Us-parts.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja henkka-1975, 11.5.2012.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kaverille tuli rokista väärä umpio, ei mikään hirmu kallis. Sanoivatten että pidä se ja laittoivat uuden oikean tilalle.
     
  2. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Mulle myös 2-3 krt tullu väärä osa ja aina ovat rockista sanoneet, pidä väärä, uusi tilalle tulee. Onneks pikku osista kyse, eivät mennee tullin kautta. Samoin tulasin muutama vuosi sitten nu-relics iltä sähkölasimekanismit galaxieen, etu mekanimist sopisivat, takimmaiset eivät. NOh, sama homma, veloituksetta uudet, mutta ne jäi tulliin, ja tullimies oli joustamaton, Lähetikö väärät takasin, saat niistä verot ja tullit takaisin, sanoin, että en lähetä, vaivaa sen verran ja rahti maksaa, heitän ne roskiin niillä ei ole mitään arvoa, kukaan ei tiedä mihin sopii. Vaikka paketissa luki value 0 us / replacement, silti tulli mies kaivoi minulta paljonko oli niiden arvo, ja maksoin sitten 50 us tullia lissää...
     

Kerro tästä muillekin!