ultra megasquirt ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mururua, 22.8.2008.

  1. mururua

    mururua Gearhead

    Voortin ahdettuun stroukkeri windsoriin mietiskelen moottorin ohjausta(sytkä ja polttoaine) ja megasquirt on suuri kiinnostuksen kohde. Onkos jollakulla tietoa tuosta uusimmasta ultramegasquirtista, josko se kohtapuoleen ilmestyisi. Kannattaapiko odotella vai tyytyä nykyversioihin.
     
  2. heartbreaker

    heartbreaker 3rd gear

    Ei kannata ootella, saattaa mennä vielä tovi. Megasquirt II v.3.0 ja extra koodi, niin sillä pääsee jo pitkälle. (tai 3.57) Itsellä käytössä tuo v.3.0 fordin 429:ssä ja ominaisuudet ei oo vielä loppunu kesken, vaikka käyttö onkin hieman erikoisempaa. (metanolikone)
     
  3. mururua

    mururua Gearhead

    kuinkas toi lamda ohjaus onnistuuko megalla?
     
  4. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    onnistuu
     
  5. mururua

    mururua Gearhead

    mulla olis kiikarissa v2.2 jossa toi map 2.5 baariin ja ymmärtääkseni se on ohjannut myös vesi/metanoli ruiskutusta. Mistäs näen jotta voiko sillä ohjata myös sytytystä? ja jos tuohon päädyn niin kannattaako vaihtaa tuo
    msII prosessori vanhan tilalle?
     
  6. heartbreaker

    heartbreaker 3rd gear

    Jos vaan saat, niin ota suoraan v 3.0, toki tuolla 2.2 pääse kans alkuun hyvin. Ja tuo map paine on absoluuttista painetta eli 1.5 bar ahtoa.
     
  7. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kyselepä tuolta asioita...löytyy varmaan enempi tietoa kun täältä -> http://www.finsquirt.net/forum/
     

Kerro tästä muillekin!