Tyypillinen autoharrastaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 400 cid, 5.3.2002.

 1. B 49

  B 49 Gearhead

  Kuka jaksaa laskea näistä meidän keski-iän?
  Mun veikkaus 22,3 vuotta.Nuoria harrastajia.
   
 2. Janski

  Janski 1st gear

  18-vuotias tekniikan opiskelija. Piha täynnä projekteja (keskeneräisiä =). Jenkkimenopeliä vasta hommaamassa..!
   
 3. ford scorpio

  ford scorpio 1st gear

  Hmm...noh nostetaan vähän keski ikää
  32w turvallisuus alalla työskentelevä
  tietääkseni ei ole jälkikasvua (ainakaan ei ole kerrottu)eli sinkuilen kaiketi vai mitäse on kun tuo sosiaalinen elämä on heikoilla.(yö työt)
  Kotteroita on laidata laitaan ollut nytten kyllä häpeäkseni ettei yhtään jenkkiä hallussa kun tuli muutettuu helpommin kulkevaan muotoon
   
 4. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Talvet Nissan Sunnylla ja kesät joko Mootoripyörällä tai Jenkillä, vaihtelee hieman mielialojen mukaan.
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  60 ekasta kun laski keskiarvon niin se oli about 28.
   
 6. -riku-

  -riku- 1st gear

  33vee hinurikuski eli päätoimikin liittyy lähinnä rikkinäisiin autoihin. Pari lasta 11 ja 13 vuotiaat, vaimo joka ei ymmärrä miksi pitäis rakentaa ennemmin autotalli kun viedä loppuun keskeneräistä ok-talon peruskorjausprojektia. Kissa ja saatanan iso koira vaikka ajelenkin Delta 88:illa. Farmiin se kyllä mahtui mukavasti.

  Muistoissa:

  Olds CC -82 (oli päivän ja joutui naapurille)
  Chevy Caprice STW -86
  Chevy Malibu 2D coupe -75
  Buick STW -82 (kävin ostamassa kamulle)
  Chevy Caprice sedan -81
  Olds CC -83 (oli kolme päivää, meni serkkupojalle)
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  21 vuotias köyhä sinkku opiskelija, joka asuu pienessä ja paskaisessa kämpässä.
  Kulkupelinä vm: 88 343 Volvo jonka omistamme systerin kanssa puokkiin. Ei ole omaa autoa, mutta tulevaisuudessa on tarkoitus hankkia jonkin sortin Moppe.
   
 8. chevelle65

  chevelle65 1st gear

  Olen 23v opiskelija. Harrasteautona 65 chevelle malibu! Käyttöpieruna muijan Nissan.
   
 9. aaCHEVY

  aaCHEVY Gearhead

  Olen 27-vuotias perheellinen, vaimon lisäksi kolme alle viisivuotiasta muksua ja kaikki tietenkin poikia! Talli aikaa ei nyt juurikaan ole, mutta kun pojat vähän vielä kasvaa niin eiköhän meidät löydä koko perheen rakentelu puuhista. Nykyiset kulkuvälineet Chevrolet Blazer -84 6.2d, jolla ajeltu kaikki perheen ajot kelillä ku kelillä. Sekä kakkos autona Opel Rekord 2.0E -84 ajeltu sillon ku Blazeri ollu työn alla mm. kun moottori ja vaihteisto käyty läpi.
   
 10. makke

  makke 1st gear

  Joo mäkin nostan vähän keski-ikää.

  Siis 35 v. koneteknikko + erinäisiä lisäkoulutusjuttuja.
  Asun Liedossa ihan Turun kupeessa.
  Naimisissa luonnontieteiden tohtorin kanssa (joka ei ymmärrä autoharrastusta jo työnsä luonteenkaan takia... mutta kestää sen kuitenkin joten kuten).
  Pari rasavilliä poikaa ja laiska koira. Omakotitalossa asustellaan ja talli pihapiirissä joka väärällään autoja ja osia.
  Kalustoa on ollut vuosien saatossa huisasti ja vieläkin niitä on liikaa.
  Nykyisiä ovat '61 DeSoto STW, diesel Mersu, turbo 900 Saab, turbo Mitsu, pari Bedfordia (toinen autonkuljetus auto) ja sikamäärin Vauxhalleja (kolmisenkymmentä kappaletta) vuosimalleilta '51 - '89.

  Käyttöautona mikä milloinkin, ihan fiiliksen mukaan!

