Universal Wiring Harness

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja coupe 74, 19.1.2007.

  1. coupe 74

    coupe 74 1st gear

  2. blt4spd

    blt4spd Gearhead

  3. lake ender

    lake ender Gearhead

  4. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    Oliko mikä sarja noista?
    Vaikuttiko laadukkaalta?

    Mun tarkotus on saada mahdollisemman selkeä ja toimintavarma johdotus. Suomessa on palanu riittävän monta autoa huonoista sähköistä. Kunnon liittimillä ja liitokset tinalla&liimasukalla. Yksinkertainen on kaunista :D
     
  5. lake ender

    lake ender Gearhead

    Tämä:

    http://www.painlesswiring.com/webcatalo ... ield=10102

    On laadukas (ja hinnakas). Mm. joka piuhaan on kirjottettu koodien lisäks mihin se kuuluu. Liittimet mitä mukana tulee, on tavallsia abikoita. Niitä käytin kuitistesukan kanssa tai sitte tarvikkeena saatavia liimalla/sukalla valmiiks olevia liittimiä (biltema).
    Yksinkertasuus musta tossa oli parasta, eli tällänen joka autosähköstä osaa ehkä just relekytkennän tehä selvis tollasella helposti. Piuhaa tossa sarjassa oli ainakin rodiin enemmän kun tarpeeks, niistä sai suoraan pätkittyä sellaset kun halus, eikä tarvinnu jatkaa.
     
  6. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    Kitos l.e.
    (EDIT:Niin ja tänx vielä siitä vakkaristakin, mahtava peli! 8) )

    Yksi ääni siis painlessille, tuleeko lisää :wink:
     
  7. Midnightbandit

    Midnightbandit 1st gear

    Mä annan ainakin ääneni painlesille omaan -68 tulilintuun tilasin koko auton johtosarjan ja hinta/laatu suhteeltaan ihan ykkönen ja "elinikäinen takuu" lukee paketin kyljessä.. jokaiseen johtoon on merkitty minne se kuuluu ja pätkitty oikean mittaseksi et periaatteessa ei voi väärään paikkaan sitä johtoa laittaa ja ite en ymmärrä sähköistä oikeastaan mitään eikä kiinnosta paremmin perehtyäkkään... Henkilökohtaisesti voin kyllä suositella kyseistä puljua :wink:
     

Kerro tästä muillekin!