Uranus-tuonnin koneet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja 400 cid, 3.10.2007.

  1. 400 cid

    400 cid Gearhead

    Onko kellään omakohtaista kokemusta UrAnus-tuonnin metallintyöstökoneista.
    www.koneita.com
    Nettisivut eivät kyllä huippuluotettavaa kuvaa anna ja firman nimikin on vähän niinkuin perseestä :lol:
    Vehkeet sinänsä olisi kiinnostavia ja hinnat edullisia, esim. monikäyttökanttikone, metallileikkuri, pylväspora jne.
     
  2. Jasca

    Jasca 1st gear

    On pikkasen OT mut eiks tää firma tuonu aikanaan maahan LA-puhelin tukiasema-antenneja ynnä muut semmosta? Kun noista laapuhelimistakin on ollu jotain juttuu täällä. Vai muistaks mä ihan väärin?

    Ei toi ihan uus putiikki kuitenkaa oo.
     
  3. laakkius

    laakkius Gearhead

    www.konesentteri.fi vehkeistä on hyviä kokemuksia, tai sanotaan että hinta/laatu on ollu ihan kohillaan. Takuu on pelannut esimerkillisesti, mukisematta tuli katkaisija pylväsporaan vaikka takuuaika oli jo ohi...
     
  4. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    nuo Uranuksen koneet on pääosin Kiinalaisia vehkeitä. (Omakohtaisia kokemuksia ei ole)

    Samoja koneita myydään monessa eri paikassa eri nimillä/valmistajalla.
    Pieni netin tonkiminen asiassa johtaa aina tuonne Kiinaan......
     
  5. 400 cid

    400 cid Gearhead

    Onkohan kiinalaiset maineensa veroisia vai voisikohan niillä jopa jotain pystyä tekemään?
    Täytyis jossain vaiheessa yrittää löytää sen verran aikaa, että pistäytyisi paikan päällä ihmettelemässä.
     
  6. Miki76

    Miki76 2nd gear

    Ainakin putkentaivutin HB-16 on luokkansa huippusaavutus. Hinta/laatusuhde on suoraan juuri tuolta anuksesta, mikä selviää jo heti ensisilmäyksellä vilkaisemalla "käyttöohjetta". Tarkoitus oli taivuttaa 2" vesijohtoputkea, mikä onnistuu aivan hyvin, kun ensin on valmistellut työtä n.viiden tunnin ajan hiomalla lestiä ja vastakappaleita. Sokeakin huomaa taivuttimen kehikon hitsatun niin vinoon, että vastakappaleet kiilautuvat putkea vasten ja rutistavat sen. Lisää hiontaa.. Kun kuitenkin nyt on jo tehty niinkin paljon työtä tuon taivuttimen eteen, niin pitää irroittaa runkolevyt ja hitsata ne kunnolla oikeille paikoilleen.

    Alunperinhän tilasimme yritykseemme taivuttimen HB-10:n, mutta numerot 10 ja 16 ovat ilmeisesti niin samanlaisia, että saimme tuon isomman mallin (koko- ja painoeroahan ei suinkaan huomannut pakkauksien välillä..). Myyjä lupasi (reklamoituamme asiasta) antaa huomattavan alennuksen tuon isomman taivuttimen hinnasta, jos pidämme jo saapuneen tuotteen ilman palautusta.
    Alunperin tarvitsimme nimenomaan VAAKASUORAAN toimivan taivuttimen, ja kun kysyimme myyjältä että toimiiko tämä isompi malli siten, niin vastattiin: "Emminä tiedä, kokeilkaa itse!". Emme olisi pitäneet tuotetta, ellei olisi työtilauksien takia tarvittu HETI jonkinlainen toimiva taivutin.

    Loppujen lopuksi taivutin tuli kuitenkin ainakin yhtä kalliiksi kuin silloin, jos olisimme tilanneet suoraan tämän isomman mallin.
     
  7. alternator

    alternator 1st gear

    Minulla on kiinalainen pylväsporakone. Sillä saa tehtyä nykyään kolmionmuotoisia reikiä, mutta ei pyöreitä. Johtuu siitä, että istukka on nykyään vino.
     
  8. laakkius

    laakkius Gearhead

    oliko minkä hintaluokan peli?
     
