinen pyörätuolijätkä Oulusta, rasvis lisättynä perversillä takatukalla, merkonomi, asun yksiössä (ainakin häätöön saakka)

    Harrastan kaatamalla bensaa kaasariini, herättämällä yleistä paheksuntaa yms "formaattiin" kuuluvaa.

    Reissuun lähetään aina ku löytyy hyvä crew.

    Käykäähän sivullani
     
  5. Apassi

    Apassi 1st gear

    Kohta maagiset 18v. täyttävä autoiluharrastusta aloitteleva jenkkifani.
    Ei vielä oo omaa autoa...

    Ite yritetää omaa autoon kaikki tehä mitä vaan osataa ja kyetään.
     
  6. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    18v levyseppä (ainakin papereissa lukee), rahat ja hermot menee '76 Plymouth Gran Furyyn ja loput kolikot mitä taskunpohjalta löytyy ryypätään.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Kimmeli 2003-12-10 20:47 ]</font>
     
  7. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    Automaalariks opiskeleva punaniska jolla on harrasteautona Ford Consul Cóupe'74. ostettu vähän aikaa sitten täydellinen kunto paitsi maalipinta on ihan perseestä. 2.3 V6 kone jolla on ajettu 7000km. ei kenelläkään satu olemaan samanlaista/samanikäistä kaunokaista?
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hehee, varsinaisia junioreita, pakko on pistää pikkuisen omaakin tietoa joukkoon. Ikää kauhiat 53 v, ATK alalla, asutan omaa taloa stadissa vaimon ja kahden snadin koiran kanssa, aikuinen likka muutti vuos sit himasta. Tällä hetkellä arkiajot sujuu Nissan Maximalla (ja oikein mukavasti kiitos), emäntä ajelee Huyndai Getzillään myös tyytyväisenä. Naapurin auton hälyttimen voin käynnistää -71 AMC Javelinin 401:llä, koska -77 Renault 12 TS:ni ei siihen kykene. Lisäksi tontilla majailee Rambler American ja likan kolaroima Rellu 11, josta pitäisi joskus vielä kunnostaa kiva käyttis, kattoluukku ja kaikki...Autoja on ehtinyt olla jo joku 40 kipaletta, kaikenlaista camaroa, mossea ja mustangiakin rellujen ja vauxhallien joukossa, mutta ei AMC:n voittanutta, hehee...
    Ja tämä on hauska foorumi seurata.
     
  9. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Atk-alalla töissä, 21-v, asuu himassa, vähän sellanen rokki-ihminen...höhöö. Amerikkalaista ei ny oo, ollu camino -74 ja camaro -87, nyt ajelen granadalla, ja löytyy -65 rekordiprokkis. Ja sportsteri on kans.
     
  10. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tänään 29v täyttävä keskenkasvuinen pojjan köllykkä. Hot Rodders Kuopion jäsenenä oon ollut vuodesta 88 tai 87 (kerhon juniori kasvatti). Harrastus alkoi pienoismalleista 83, joita rakennan vieläkin, ensinmäinen harrasteauto(iskän kaa hommattu) oli 88 hommattu Standard 10 -57. Nykyään -55 Ford Fairlane Crown Victoria, joka on ollut vuodesta 1995.
    Asun omassa(lue pankin) kerrostalo kaksiossa kuopion keskustassa. Kerhon talli jossa autoni on sopivasti naapuri talon kellarissa.
    Elämän tilanne muuten on sopivasti rempallaan. Villi ja vapaa.
     
  11. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Eli 24-v. insinööriopiskelija (pitäis valmistua keväällä)Savon suunnalta.
    Olen rakennellut pienoismalleja...keräillyt autoalan lehtiä lähinnä kotimaisia(V8, mobilisti, Gti, Autosound, kromi&poweri, Street&Race + ulkomaiset)
    Harrasteauto puuttuu vielä, jos tuota käyttöpirssin Hifistelyä ei lasketa(olen kiertänyt kisoja pari kautta).

    PetteriT
     
  12. ah

    ah 1st gear

    22-vuotias kauppatieteiden ylioppilas. Naimisissa, perheenisä. -90 Saratoga saa kenkää kesät talvet. Jenkkilinja pitää hautaan saakka.
     
  13. wolfman

    wolfman Gearhead

    Muutamia päiviä vajaa 23 vuotta on riekuttu etelä-pohjanmaan lakeuksilla ja alla on ollu parit mopot pari oikeen moottoripyörää ja yks bemari ja kaks jenkkiä, Toinen oli huoltovapaa Dodge Coronet ´67 ja toinen mihin on sitte tehty korjausta korjauksen perään on Chevromobile kaprike Klassik sedani. Niin ja onhan noita 60-luvun metritaunuksiakin kolme kipaletta nurkissa. Käykää kurkkaaamas kotisivuukka niin sielä näkyy paremmin mitä on ollu ja mita on ny.
     
