Unelmien rivierat: Daytona Beach

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ismoskosmos, 16.7.2011.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Jaa alkas näköjään Teemalla uusintana parin minuutin päästä. Amerikan autoiluun liittyvistä hommista ja mitä kaikkea.... Eilen mitä nyt nurkkasilmällä vilkuilin.
     
  2. peltsi

    peltsi Gearhead

    Joo hyvä tiivistelmä jenkkimuskelien syntyhistoriasta...
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Yep. Ihan ok vaikka en nähnyt alusta. Piti katsoa, mut unhoitui. Aamulla katoin yle txtv että arjasta tulee viides ja viimeinen osa ja aiheena Daytona Beach missä Bullit kuvattu kun se kaahaa Mustangilla. WTF? Eiks se ollu kuvattukaan Friscossa? Haulla yritin ettiä vanhoja Bullit topiceita missä oisin tuosta tulevasta ohjelmasta kertonut. En löytänyt. Teema näyttää varmaan tuon vielä uusintana.
     

Kerro tästä muillekin!