Urheilu+ kanavalla näytetään NHRA:n kisoja:)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 13.11.2007.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Saatanan kapitalistit! Telkkarit, ja kaikki! :mad:
    :rotfl:
     
  2. FHRA Tiedotus

    FHRA Tiedotus 1st gear

    Kiihdytyskisojen televisiointi on herättänyt keskustelua niin kauan, kun sitä on tehty lajistamme. Ja niin pitää ollakin. Silti FHRA on kovasti toivonut enemmän keskustelijoita jäsenkokouksiinsa, jotta esim. kysymyksille saadaan heti vastaukset. Silti, pääasia on, että mielipiteitä kerrotaan ja kantaa otetaan myös täällä keskustelufoorumilla.

    Eipä olisi hassumpaa, jos olisi kysymys, johon tietoa kaivataan...

    Mutta veikkaan, että tietoa kaivataan siihen, ovatko kiihdytysohjelmat menossa Urheilukanavalle ja tasoltaan yhtä hyvänä, kuin NHRA:n ohjelmat?

    Vesa Raiski osaannee vastata paremmin ja hän tekeekin sen mielellään, kun ehtii. Mutta ensihätään totean, että tämä asia oli käsittelyssä jäsenkokouksessa. Vesa vastasi tuolloin, että asiasta on keskusteltu ja kaikki vaihtoehdot otetaan huomioon. Mutta koska kyse on neuvotteluasiasta, etenkin sen ollessa kesken, tietoa on vaikea antaa. Sen voin myös todeta, että tv -kanaville ei noin vain mennä, se vaatii pitkät neuvottelut, että päästään kaikesta yhteisymmärrykseen.

    Asiasta tiedotetaan heti, kun neuvottelut ovat siinä vaiheessa.

    Mitä tulee ohjelmien laatuun, iänikuinen selitys on usein se, että taloudelliset resurssit ratkaisevat... Totuus on kuitenkin pitkälti tämä. NHRA:n ohjelmissa selvää on se, että rahaa ei säästetä, se näkyy laadussa. Miksi meillä ei päästä samaan? Yritystä on, mutta lisäkamerat, lisäkuvaajat, lisäeditointi jne maksaa maltaita, ja yksinkertaisesti budjettimme ei kestä. Nykyinenkin televisioinnin hinta herättää kovasti keskustelua, en jaksa uskoa, että kukaan haluaisi kasvattaa kuluja reilusti.

    Olen ollut taannoin muutaman vuoden itse mukana tekemässä kiihdytysohjelmia, ja sen kokemuksen perusteella olen vahvasti sitä mieltä, että meillä on maamme yhdet parhaimmista tekijöistä nykyisissä ohjelmissamme.

    Aina on varaa kritiikkiin ja kannustankin ihmisiä ottamaan osaa ohjelmia kehittävään keskusteluun. Keskustelijat voisivat mielellään perustaa oman threadin aiheelle, niin sitä on helpompi seurata.

    FHRA Tiedotus / Jami
     
  3. vintage

    vintage 1st gear

    Huomenna tulis taas lisää mukavata 8)
     
  4. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Jos jäi ketuttamaan toi eilinen Atlantan kisalähetyksen loppuminen kesken kaiken niin että top fuel ja funny car finaalit jäivät näkemättä, kannattaa katsoa 29.12. klo 23.30 alkaen uusintalähetys, silloin tulee loppuun asti.

    Olivat u-kanavalla sössineet jotain ja lupasivat pyhästi että sunnuntaina tulee ok loppuun asti.
     
  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tulis, jos vaan näkyis. Mutta eihän täällä turussa moisia kanavia päästä kattomaan, kun meillä on turkuTV :mad: :poff:
     
  6. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Ai ja mä kun luulin, että toi dikipoksi taas ryppyilee. On nimittäin jätättänyt neljässä kuukaudessa 15 min kellonsa mukaan eikä suostu muuttamaan aikaa millään, mutta tallentaa melkein oikein.

    Vaan pääasia, että Pro Stock tuli. Jotenkin niiden ääni ja lähtöjen tasaisuus uppoaa paremmin kuin noiden nitrometaaniluokkien.
     
  7. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Vitun hienoa kun ohjelmatiedot taas kusevat oikein huolella ja lähetys alkoi aikaisemmin kun ohjelmatiedoissa. vittu.
     
  8. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Ihan kohta tulee taas hyvää Madisonista ;)
     
  9. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    taattua laatua :D
     
  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    pitääks nyt koko ajan olla et urheilukanavaplussa sitä ja urheilukanavaplussa tätä??? mä oon katkera ja kyyninen ja vihainen ja suuttunu ja ärsyyntyny et tääl vatun perseenreiässä ei toi plussa näy :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

    mut jos joku noit sais levylle asti niin vois harkita noiden katsomista jonkun muun luona tai omalta levyltä, yv:tä kehiin.
     