  14. og_fin

    og_fin 1st gear

    elikkäs laitetaan tänne sitten vähän tietoa... Eli 26 vuotias varastomies (hmm autovarastossa töissä.) parin termiitin ja avovaimon kanssa asustellaan vuokralla.
    Käyttöautona caprice classic stw kunhan saan laatikkorempan hoidettua ja projektina 77 mallinen chevy suburban ambulance joka olis tarkoitus saada vuoden parin sisällä liikenne kuntoon.
     
  15. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Kainuulainen 24v. jätkä kirjoittelee tällä nimimerkillä. Insinööri oon ja mekaniikkaa suunnittelen työkseni. Vaimo+poika 7kk ja koira on perheen vahvuus.

    Autoja ollut yht. 13kpl joista jenkit:
    - Dart -74. 360+727 jne.
    - Caprice Estate STW -86
    - Mustang -64,5. 351C+kavennettu akseli jne.
    - Mercyry Colony Park STW -80 (oli emännän, kun tavattiin)
    - Dodge Coronet -66. Mutettu 2d jossa 440cid.
    - Caprice Classic 83 STW

    Nykyisin omistan jenkeistä ton viimeisimmän. Autot vaihtunu aika tiuhaan ku ei ole vielä sitä "oikeaa" jenkkiä sattunu kohalle. Nykyiseen ihan tyytyväinen eikä mitään hirmu hinkua päästä eroon. Joskus pitäis saaha laitettua -65 2d Impala.

    Muut on ollut käyttö ritsojen lisäksi MK1 2kpl ja MK2 2kpl ekkereitä joista nykyään on -76 MK2 ekkeri 2.0 turbolla intercoolerilla ja muilla perus "ralliekkeri" vermeillä. Tämä auto ei tule ikänä minun elinaikana myyntiin (vannomatta paras :smile: ).

    Melkein kaikkiin harrastevehkeisiin olen rakentanut ainakin koneet uusiks ja muutenkin tahtoo aika kulua tallilla vähän liiankin kanssa.
    Escortit, yhtä vanhakoppasta lukuun ottamatta, itse rakennettuja.
     
  16. rt72

    rt72 1st gear

    kohta kolmekymppinen duunari, harrasteena vanhat eurovoortit ja tojotat. Käyttöautoina parikyt vuotta vanhat eurovoortit ja tojotat. Asuu pummilla naisen luona...
     
  17. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    33, huoltomies, työsuhrekämppä hautuumaalla, vaimo ja 4-v. tytär.

    Lainoja ja velkoja riittävästi.

    Käyttö-, harraste- ja projektiauto kätevästi yhteen autoon kasattuna: Blazeri.

    Työautona Wille.
     
  18. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Kohta 30v pa (epä)harrastaja.

    romuja on ollu 60 -70 kpl, Autoja 3 ( => GM Usa) + käyttis farkku mondeo -97 ( jotta emännyskin pysyis tiellä :grin: Ö-luokan kakkoskäyttis e-kadett (synonyymi romulle)

    Kesällä kun ei urakoinnilta kerkee ja talvisin ei tarkene :sad:
    Siinä suurin syy kun ei noi rojektit valmistu..

    _________________
    * Chevy C 10 4x4 -80 *
    * Blazer K 5 -80 *

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: lucifer74 2004-01-03 05:43 ]</font>
     
  19. petro_din

    petro_din Gearhead

    kohta 18, kenties lähitulevaisuudessa tietoliikenne asentajan paperit, työpaikka on kaukainen haave...
    harrastaa: mitä eteen sattuu, tällä hetkellä 73 4dr dartti...
    saa ny nähhä mitä sitte tulevaisuudessa on :smile:
     
  20. Lexa

    Lexa 1st gear

    No juu...ikää 37 vee ja kun hyppään Caprice STW -91:n, Xantia TD Breakin tai CX GTI:n rattiin, niin kyytiin änkeää vaimoke, neljä nappulaa ja koira.

    Ja autoja harrastaan en kerkeä kun pitää istua tässä ruudun edessä ja surffailla tai sitten istua (lue maata) soffalla :smile:

    Niin tai sitten ne autot on vaan tehty ajettavaksi...kun tulee kilometrejä n. 50tkm/vuosi...nyt takana yhteensä jo yli milijuuna :smile:

    Ja OK - talossa lihotetaan vielä pankkiherroja.

    Ja koneautomaatioteknikonkutale - koulutus löytyy ja tällä hetkellä koitan johtaa töitä = TJ.

    Autoja ollut persauksen alla apauttia 20? (Pitäs joskus laskea)
     

Kerro tästä muillekin!