Urjalassa tarvittais virtaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Willeri, 21.4.2019.

  1. Willeri

    Willeri 1st gear

    Ford econoline 7.3 idi tarviis virtaa.jäänyt urjalaan tie e63/9 varteen. Lähin pistotie on sahantie. Siitä oli luultavasti nafta loppunut ja nyt on tietenkin virta loppu. Kuski Steve on austraalialainen ja sillä ei oo puhelinta,puhuu pelekkää ämerikkaa me viestitellään messengerissä.ite oon täällä jyväskylässä ja mun puhelin on 0500-542862. Paljon auttaisi jos joku vois käydä kattomassa mikä tilanne oikeasti on T.Ville
     
  2. Willeri

    Willeri 1st gear

    Tilanne ohi, soitin kaverin sinne hinurilla. Kiitos kaikille osallistuneille etenkin Ilkalle t.ville
     
    isalmela tykkää tästä.
  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    Hyvä juttu, kun apua sai! Rohkea ukko, kun toisella puolella maapalloa ajelee dieselillä tankin tyhjäksi, olisko mittarivirhe?
     
    jariha tykkää tästä.
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tai sitten ei vaan raaskinut tankata näillä hinnoilla. :eek:
     
    eilhik, mikke88, Pertti K ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!