ultaäänipesut Salossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Monipalvelu Lindgren, 25.7.2016.

  1. Monipalvelu Lindgren

    Olemme pienyritys Salon Kuusjoelta toimiala on erilaisten osien, välineiden sekä kappaleiden ultraäänipesut.

    Ultraäänipesu on tehokas, taloudellinen, turvallinen ja ympäristömyötäinen puhdistus keino saada kiinni palanut lika ja rasva, leikkuunesteet sekä öljyjäämät, oksidikerrostumat (ruoste) ja kalkkeumat, kiillotusvahat yms.. Irti erilaisista kappaleista sekä osista. Ajoneuvojen huollossa kaasarit, suuttimet, dieselpumput, laturit, startit, erilaiset anturit, moottorin ja vaihdelaatikon osat. Koneistamoissa terät, muotit, valmiit kappaleet, koneiden osat sekä venttiilit ovat kaikki pestävissä ultraäänellä jopa hapettuneet piirikortit pystyy pesemään ultraäänellä. Meillä on mahdollista pestä ultraäänipesurilla erillaiset kappaleet aina 500x300x200mm.

    Ultraäänipesurit
    Tuntihinta 9Litran 300 x 240 x 150 mm
    Tuntihinta 25Litran 500 x 300 x 200 mm

    Pesujen hinnoittelu on muuttuva riippuen pestävästä esineestä ja liasta:
    Pesut 30-60€ sis. pesuaineet
    Muista työosuuksista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

    Pestävän tavaran nouto ja palautus sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen.

    Postitse/matkahuollolla asiakkaan lukuun molempiin suuntiin. Tavaran voi toimittaa myös itse tai tilata noudon meiltä hintaan 0,58€/km sis.alv24% Huom. Väli Kuusjoki-Salo on matkakuluton.

    Jos heräsi kysyttävää ottakaa rohkeasti yhteyttä. Facebooksivuilla on hinnastoa ja perustietoja lisää.

    https://www.facebook.com/Monipalvelu-Lindgren-307902269543346/

    monipalvelu.lindgren@hotmail.com

    Y-2459381-6
    Santeri Lindgren
    Ylikulmantie 257
    25330 Kuusjoki
    p.0456313669
     
    Muokattu: 19.8.2016
  2. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Porukka tuskin on siellä paikan päällä kattelemassa minkä verran aikaa menee joten sano mieluummin paljonko esim. 8 bensasuuttimen testaus (siis virtauksen tarkastus) ja putsaus tekee? Esim. 100e/8 kpl on aika normaalihinta. Paljonko teillä? Perusasiakkaan on täysin mahdoton sanoa noihin "se ja se erityispesu" hommiin yhtään mitään,mistä se asiakas tietää vedättekö noi hatusta vai miten? Ei kai siellä monia eri pesumalleja tarvii,eikö siellä ainut tarkoitus ole saada ne suuttimet puhtaaks? Könttähinta pitäis jo tällä nykyteknologialla osata sanoo.... Maaluu/korihommissa jintaerot ymmärtää mutta kun puhutaan tommosista koneistusluontoisista hommista....siis jos maksan sen halvemman käsittelyn niin nekö voi jäädä paskasiks? Vasta kalliimmalla tulee hyvä? Jos sä viet lohkon porattavaks koneistajalle niin ei sekään kysy että " tehdäänkö 50 eurolla vitunmoista skraadia ja kieroo putkee,vai 150e:llä hyvä?".....ymmärtänette pointin. Ja ylipäätään jotain yli 20 vuotiaita suuttimia on täysin järjetöntä huollattaa yli satasella jos uusia settejä saa 200-250e(jos bensasuuttimet).... eli suutinhuoltojen hinnat pitäis asettaa myöskin sitä silmälläpitäen,
     
    Muokattu: 25.7.2016
  3. max

    max Double Gearhead

    Joku aika sitten kysyin mitä maksaa SBC ja BBC kansiparien(4 kpl) putsaus ruosteesta, rasvasta,maalista ja muusta liasta yhdeltä firmalta ,joka täällä itseään mainosti.
    Sain ainoastaan YV:n ja ei mitään hinta-arviota.Jäi kuva jotta eivät tienneet mikä on sylinterinkansi.

