USA-tuontiauton tullaus ja rekisteröinti 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Beachley, 26.5.2011.

  1. mhal

    mhal 3rd gear

    Hae siirtolaput konttorista. Hinta taisi olla 16€ ja voi ottaa 7 päiväksi samalla hinnalla kuin yhdeksi, jos oikein muistan. Älä aloita siis turhaan verotusta, jollei ole tarkotusta sitä tehdä loppuun, perumisesta tuli muistaakseni noin 150 "käsittelymaksu".
     
  2. karhu01

    karhu01 2nd gear

  3. mustang66

    mustang66 2nd gear

    Jos hankkii usasta tuodun jo suomessa olevan projektiauton niin onko tulli+alv automaattisesti maksettu vai voiko noita saada satamasta ulos ilman niiden maksua? Pystyykö autoveroa maksamaan jos on ajokelvoton raato kyseessä.
     
  4. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    tuskin valtio siitä pahakseen laittaa:D
     
  5. JJ

    JJ Gearhead

    Ei pysty, katsastus pitää olla ainakin aloitettu.
     
  6. mustang66

    mustang66 2nd gear

    Jos se raato entisöidään sitten uuden veroiseksi niin onko se vero kuitenkin kohtuullinen vaikka auton ikä olisi 40-50vuotta?
     
  7. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    kunto ratkaisee,kannattaa ensin raatona viedä näytille.
     
  8. koivuhalko3

    koivuhalko3 3rd gear

    Ei vanhemman auton kunnolla ole merkitystä maksettavan veron määrään.vero määräytyy laskennallisesti. Kuten edellä mainittiin, pitää auto olla katsastettu ennen kuin saa veropäätöksen.
     
  9. koivuhalko3

    koivuhalko3 3rd gear

    Tuontiauton verotus on siirtynyt 1.1.2017 tullilta verohallintoon. Tulli ei ota kantaa auton kuntoon vaan tullaa Suomeen tuodun ajoneuvon. Uudempaan ajoneuvoon jonka autovero perustuu samanlaisten Suomessa myytävien autojen hinnoitteluun voi hakea alennusta autovero ilmoitusta tehdessä vedoten esim. Auton kolhuihin.naarmuihin tms.
     
  10. JJ

    JJ Gearhead

  11. koivuhalko3

    koivuhalko3 3rd gear

    Juuri näin.
     
  12. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Mitä veroja USA:sta tuodulle uudemmalle 2000-luvun autolle tulee? Oliko ne luvut 10 ja 24 prosenttia hinnasta mutta onko jotain muuta?
    Jos joku saa selvää niin ihmettelen veekasin juhlanumeron juttua uusista Rameista jotka henkilöautoiksi rekisteröityneenä saavat vielä 57 000 lisä hintaa.
    [​IMG]
     
  13. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Jos henkilöauto kyseessä tulee autovero päälle. Voit katsoa googlesta toteutuneet autoverot. Sieltä merkkikohtaisesti näkee paljonko suunnilleen ko autossa verot. Jos kuorma auto ei autoveroa makseta.
     
    redneck1 tykkää tästä.
  14. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Eli Vero.fi ja sieltä ajoneuvoverotus toteutuneet.
     
  15. pantera

    pantera Double Gearhead

    Tulli 10-24%+ alv 24%+ autovero
     
    redneck1 tykkää tästä.
  16. T5

    T5 Gearhead

    Ja jos haluaa helpolla päästä, kannattaa nuo toteutuneet verot katsoa vaikka Ottoauton sivuilta.
     
    rotax tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!