Urheilu+ kanavalla näytetään NHRA:n kisoja:)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 13.11.2007.

  1. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Mutta jos on elisan kaapeliverkossa kuten minä niin murhetta on. ESPN2 ei saa rahallakaan ja Sport Pro ei varmasti tule valikoimiin kun on kilpailijan leirissä (sanoma/welho).
     
  2. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Nyt näkyy telkku.com sivulla että 2010 Pomonan kisa tulisi tiistaina 22.3. klo 23.30 ja uusinta seuraavana yönä klo 01.45.
     
  3. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Esitysaikaa on rukattu ja näyttäisi lähetykset tulevan keskiviikkoisin hyvin epämieluisaan yöaikaan. Noh onneksi on tallentimet sitä varten. Eka lähetys ke 24.3.
     
  4. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    01.45-04.15 :wc: Ei ole tallentimia, enkä osta :wc:
     
  5. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Laitoin palautteena Neloselle että nuo lähetykset voisi myös uusia jonain päivänä kuten U+:n aikaan oli tapana ja hieman nurisin tuosta erikoisesta lähetysajasta.
     
  6. Corvette87

    Corvette87 Gearhead

    Phoenix tulee maanantaina parhaaseen katseluaikaan klo: 02.00 :eek:
     
  7. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Ja uusitaan tällä tietoa keskiviikkona 31.3. klo 23.45. Tiiä sitte olisko menny palaute perille...
     
  8. Corvette87

    Corvette87 Gearhead

    Eilen ajettiin osittain 4 wide kisa, eihän se telkkarissa aikanaan pääse oikeuksiinsa ja olisi katsomisen arvoinen paikan päällä. Taatusti tanner tömisee...
     
  9. superbird

    superbird Gearhead

    4 rataa hyvä öljy tai jonkun muun vahingon sattuessa. 4 radan kisa on katsojille kaikkea muuta kuin hyvä, telkkarista pystyi jotenkin seuraamaan lukuisista uusinnoista johtuen. Paikan päällä katsoen tapahtuu liian paljon lyhyessä ajassa. Toivottavasti palaavat kahden auton kisaan jatkossa.
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Onneksi tota neljän radan kisaa ei ajeta kuin tuolla yhdellä radalla ja ei taida lisää tulla. Ainakin kuskien kommentit neljän radan kisasta tuntuvat olevan pääsääntöisesti negatiivisia. Silloin toi neljän radan systeemi on hyvä, kun siivouksen sattuessa toisella puolella voidaan jatkaa kilpailua, kun toista siivotaan.
     
  11. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Njooh takas on-topicciin..

    Hieman kyl ärsyttää nuo vaihtelut esitysajoissa ja yllätysuusinnat mitä on muutaman kerran ollu, tiedä sitte onko tallenteet ollu myöhässä rapakon takaa.
     
  12. triniemi

    triniemi Gearhead

    Laittakaas palautetta, että sais uusintana näitä viimesimpiä kisoja, esim. Dallas ja Las Vegas. Reading uusittu jo kuudesti, että sillä ei niin väliä, mutta noi kaks meinaa jäädä muuten välistä.

    http://www.nelonensport.fi/L%C3%A4het%C ... palautetta ja kategoria Nelonen Sport Pro.
     
  13. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tänä vuonna taidetaan jäädä ilman NHRA showta kokonaan vai tietääkö joku kanavan miltä nämä tulis?
     
  14. superbird

    superbird Gearhead

    Meilla lahetykset alkoivan lauantaina ja eilen tuli seurattua finaali lahetysta, toivottavasti nakyisi siellakin.
     
  15. Corvette87

    Corvette87 Gearhead

    Eipä näy nelosella ainakaan vielä. Netin kautta katsoin eilen ja aivan hyvällä kuvalla. Alkoi tosin klo 24, joten hieman myöhäinen ajankohta.
     
  16. bYmi

    bYmi 1st gear

    mitä kautta pääsi netistä katsomaan :eek: varmaan 2 tuntia etsin einkä mistään löytyny :mad: jos asuis ameriicassa niin ois espn sivuilta kyllä nähny mut eipä onnistunu euroopasta käsin
     
  17. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

    Olen aloittanut hieman NHRA-kiihdytyskauden 2011 (live)seurantaa suomeksi täällä.

    Livelähetyksiä voi muuten kuunnella livenä Winampin ja selaimenkin avulla avulla .mp3 muodossa ainakin kahdesta eri lähteestä.
     
  18. Corvette87

    Corvette87 Gearhead

    Esim justintv tai veetle.com, sieltä löytyy Nascaria ja drag racingia livenä,
    edellyttää tietysti, että joku on kanavan sinne laittanut. Itse katsoin ESPN2
    kanavalta kisaa jonkun aikaa.
     
  19. Corvette87

    Corvette87 Gearhead

    Näyttää olevan kaksi ensimmäistä kisaa youtubessa. Arizona jopa HD kuvalla. ESPN2 lähetys n. 2 tuntia. Toivottavasti tahti jatkuu koko kauden niin ei tarvitse hankkia ESPN Americaa sen vuoksi.
     

Kerro tästä muillekin!