  _________________
  autoharrastusta...
  http://www.makkesgarage.com

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: makke 2003-05-04 01:35 ]</font>
   
 11. bbl

  bbl 1st gear

  21-vuotias opiskelija turusta, kesäkäyttöpelinä toista vuotta 63 impala ja ympärivuotisena kaupunkikäyttöpelinä 74` mini 1000, ollut mulla kortin saamisesta asti,tutulta vanhalta naiselta, ajettu 68tkm, olen toinen omistaja=)
  Talvella maantieajoon isän pösö 406
   
 12. Vani-91

  Vani-91 1st gear

  29.v 3-vuoro duunari, Lapualta. Asun soran aikana rakennetus hirsi murjus "vähän syrjässä" sivistyksestä.. On jonkunlaiset tilat autojen kaas värkkäämisehen jopa talvella (vanha hevoos talli ja kamiina). Ura kehitys:Eka oli lada, sit mersu ja ny viimeiset 2 vuotta vani. Meni monta vuatta ennen ku sai AUTON. Ihimiset ei tiärä mitää menettäävät ku ajaavat kaiken maailman kipoolla (niiku mäkin joskus).
   
 13. cuda69

  cuda69 Gearhead

  40+ vuotias varaosamyyjä pohjoisesta.(eteläsuomalaisten mielestä)käyttöauto 75-monaco 440 sellä.harrasteauto 69barracuda johon tulee tuon monacon teknikka ja 65-valtteri kisa pirssi chevyn tekniikalla
   
 14. CAMARO

  CAMARO 1st gear

  21-vuotias opiskelija Vaasasta. Asun kerrostalossa, harraste/käyttöautona Trans Am GTA 5.7 TPI vm.88. Edellisiä jenkkejä Grand Prix coupe vm.89, Neon vm.97(jos sitä nyt jenkiksi voi kutsua..), Trans Am GTA vm.89 ja Chevy Corsica vm.92. Eli aika monenlaisia melko lyhyessä ajassa. Nyt tuntuu kuitenkin siltä että mieluinen on löytynyt.Tai ehkä kuitenkin isona ja rikkaana vois vaihtaa kymmenkunta vuotta tuoreempaan Camaroon/Firebirdiin :smile:
   
 15. Kassu

  Kassu 1st gear

  Minä taas olen tämmöinen reilu kolmekymppinen yksityisyrittäjä rouvaihminen pohjois-pohjanmaalta, jolla on miehen lisäksi 3 lasta ja koira. Jenkkiharrastusta on kaikki ajoneuvot, eli Chevy Vaneja on kertynyt 3 kipaletta vuosimalleiltaan -89,-90,-90, rentoutuminen hoidetaan kesäisin Harlikoilla ajaen (molemmilla omansa) ja pikkuajot tehdään Chrysler Neonilla -01.
  Täytyyhän sitä joitain linjaa noudattaa???
   
 16. M.H.

  M.H. 3rd gear

  26 vuotias kuorma-autokuski. Perheeseen kuuluu avovaimo ja rottweiler. Koiran ansiosta saatiin -89 Carinan tilalle samanikäinen Astro. Ihan ympärivuotinen käyttöpeli, jonka kanssa tosin on saanut harrastaakin. Ehkä joskus tulee mahdollisuus hommata Corvette, mutta siihen asti on tultava toimeen yhdellä autolla.
   
 17. Naxu

  Naxu Double Gearhead

  26-vuotias valvontaoperaattori. "Ikuisuus"-projektina 1952 Ford vedette ja harrasteautona 1956 DeSoto Diplomat. Lisäksi emännän käyttöautona Chevy Lumina APV(se tilasukkula) `90. Siinä meidän perheen jenkit + 1 eurojenkki. 2-vuotiaasta poitusta tulossa kova automies, eivätkä meidän koiratkaan autoja pelkää.
   
 18. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Alle 30-v. 2-lahkeinen. Mm. konetekniikkaa aikoinaan opiskeltu, nyt työskennellään.

  Harrastekaaroja "normaalin" ihmisen mielestä pari kappaletta, toinen (El Camino) kylläkin aivan käyttöauton tehtävissä toimii (hyvin).

  "Harrastepelistä" muutama kuva, "nimimerkin" takaa osoitteessa http://www.terrorizerz.com
   
 19. bel air

  bel air Gearhead

  22 vuotta ja Lahessa yritän opiskella. Kulkupeleinä -60 Bel Air ja käyttökiesinä jännitystä matkusteluun tuo -67 Rambler American farmi.
   
 20. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  27v ja eteläpohjanmaalle häjyksi muuttanut. Kone"animaatio"teknikko on koulutus ja keikkahommia teen.
  Eka auto vm.67 Volvo Duett (tummanvihreä umpikylkinen,sittemmin museorekisteröity Turussa. Missähän lienee nykyään..?). Duettin jälkeen vm.65 Impala (4 ovee ja 3 lovee +292 cid. kuutonen. JXO-64 on/oli rek.num. Missähän sekin on?) Sitten chopatun 240:n Volvon, BJ40:n Toyotan ja Hiluxin kautta
  Chevy C30:een paripyörä pickupiin. Lisäksi sormien väristä pitää huolta vm. 73 Triumph Spitfire ja viimeisin hankinta vm. 77 HD.
  Motto: "tälläisen mä oon aina halunnu!"

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 1purehell 2003-05-19 23:39 ]</font>
   

Kerro tästä muillekin!