USA 2bbl kaasarit ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jukka K, 20.10.2006.

  1. Jukka K

    Jukka K 1st gear

    Tuli ajatuksena korvata Vauxhallin 3.3:seen alkuperäinen 1-kurkkuinen Zentih 42 WIAT, USA autojen 2Bbbl kaasuttimella. Valmistajiahan on useita: Carter, Rochester, Holley jne. Tuollainen n. 300-390 CFM voisi olla sopiva em. moottoriin. Millaisia säätömahdollisuuksia niisssä on (suuttimet, ilmasuuttimet, power valve) ja avautuuko kaikissa malleissa läpät yhtä aikaa (samalla akselilla) ? Jos jollakin pyörii sellainen nurkissa, niin saa tarjota (halvalla :lol: ). Imusarjanhan joutuu muokkaamaan, mutta se ei ole ongelma.
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Jenkkikakskurkkusissa on yleensä yhtaikaa aukeavat kurkut. Helpoin varmaan olis holleyn 350-500 cfm kakskurkkuset, jotka on ikäänkuin nelireikäsen holleyn ensiöpuolia. Säätökamoja löytyy joka lähtöön. Niiden virtaus ei oo verrannollinen nelireikäsiin, koska on mitattu eri alipaineella, eli ovatten suhteessa pienempiä.
     

Kerro tästä muillekin!