urheiluauton (viper) vuokraaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja teme.lehtonen, 20.9.2007.

 1. lesabre

  lesabre 1st gear

  Niin jos löytää tarpeeksi hövelin myyjä-Maunon, jolle kelpaa vaihdokiksi lankkukylki :wink: Mutta toisaalta eikös nyt eletä "5% käsiraha kelpaa ja loput 60 vuoden osamaksulla"-aikaa, no, toisaalta voi olla noiden fiiattien kauppiaat aika kovapintaista porukkaa: varmaan löytyy jokapäivä vaikka minkälaista ruinaajaa.
   
 2. Make2

  Make2 3rd gear

  Minä taas ymmärrän oikein hyvin jos joku haluaa vuokrata tuollaisen Modenan päiväksi pariksi kun ei sellaisen omistaminenkaan mitään ilmaista ole.

  Säilytyspaikka 2000/vuosi.
  Vakuutus (kasko ilman bonuksia 2000/vuosi)
  Huollot 2000/vuosi vaikka ei ajettaisi metriäkään.

  Tuolla 6000 kun vuokraa pariksi päiväksi niin ei ole pääomaa kiinni autossa ja ei ole huolta hevosettomalla miehellä.
   
 3. dodgevipersrt10

  dodgevipersrt10 1st gear

  >>Kesän aikana rental on saamassa kilpailijan, mukana sijoittajia idästä joten pitäisi löytyä

  Onko kukaan kuullut tuosta uudesta suunnitellusta erikoisautovuokraamosta, josta on tarkoitus tulla Rentalille kilpailija vai onko kyseessä vain turhanpäiväinen huhu? Itse en ole ainakaan mistään löytänyt tietoja uudesta erikoisautovuokraamosta
   
 4. moparmuna

  moparmuna 1st gear

  En ole kuullut uudesta vuokraamosta, mutta Rental, vai mikä lie olikaan, on uuditanut kalustonsa, näköjään on tarjolla Corvette C5, Vanhempi SL mersu, M5 jne, muutaman vuoden vanhaa kalustoa. Olisihan se tietysti hyvä jos tulisi kilpailua erikoisauton vuokraamiseenkin, koska onhan niitä "köyhiä" joilla ei ole varaa ostaa omaa niin he sitten vuokraavat. Itsekin voisin kokeilla tietysti kohtuu hintaan esim. uutta mustangia tai viperia. Rentalilla on mielestäni liian tavanomainen kalusto esim. muutaman erikoisauton vette,mersu lisäksi on liikaa tavallisia autoja fiat jne. Tarvittaisiin vuokraamo jolla on kunnon pelejä lambo,viper,300c jne.
   
 5. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

 6. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  Itsekkin kävin rentalin höpöhöpö tilaisuudessa ja mainitsivat että heille on tulossa viper srt 10, täyttä tuubaahan tuo oli luvattiin että tule ajamaan ferraria yms.läpäläpä mutta pihassa odotti kauhtunut crossfire josta oli poistettu esp off nappi eikä saanut kokeilla kun n.15min plääh :wc:
   
 7. teme.lehtonen

  teme.lehtonen 1st gear

  Itsekkin kävin rentalin höpöhöpö tilaisuudessa ja mainitsivat että heille on tulossa viper srt 10, täyttä tuubaahan tuo oli luvattiin että tule ajamaan ferraria yms.läpäläpä mutta pihassa odotti kauhtunut crossfire josta oli poistettu esp off nappi eikä saanut kokeilla kun n.15min plääh

  Itsellenikin Rental "lupasi"/"sanoi", että kesällä 2008 tulee suurella todennäköisyydellä Viper. Koskas sinulle on luvattu, että viper tulisi heille viime vai tänä kesänä. Kerran rentalilta sanottiin yhdelle kaverille, että kun maksat 7000€ niin saat Viperin viikoksi, totesin että i taida rahat ihna riittää

  On liikkunut myös huhuja uudesta "erikoisautovuokraamosta" tällä palstalla muutaman nimimerkin kautta ja väittävät, että heidän kalustossaan olisi mm. lambo, viper jne. Saa nähdä onko tämäkin jotain bullshittia. Vähän alkaa tuntumaan, koska kesä on jo ovella eikä uudesta vuokraamosta ole kuulunut mitään. Talvellakohan ne meinasivat vuokrata urheiluautoja.
   
 8. moparmuna

  moparmuna 1st gear

  Onko kukaan kuullut tästä ns. uudesta autovuokraamosta, josta nimimerkki PsykoDrift kirjoitti aikaisemmin ja mainitsi Rentalin kilpailijaksi. Ei se, että itse välttämättä vuokraisin, riippuen toki hinnoista, mutta netin mukaan Suomessa ei ole ainakaan muita erikoisautovuokraamoita, kuin Rental. Kalustoksi mainittiin alustavasti mm. humvee,lambo jne. Itseäni kiinnostaisi toki vain uudet jenkit kuten vette,musse,viper

  Taitaa olla vain niin että PsykoDrfit kuka lieneekään nimimerkin takana puhuu soopaa,eikä mitään uutta autovuokraamoa ole edes tulossa Konkreettista näyttöä ei ainakaan ole missään. Mielestäni on se ihan sama, että mistä keskustelupalstalla puhutaan, mutta turhien asioiden levitteleminen ja valheiden levittäminen on lapsellista
   
