urheiluauton (viper) vuokraaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja teme.lehtonen, 20.9.2007.

  1. dodgevipersrt10

    dodgevipersrt10 1st gear

    On se myös hieman kyseenalaista, että Rentalin jäsenet voivat siirtyä tämän uuden vuokraamon fastmotorsin jäseniksi, maksamalla vuotuisen jäsenmaksun. Eihän sitä tiedä jos vuosien päästä tämäkin yritys on mennyt nurin ja on kolmas vuokraamo johon vanhat jäsenet voivat taas liittyä jäseneksi. Tai voi olla että asiat menee ihan hyvin, mutta kyllähän tuo Rental oli melkoinen puulaaki. Lisäksi rentalilla on melkein 2000 jäsentä joilta "huijattu" rahat ja nythän voi käydä niin että fastmotors saa todellakin satoja uusia jäseniä. Toivottavasti tämä näkyy jollakin tapaa kalustossa
     
  2. repecab

    repecab 1st gear

    Mistä ihmeestä näitä hölmöjä löytyy kaikenlaisiin rentaleihin ,wincapitoihin, viikko lomaosakkeisiin, värjättyihin dollareihin, epämääräisiin syöpälasten hyväksi keräysyhdistyksiin, erilaisiin uskonlahkoihin, ternimaitobisneksiin ja muihin selvääkin selvempiin rahastusyrityksiin, mulle ainakaan onneksi koskaan rahaa niin helposti ole tullut että sitä ilmiselville huijareille jakelisin.
     
  3. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Onkohan niin, että rentalin konkka on ollut jo tiedossa kauemmin, ja perustettu tämä fastmotors rinnalle eri nimellä. Että vaikuttaisi kilpailevalta yritykseltä ennen kun haetaan rental konkurssiin.
    Tämmönen tuli ainakin mulle ekaksi mieleen tuosta uutisesta.
    Ja vielä kun näyttäisi olevan samoja nimiäkin tässä "kilpailevassa" yrityksessä... :odroll:


    Tiedä sitten... Voihan tietysti olla väärässäkin.
     
  4. Maria

    Maria 1st gear

    Toi Rentalin tilanne on ollut jo vuosia tiedossa, että helkutin huonosti menee..
    Meidän muksujen vaari sattuu tuntemaan noita ihmisiä ja vaikka huonosti meni niin hankittiin uusia kiesejä..

    Eli saattaa toi ajatus sulta osuu suht oikeaan..


    [edit]
    Kävin lukemassa sitten noi uutisetkin.


    Aikalaista meininkiä.. siis joku vois sanoo et toi on kiristystä.
    Joku maksaa 1500€ osakkeesta ja jos ei siis maksa vuosimaksua, niin osaketta ei ole?
     
  5. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    silleen se menee..

    ei niin kauhean kauan aikaa sitten moni rahamies tai -nainen sijoitti rahojaan IT-osakkeisiin, ja ne ketkä eivät osanneet myydä ajoissa, menettivät rahansa kuplan puhjettua.

    konkurssi ku konkurssi.
     
  6. teme.lehtonen

    teme.lehtonen 1st gear

    Kyselen taas tässä ketjussa ja olen kirjoitellut paljon aiemminkin. En aio mainostaa tai mitään. Itseä kiinnoistaisi testata mm. uutta Challengeria tai Viperia ja tällä fast motorsillahan ei ole kyseisiä laitteita, eikä varmaankaan edes tule. Onko Suomessa enään muita erikois/elämysautovuokraamoja kuin tämä kuppanen fast motors.
     
  7. dodgevipersrt10

    dodgevipersrt10 1st gear

    En halua mainostaa, mutta nyt on tilaisuus testata ehkä ensi kesänä mm. Viperia. Tämä fast motors on lanseerannut ennakkovaraussysteemin, jossa on erilaisia autoja mm. jenkkiautoista Challenger, Camaro ja Viper. Monia ei kiinnosta autonvuokraus, enkä itsekään ole siitä muuten kiinnostunut mutta Viperin testaaminen olisi kyllä yksi unelmien täyttymys, vaikkakin kallis semmoinen, mutta kerranhan se lompakossa vain kirpaisee, kun ei ole koskaan kuitenkaan varaa ostaa tollasta autoa. Toki firmalla on näköjään tarjolla paljon muitakin vaihtoehtoja
     

Kerro tästä muillekin!