    Olis hyvä jos vois suoraan sanoa mitä maksaa,että saisin nämä Letukan kannet "harmaaksi".
     
  4. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Ei taida pelkkä pesu olla paljon pariakymppiä enempää....mutta samallahan niistä kannattaa suoruus tarkistaa,ja sillon pesu kuuluu yleensä hintaan. Ja toisaalta milläpä nuo kannet kieroiks saa ellei nyt luukuta niitä punahehkuun ja samantien vedä pultteja auki väärässä järjestyksessä...enempi tuo plaanauskin on sitä että otetaan kolot pois. Ja sekin lähinnä dieseleistä missä on jämymmät tulirenkaat tiivisteissä,ne pystyy tekemään koloa kanteen.
     
    Muokattu: 26.7.2016
  5. max

    max Double Gearhead

    Kiitos Lindgren vastauksesta YV:llä.Tottakai kannattaa kirjoittaa palstalla,ja tuoda asiat/hinnat julki.
    Tätä OD palstaahan lukee tosi moni,ja monella on likaisia osia,mitkä vaativat parempaa puhdistamista.Siihen en ota kantaa,mikä on ilmaista mainostamista,ja mikä ei.

    No,kissa pöydälle.SBC ja BBC kansien pesu on luokkaa 300€ ja käsittää erilaisia työvaiheita.

    Työssähän mulla menee entistä huonommin.Muoviraepuhalluslaitteetkin hävitettiin,ja näin en enää saa palkkaa omien hommien hoitamisesta työaikana.Sylinterin kansien putsaus
    muovirakeella sain kuitenki seetien kunnon hyvin esille,tarkoittaen kun tarkemmin tutki ovatko kannet halki.
     
  6. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Niinpä, helpompi sanoa puhelimessa, ettei jää faktaa... Tämä on kyllä ihan höpö-höpöä ja hevonhuppaa..
     
  7. xarper

    xarper Gearhead

    Eli paljon maksaa esim. kaasarin ultrapesu noilla hinnoilla? Tossa olis yks sohlo 500 Edelbrock mikä pitäis holkittaa ja varmaan pestä kunnolla sit kun tuikkas tuleen sen tossa kun purin. (free tip: älä laske kaasaria akun päälle :D)
     
  8. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    ^Edelbrockilla on siis todistettavasti pystytty muodostamaan palamiskelpoinen seos ainakin akulla hehkuttamalla:D
     
    Muokattu: 30.7.2016
    Monipalvelu Lindgren ja xarper tykkäävät tästä.
  9. nurto

    nurto 1st gear

    Hienoa kuulla, että tietämys ultraäänen eduista leviää! Avoimuus on hyvästä, joten mielelläni vastaan tähän maxille hinnoista niin, että näkyy myös muille. Anteeksi kun viimeksi kysymykseesi pyysin sinua soittamaan ja kertomaan tarkemmin.

    Me Sonicwashilla emme oikein osaa kertoa hinnasta kuin hyvin karkean arvion ilman tarkempaa keskustelua asiakkaan kanssa. Tämä on syy miksi aina suosittelen soittamaan meille ja kertomaan enemmän. Tästä on useasti opittu kantapään kautta, kun "hieman likainen", osoittautuukin hyvin pinttyneeksi jota pitää pestä monta tuntia ja aina tunnin pesun välein ottaa hetkeksi manuaaliseen huuhteluun painepesurilla. Lisäsin nettisivuille www.sonicwash.fi kuvia tällaisesta tapauksesta (murskaimen lauhdutinkennon pesu). Murskain oli täysin täynnä jämähtänyttä kivipölyä ja vahvoja pesuaineita kaadettiin isoon altaaseen 40 litraa.