  9. alternator

    alternator 1st gear

    Nykyrahassa n.400€
     
  10. Mopar

    Mopar Gearhead

    Ootko ite terottanu terän? Huomannu joskus tollasta :odroll:
     
  11. nahka

    nahka 3rd gear

    onko kellään monitoimilaitetta 3 in 1-1016.tekeekö tolla mitään? ja onko toi jotakin kiinan valurautaa jota ei voi korjata/hitsata jos särkyy?
     
  12. alternator

    alternator 1st gear

    Aivan uusi terä. Pari suurempaa reikää ja akseli kierossa.
     
  13. Petrooli

    Petrooli 1st gear

    Juu... Tuo levynmonituho järjestelmä näyttää just siltä , että hyvin varovasti on niitä hommia tehtävä jo millin mustallaki pellillä , ja ei missään nimessä mitään millistä paksumpaa eikä rosteria :-? . Muu konevalikoima näytti just siltä mitä hintaki on. Varovasti työstetään pehmeitä aineita. Ne kaikista kalleimmat ( se vaurain sorvi ja suurin pylväspora) voi soveltua johonki ihan työstöönkin jopa. Varauksin.
    Eli ei sen kummallisempia kun mitkään muutkaa saman hintaluokan koneet. Varovaisiin töihin varovasti :wink: .
    Jos tarviaisin ihan toimivaa työstökonetta , ni kattelisin konkurssipesiä tai noita käytettyjä koneita myyviä firmoja.
     
  14. laakkius

    laakkius Gearhead


    Melko suppee suhtautuminen kiinanpoikien vempeleisiin. Omat kokemukset ovat olleet ainakin edullisen vannesahan kohdalla enemmänkin kuin hyvät, mielestäni halpa ja hyvä, ja on päivittäisessä käytössä... Vastaavia kun ei käytettynä laatuvehkeinä löydy edes, ei ainakaan järkevään hintaan...
    Toki jos on kymmeniä tuhansia laittaa koneisiin rahaa niin se on jo toinen juttu se...
     
  15. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Onko kellään tuommosta "NOVA 2002" peltigiljotiinia?? Tekeeköhä tuolla mitään , kun sain vuodessa tuhottua useamman vuoskymmenen ehjänä kestäneen laitteen :oops:
    Jotain pitäis hommata tilalle, ja aika mukavan hintainen tuo ois.
     
  16. Pahis

    Pahis 1st gear

    Oon aina luvitellu että niitä kolmion muotosia reikiä tulee jos terä pääsee heilumaan sivusuunnassa porattavaan kappaleeseen nähen. Eli väljä laakeri, huono kiinnitys tms. Voin tietysti olla väärässäki. :odroll:
     
  17. MasterP

    MasterP 1st gear

  18. raaseri

    raaseri 1st gear

    Tuttu osti tuolta Uranukselta plasmaleikkurin jolla pitäs pystyä leikkaamaan jopa 35mm terästä. No kyllähän se nippanappa leikkas 4mm plootua :oops: . Pari kertaa käyny myyjällä huollossa ja aina siellä kuulemma toiminu niinkuin pitääkin :odroll: . Kaverin hallissa kuulemma huonot sähköt (joopajoo), kokeilin sitä omalla verstaalla ja sama juttu: ei leikkaa 4mm paksumpaa. :poff: Ei kovin hyvää kuvaa saanu kyseisen firman toiminnasta.
     
  19. SamiL

    SamiL Gearhead

    Plasmaleikkuri, etenkin valovirtakäyttöinen, kyllä ottaakin ihan hirveästi virtaa. Pitää olla yhteydet kunnossa voimalaitokselta pistorasiaan asti. Kunka monen ampeerin vehkeelle ne noin suurta leikkauspaksuutta lupasivat? :eek:
    Ilmeisesti kuitenkin voimavirtalaite kyseessä?

    P.S. Katselin Your-Anus-tuonnin sivuja ja 100A voimavirtaleikkurihan se kai on. Silti pitää kyllä tulla täysi 230 volttia vaihetta kohti perille asti, että sen hyötysuhde ei tipahda.
     
  20. Juntti#

    Juntti# 1st gear

    Eikä tuolla ainakaan äkkiseltään mitään halpaa ole, mitä katsoin niin sorvin teräsarja oli 350€. Sama sarja on esim tuolla http://www.torafors.com/koneistus.htm 148€

    Takuu hommista kuullut samansuuntaisia tarinoita aikaisemminkin, suosin suosiolla muita jos tarvitsee jotain hankkia... :wc:
     

Kerro tästä muillekin!