Tyypillinen OD:n käyttäjä? - Käyttäjätutkimus 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ylläpito, 19.11.2010.

  1. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    On taas aika hieman kartoittaa millaista väkeä me overdrivelaiset olemme, oheisen linkin takaa löytyy noin 1-3 minuuttia aikaa vaativa OD:n käyttäjille suunnattu tutkimus.

    https://digiumenterprise.com/answer/?si ... k=PHESAWQW

    Yhteystietoja ei kysytä eikä vastauksia yksilöidä. Tutkimuksen tuloksista julkaistaan ainoastaan yhteenveto ja tilastoja.

    Huom! Kun painat lähetä-nappulaa, ohjaudut suoraan OD:n etusivulle. Välissä ei tule mitään "kiitos vastauksestasi" tms. sivua. Suoraan takaisin asiaan vaan :)

    Olisimme erittäin kiitollisia runsaasta vastausaktiivisuudesta.

    -Ylläpito-
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Vastailtu. 8)
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Osallistuttu!!
     
  4. testaaja

    testaaja Gearhead

    Vastaukset annettu.
     
  5. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Done!
     
  6. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Edellinen tutkimus talvella 2007-2008 tuotti tällaisen määritelmän keskivertokäyttäjästä ja uskoakseni samalla myös keskivertoharrastajasta:

     
  7. Javelin SST -68

    Javelin SST -68 1st gear

    Been there, done that...
     
  8. Damned

    Damned Gearhead

    Olipas kerrankin sujuva kysely. Mieluummin vastaa tommoseen lyhyeen kuin monisivuiseen eepokseen.
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Luulisin vastausten olevan aikalailla ennallaan, mutta virtanen on nyt vaan pari vuotta vanhempi :lol:
     
  10. gintonicice

    gintonicice 3rd gear

    Tuota kyselyä voisi Gallup käyttää mallina tehokkaasta ja ytimekkäästä kyselystä.
     
  11. janiluo

    janiluo Gearhead

    Viimeisen kysymyksen jälkeen hyppäsi suoraan OD:n sivulle vai kaatuikohan se??? Ei tullut mitään ilmoitusta kuten että "Tiedot on lähetetty, kiitos vastauksesta" tms. vai pitikö tullakaan???
    No, luultavasti olen minäkin vastannut...
    :odroll:
    - Jani -
     
  12. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    oli kyllä osuva anamneesi :rotfl: paitsi, että järvisellä ei ole enää mitään asiaa talliini sen edellisen oksentelun jälkeen :poff:
     
  13. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Re: .

    Lisätään toi seuraavaan kuvaukseen :D

    Kysely tosiaan loppuu kuin seinään, mutta ei siinä ole kuin toi yksi sivu. Mitä sitä turhia kyselemään =)
     
  14. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

  15. livinki

    livinki 1st gear

    Olipas osuva omaan elämään tuo edellinen yhteenveto. :D
     
  16. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Vastattu on ja pitkästä aikaa oli mielekkäästi(asiantuntevasti) laaditut kysymykset ja niitä ei ollut liikaa.
     
  17. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Ruutu on raksittu, milloin voittaja ilmoitetaan :D
     
  18. tooke

    tooke Gearhead

    Vastailtu kerrankin ytimekkääseen galluppiin :D
     
  19. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Heikkilä on 38-vuotias autoharrastaja Keski-Suomesta. Heikkilän ohella perheeseen kuuluvat rouva Heikkilä ja nuorineiti Heikkilä. Heikkilällä on teknisen alan korkeakoulutus ja vakituinen työpaikka. Palkasta Heikkilän tilille jää pakollisten menojen ja rouva Heikkilän jälkeen noin 500 euroa kuukaudessa.

    Heikkilän tallista löytyy yksi harrasteauto (toinen ei mahdu) sekä nuorineiti Heikkilän potkuauto. Niiden mittariin kertyy vuosittain yhteensä noin kymmenentuhatta uutta kilometriä. Kesän aikana ohjelmaan kuulu enemmän kuin yksi mutta ei enempää kuin kolme eri harrasteautotapahtumaa ja Kanavaseudun ajot. Talven aikana ohjelmaan kuuluu korkeintaan yksi harrasteautotapahtuma, Mobilistien Talwiajo. Heikkilän pihalla seisoo myös ikäloppu käyttöauto (silloin kun se ei seiso korjaamolla) ja pihatyöt. Näillä autoillaan Heikkilät ajelevat keskivertosuomalaista enemmän, yhteensä yli 25.000 kilometriä vuodessa.

    Autotallin ikkunasta loistaa valoa 2 h viikossa jos rouva Heikkilä suo, sillä harrasteautojensa kunnossapidosta ja rakentelusta Heikkilä huolehtii pääsääntöisesti itse. Käyttöauton, sen vihoviimeisen vikakokoelma-Audin perushuollot eivät voisi Heikkilää vähempää napata, sen hän hinauttaakin Valkosen pihalle parin kuukauden välein. Käytännön apua ja neuvoja pyytämättäkin rakenteluun ja huoltoihin Heikkilä saa autoharrastajakaveriltaan Purhoselta. Usein Heikkilän teknisille pulmille ja tyhmille ideoille naureskellaan porukalla Overdrive.fi:n foorumeilla, jossa Heikkilä vierailee lähes joka työpäivä.

    Kun Heikkilä tarvitsee osia, tarvikkeita tai palveluja, on suuri painoarvo ostopäätöstä tehdessä myös TM:n ja Tuulilasin testeillä ja suosituksilla. Sekä tietenkin Bilteman kuvastolla.

    Harrasteautojen ohella Heikkilää kiinnostavat mm. laatuaika rouva Heikkilän kanssa takan ääressä, rakentaminen ja remontointikin pitäisi kuulemma kiinnostaa. Harrastuksikseen hän listaa myös musiikin katselun, television kuuntelun ja mainoskatkot jääkaapilla.

    E: Niin ja vielä disclaimer. Tarinan henkilöt tai tapahtumat eivät liity todellisiin henkilöihin tai tapahtumiin ja koko tarina on täysin fiktiivinen. Joo, on se.
     
  20. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    "Roger" 8)
     

Kerro tästä muillekin!