 9. hejo

  hejo 1st gear

  Joo ensin tietty kannattaa sijoittaa rahat vaikkapa tuohon Wincapitaan ja sitten niillä siitä saaduilla voitoilla voipi vaikka ostaa just tollasen "auto-osakkeen"ja jos rahaa vieläkin niin kantsii vaik harkita loma-osakettakin...Tulee pidemmänpäälle edulliseksi kun käytössä on auto millä saa ajaa 6 tuntia ja kämppä missä voipi oleskella viikon...ja vieläpä ihan ILMAISEKSI.. :odroll:
   
 10. vinkkeli

  vinkkeli Gearhead

  varaa matkaliput losiin tai muualle jenkkeihin ja ajaa viperilla olisko n 300euroo päivä ja oisko ollu 100mailia jos haluaa ajaa enempi nit sit oli joku mailitaksaextra.
  ja tuleepahan reissattua!
  on hintansa väärti
   
 11. BRC1

  BRC1 Gearhead


  There's a sucker born every minute Vanha fraasi mutta juuri sen takia rentalit ja kaikki muut vastaavat vaan porskuttaa.Sääliksi käy :wc:
   
 12. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  Ei tollanen renttali suomessa VOI toimia. täältä päin ainakin meni konttori kokonaan nurin..
   
 13. Fastmotors

  Fastmotors 1st gear

  Tervehdys Teme,

  Meiltä löytyy ainakin uusi Corvette C6 / www.fastmotors.fi ja olemme kaavailleet ensi keväälle joko uutta Mustangia tai Dodgen Viperiä. Muita erikoisautovuokraamoja on kilpailijamme Rental www.rental.fi. Suomessa ei samassa mittakaavassa ole tietääkseni muita.

  Terveisin

  Henri Hiekkamies
  Elämysvuokraamo Fast Motors Oy
   
 14. Fastmotors

  Fastmotors 1st gear

  Tervehdys,

  Me olemme ainakin olemassa :) ja Rentalin kilpailijoita.

  www.fastmotors.fi
   
 15. moparmuna

  moparmuna 1st gear

  Onkos ihmisillä kokemusta tästä fast motors vuokraamosta? Perustuuko toiminta jäsenyyteen ja onko tietoa onko heilä tällä hetkellä muita jenkkejä kuin tuo vette
   
 16. herrakani

  herrakani 1st gear

  Enpä laittais rahojani moisiin. :)

  Mut onnea yrittäjille.
   
 17. TTA

  TTA 1st gear

  Ei erikoisautoja suomesta kannata vuokrailla saksaan tai jenkkeihin vaan lomareissulle ja siellä kokeileen. Tosiaan joissain vaaditaan kahta luottokorttia ja ikäraja voi kuskille voi olla kolmen kympin paikkeilla ainakin saksassa, usasta en tiedä.

  Itsekkin kävin rentalin höpö-höpö tarinat kuuntelemassa ja ei voinut kun ihmetellä sitä tuubaa.
   
 18. herrakani

  herrakani 1st gear

  Mitä kukakin erikoisautoks sitten näkee. Musta jossain avomallin kinnerissä tai tavis henkilöauton "sportti"mallissa ei vielä oo mitään erikoista.
   
 19. Fastmotors

  Fastmotors 1st gear

  moro,
  Tällä hetkellä jenkkiakselilla meiltä löytyy Corvette C6.den lisäksi Hummer H2 Supercharger ja Hummer H2 / -08 vuoden versio. Sisusta on laitettu hieman uusiksi. Sitten löytyy vielä Chrysler Sebring 2.7 Cabriolet ja Eacalade. Moottoripyöristä Harley Davidson V-Rod.
   
 20. Fastmotors

  Fastmotors 1st gear

  Tervehdys kaikki,

  Täytynee myös jokaisen muistaa, että kokonaisuus ratkaisee. Urheiluautot, avoautot, mp:t, vesijetit, mönkijät, veneet, matkailuautot jne. ovat kaikki jäsenistömme käytössä edullisempaan hintaan. Jokainen jäsenemme lienee erilainen ja mieltyy / haluaa jäseneksemme eri syiden takia. Monelle matkailuauto on se juttu, koska oman omistamisessa ei ole järkeä jos lomaa on se 4 viikkoa vain vuodessa. Moni asuu esim. Lahden keskustassa eikä omaa ollenkaan omaa autoa. Ford Street Ka ( jota on tässä forumissa jo ylistetty useaan kertaan ) :) on varmasti autottomalle jäsenellemme se oikea ratkaisu ( 87€/vkl ) jos sattuu viikonlopuksi autoa tarvitsemaan.?!

  Osa haluaa myös olla aktiivisesti mukana jäsenillemme järjestettävissä jäsentapahtumissa...jne. Mä en halua mainostaa erikseen yritystämme vaan kertoa syitä miksi ihmiset kokevat yrityksemme järkevänä ratkaisuna. On myös totta että moni ei innostu Ford Ka.sta, mutta sen vuoksi toimintamme onkin täysin vapaaehtoista hauskanpitoa ja ei välttämättä sovi kaikille. Osa tykkää vaaleista osa tummista, joku äidistä ja joku tyttärestä...jne x)

  Mukavaa loppukesää kaikille

  Henri Hiekkamies
  Elämysvuokraamo Fast Motors Oy
   

Kerro tästä muillekin!