uran jyrsiminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja tanari, 21.10.2006.

  1. tanari

    tanari 1st gear

    miten on, suomessahan pitäisi olla 1.6mm kesärenkaassa pintaa ja slikseissä ei ole ollenkaa ja joku ihmeen "not for highway use" tekstikin on meinasin että laikka koneella lähti se pois, mutta että joku ura varmaan pitäisi siihen saada, kuinkahan paksuja noi kumi pinnat on? :odroll:
     
  2. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Osta katusliksit.
     
  3. tanari

    tanari 1st gear

    millähän merkillä olisi 13" katusliksejä?

    ostan kyllä ihan "oikeat" 13" sliksit myös, mutta mutta..
     
  4. 63S88

    63S88 Gearhead

    Mulla oli joskus katusliksit Mickey Thompsonit 13''
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tais noi M/T 13 tuumast olla vaan "tiiliskiviä" pehmeellä SS seoksella, eli ei varsinaisia katusliksejä. Ja niistä uran jyrsimisistä, mun muistaakseni ne on säännöissä kielletty. Ja vaikkei oliskaan, niin katurenkailta vaadittavaa hyväksyntää niissä ei ole, vaikka olis kuinka täynnä uraa.
     
  6. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Mullakin pyörii nurkissa muutama M/T ET DRAG tassuja, mutta mistä noista tietää millon pinta on loppu/rengas käyttökelvoton? Siinä pinnassa on jotain pyöreitä kuoppia tietyin välein, jotain kulumisen varoittimia?
     
  7. juhe72

    juhe72 1st gear

    ei muuta kun tanikka tunkin nokkaan ja pykälä päälle, pari kaljaa ettei jänskätä ja niin paljon uraa misukkaan rälläkällä että happi pysyy nippa nappa sisäpuolella, rytmiryhmä kyytiin ja rohkeasti kokeilemaan fordsonin kulkuvaroja, jos sillä ei pääse lehteen, niin ei sitten millään.
     
  8. RB-440

    RB-440 1st gear

    Siinähän voisi kummisuutari hämmästyä, kun veisi sliksit pinnoitettavaksi, mutta NR09 pinta ilman nastoja kelpaa varmasti katsurille kuin katsurille :lol:

    Ei vaan taitaisi pinnaamalla tulla kovin helposti kovin hyvää?
     

Kerro tästä muillekin!