    Jos jonkinlainen arvio pitää näin yhtään tietämättä sanoa
    -Käyttäisin emäksistä kevytmetalleille ruosteenpoistoon tarkoitettua USF125 pesuainetta ja sen jälkeen korroosion esto Cavitec Multi -aineella. Varaus myös tehdä nopea esipesu USF175 aineella, joka on erinomainen rasvan pesuun.
    - Pesuaikaa vaikea sanoa näkemättä likaa. Tavallaan voi riittää 60-120min jos laskee 30kHz altaaseen ja 600W teholla niin että se iskee välillä 1200W "Sweepin". Korroosion esto ei ole kuin 3min. Mutta taas pesuaikaa voi mennä todella kauan ja tätä emme yleensä "hinnoitele". Lupaamme puhtaana, vaatii se mitä tahansa.
    - 4kpl sanoisin hinnaksi 320€+alv ja niin että luvataan oikeasti puhtaana

    Jos sinulle Santeri tulee joskus kysymyksiä tai menee sormi suuhun erityisesti vaikeiden kappaleiden tarkkuuspesujen kanssa, niin mielelläni autan toistakin yrittäjää :) Pidän peukkuja pystyssä ja toivon menestystä!

    Topias Nurminen
    p. 045-6762692
    www.sonicwash.fi
    Suomen Ultraäänipesu Oy
     
  10. xarper

    xarper Gearhead

    Nonih, meinasin jo äsken kirjotella siihen YV mutta kirjottelen nyt tänne kun tännekin vastasit.

    Mutta mielestäni asiakkaan ei ole järkevää pestä tommosta perus kaasutinta hintaan 100€ kun käytettynä saa toimivan vähän yli, ~120€.

    Jos pesu on 100€, siihen korjaussarja päälle 40€ ni kannattaako se sit? Ei omasta mielestäni ehkä ainaskaan, toki sittenhän sen kyllä tietää myös mitä sille kaasarille on tehty jo todennäkösesti toimiikin varmasti ehkä pitempään.
     
  11. f34

    f34 Double Gearhead

    ostat oman käytetyn tilalle käytetyn 120€, miksi?
     
  12. xarper

    xarper Gearhead

    Tuo 500 Edelbrock mistä omalla kohalla puhun on vitun väljä läppäakseli mikä pitäis holkittaa ja sain täysin ehjän/toimivan 120€.
    Ei ole köyhällä varmaa maksaa 400€+ uudesta peruskaasarista kun halvemmallakin saa.
     
  13. xarper

    xarper Gearhead

    Eli tästä pääsemme siihen että yksittäisiä osia ei kannata pestä.
     
  14. Hinnasto muutettu asiakas ystävällisemmäksi. Poistin samalla turhat väärää tietoa sisältävät viestit tästä keskustelusta. Jos jollekin vielä herää kysyttävää niin ottakaa rohkeasti yhteyttä.
     
  15. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Hieno homma että tälläistäkin palvelua on tarjolla.
     
  16. Kiitos. Pitkän hiljaiselon jälkee on mukava kuulla että joku pitää palveluiden puolta. Eikä lyttää niitä oitis.

    Viimeisin pesukokeilu on ollut noin 200kpl sako .308 hylsyt joihin tehdään uusi lataus. Omistaja toivoi että suurin osa karstasta saataisiin irti tasapuolisen uudelleen latauksen saamiseksi. Niistä tuli juurikin omistajan toiveiden mukaisia = kiiltävän puhtaita (sisältä) ulkopuoliset hapettumat lähti myös kokonaan. Kaikki hylsyt pystyttiin laittamaan kerrasta isompaan pesuriin. Pesuajaksi tuli 1h 30min ja hylsyjä ei tarvinnu jälkikäsitellä Hinnaksi tuli 50€.
     
    xarper tykkää tästä.
  17. PLATERS

    PLATERS 1st gear

    Haitallinen sivusto estetty ??
     

Kerro tästä muillekin!