  11. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Pe 4.1. Topekan osakisa klo 19.30 ;)
     
  12. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Hah ja ruutu pimeenä ja mykkänä. EI HELVETTI taas U:aa. :mad: :poff: :argue:
     
  13. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    istuttiinpahan tossa iltaa tuotantoporukan kanssa ja katottiin putkeen NHRA:n tv-lähetyksiä......

    olihan se hinoa katsottavaa, mutta miten sitä verrata meidän lähetyksiin kun resurssit ovat ihan eri planeetalta..... vähän sama kun vertaisi kotimaisia sm-rata lähetyksiä f1-lähetyksiin...

    huomasimme muutamia faktoja:

    radalla kuvaa koko ajan noin 20 kameraa, meillä 5.

    ylhäältä otettuja hienoja kuvakulmia kuvataan ilma laivasta!!!!

    hidastukset kuvataan sellaisilla nopeakuva kameroilla joita suomessa taitaa olla yks, ja sen vuokra on aivan käsittämätön viikonlopuksi...

    hienosti oli myös kuvatttu lähtöjä yhdellä kuvalla jarrualueen päästä edestäpäin , ja tämäkin sillä nopeakuva kameralla et sadaan tarvittaessa hienoja hidastuksia... ehdotin ideaa ja sain kuulla että pelkkä linssi kameraan jolla ko. paikasta pojat kuvaavat maksaa 60.000€, et silleen.

    no tätä kalusto juttuu nyt vois jatkaa loputtomiin... mut totuus on että poikien yhdenjakson tuotantobudjetti on varmaan on varmaan kymmenkertainen meidän koko kauden budjettiin verrattuna....

    MUT SIT TÄRKEIN:
    tekniikka voi olla mitä vaan, mutta tässäkin showssa kuvattavat tekevät sen sisällön....

    kaikki eläytyy telkkarin armoille, teamit ja kuljettajat ovat sankareita jotka aina poseeraa täysillä kun kuva sattuu kohdalleen.... kauhee into päällä ja huippu esiintyjiä kaikki. ei paljon ollut haastatteluissa "ihan hyvä" vastauksia, vaan kaikki selittää suu vaahdossa....

    sit jos vertaa kalustoa niin jos rännistä tulee nitro käyttöisiä kilpureita koko ajan , niin tottahan toki vauhtia riittää ja näkyy... ei paljon hitaampia luokkia näytetty...

    eli ei mun mielestä paljon kannata vertailla keskenään..... :eek:

    mut paljon oli pikku juttuja joita voi apinoida ja lupaan et meilläkin on vastaavan tasoista ohjelmaa sitten kun yli 50 nitrokäyttöistä kilpuria tappelee pääsystä kaavioon.... :rotfl:

    t. vesa raiski

    -ei ohjaaja, mutta vastaava tuottaja....
     
  14. raceman

    raceman Gearhead

    sama juttu. voi VITTU tota PLUS tv PASKAA :mad: eikä oo eka kerta.ja tosta pitää vielä makss saatana :mad:
     
  15. rude1

    rude1 Gearhead

    Eipä ole eka kerta kun Urheilu+ työntää mustaa ruutua. Ohjelmatiedot ei pidä aina paikkaansa. Jotenkin aika amatöörimäistä hommaa :mad:
     
  16. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Olen kyllä huomannut saman. :mad: Topeka tulee ohjelmatietojen mukaan huomenna illalla klo 00.00. Mutta edellisellä kerrallakin ohjelmatiedot kusi ja lähetys alkoi tuntia ennemmin. Eli täytynee kytätä :/
     
  17. panhead

    panhead 1st gear

    Hommasin just kortin pelkästään drag race kisojen takia.Edellisen kisan Mantonista näin,mut nyt ei näkyny mitään.Tapahtuuks tällaista useinkin ettei tule lähetystä tai ajat muuttuu? Tiedän et eri budjekteilla mennään NHRAn ja FHRAn tv lähetyksissä,mut ei valitettavasti lämmitä yhtään nää suomi televisioinnit.Jos laji tai joku kilpailija saa noista sponsseille vastinetta,ihan hyvä.Itte en ole kyllä yhtään tosta innostunu.Toivottavasti homma kehittyy,jollain tavalla on tietysti pakko markkinoida drag racingiä ja kaikki maksaa.Tiedän.
     
  18. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Näyttää olevan Force show lähes puolet ohjelmasta ja vaahto tulee siltä hampaidenvalkaisuaineesta joka jääny huuhtomatta.
     
  19. ERT2

    ERT2 1st gear

    Tuli laitettua Plus TV:lle vähän palautetta, kun ei ollut tääläkään eka kerta :mad:
     
  20. rude1

    rude1 Gearhead

    Ainakin toisen kerran on jo kanava pimeänä ja pari kertaa on ollut eri lähetysajat kun on ilmoitettu :cry:
     

Kerro tästä muillekin!