USA-Granadat vm. 1981-82

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Fordhomo, 30.1.2005.

 1. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  On tuossa parkkipaikan kulmaan sattunut tupsahtamaan itselle tuommoinen US-made Ford Granada 1981 (302+C4). Onkos kellään muulla tällä forumilla kokemuksia otsikon mukaisista vehkeistä? Vuosimallien 1975-80 edustajia on Suomessa kyllä muutama, mutta näitä kanttikoppaisia viimeisten vuosien malleja ei ole vielä ainuttakaan osunut silmiin. Nyt olisi aika tulla esiin kaapista... :wink:

  Omasta vehkeestä senverran, että siinä oli alunperin 255 cid V8, joka on myöhemmin vaihdettu tehdaskorjattuun 302:n, tullut muuttoautona Californiasta.
   
 2. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Meinasi unohtua lisätä, että ko. autoista kiinnostuneet, käykääpä katsomassa linkkiä:

  http://www.americangranada.com/

  Siellä lisää ameriikan mantereen näkökulmasta...
   

Kerro tästä muillekin!