UPS:n katteettomat lupaukset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja SamiL, 15.8.2008.

  1. SamiL

    SamiL Gearhead

    On tässä tavaraa tulossa UPS:n kyydissä. Ei onneksi mitään huippukiireellistä, mutta aina pistää jurppimaan turhat lupaukset. Torstaina aamupäivällä nimittäin soitti naishenkilö UPS:ltä ja kysyi henkilötunnusta tullausta varten ja sanoi, että tavara toimitetaan perille sitten tämän päivän aikana. Varmisti vielä osoitteen. Katselin sitten lähetysseurantaa. Tänään 9.46: Matkalla. Koska pakettia ei vielä iltaviideltäkään näkynyt, katsoin lähetysseurantaa uudelleen. Klo 16.04 sinne oli ilmestynyt tämmöinen:
    VASTAANOTTAJAN OSOITE ON KAUKOALUEELLA, JONNE EI TOIMITETA LÄHETYKSIÄ PÄIVITTÄIN
    On siis mitä todennäköisintä, että tavaraa ei näy täällä ainakaan ennen ensi viikkoa. Kun yritin soittaa sinne, niin asiakaspalvelun puhelu ohjautui Ruotsiin tai jonnekin, missä ei kuitenkaan oltaisi osattu asiaa selvittää. Tässä ottaa eniten päähän se, että luvataan jotakin, mitä ei sitten pidetä. Minulle soittaneen henkilön olisi pitänyt jo osoitteen perusteella tietää, voidaanko tavara toimittaa seuraavana päivänä vai ei.
    Siksi haluankin suositella kaikille vain sellaisia rahdinkuljettajia, jotka eivät anna turhia lupauksia. Jonkun muun kohdalla tämmöinen ammattitaidoton törttöily olisi saattanut merkitä vaikka turhaa kotona passissa odottamista koko päivän.
    Ei muuten taida olla ensimmäinen eikä toinenkaan kerta, kun UPS ei toimita pakettia silloin, kun lupaa. Kaiken huippu taisi olla se kerta, kun kaiken viivyttelyn jälkeen vielä UPS:n kuskilla oli otsaa soittaa, että enkö voisi tulla itse hakemaan pakettia 16 km päästä, ettei tarvitsisi ajaa tänne asti... :mad:
     
  2. Stance

    Stance Gearhead

    Oma kokemus FedExistä tältä viikolta. Rockauton paketti saapui maahan maanantaina aamulla. 9 aikaan soi puhelin, FedExiltä soittaa miekkonen ja kysyy voiko tuoda paketin kotiosoitteeseen. Ok, tulee klo 16 mennessä. Päivä menee ja klo 16 mennessä ei näy pakettia. Hiukka jurppii kun varta vasten soitettiin että tulee päivän aikana. Online palvelusta näen, että paketti oli koko päivän FedExin autossa, mutta palasi takaisin heidän toimipisteelleen klo 16 aikoihin. Soitan FedExin palvelunumeroon ja kysyn tilannetta, koska olisi menoa alkuillasta. Nainen kertoo että kuski ei ehtinytkään työajan puitteissa jakaa pakettia, mutta että paketti tulisi iltajaossa 17-20 välillä. Sanoin että pitäisi käydä asioilla enkä voi koko iltaa vartoa, mutta voitaisiinko sopia tarkempi aika. Nainen lupaa, että paketti tulee klo 19 mennessä. Heti klo 17 jälkeen FedExin paku kurvaakin ikkunan alle ja saan tavarat.
     
  3. SamiL

    SamiL Gearhead

    FedExillä minullekin tulee tavaraa kuukausittain ja välillä useamminkin. Toimitukset ovat olleet yleisesti ottaen hyvin täsmällisiä. Minulle tavara tulee yleensä jo klo 02.30 paikkeilla yöllä , mutta siitä onkin sovittu kuriirifirman kanssa :D
    Sillä tavalla saan tavaran nopeimmin, kun se kulkee samalla kyydillä aamulehtien kanssa.
     
  4. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    No perhana, voisko ne Rockauton kamat tulla vielä sittenkin tänään?
    Kuuteen mennessä piti tulla, vaan ei näkynyt.
     

Kerro tästä muillekin!