Usb sovite mp3 autoratioon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jenkkijuuso, 23.2.2007.

 1. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  Tuli tässä pienessä nosteessa sellanene idea mieleen että kun nykyään on noita usb portilla varustettuja mp3auto mankkoja,niin olisiko mahdollistaa rakentaa sellaiseen auto radioon sovite usb:lle missä ei tuota usbta ole.
  Onko kellään syvempää tuntemusta asiasta.
  Kun olisi tietysti täysin hyvä ja toimiva ratio mutta olis kiva tollanene tikku tökätä siihen niin kävis näppärästi.hik.
  Eikös usb portissa ole 5v virta se nyt ei ole vaikea toteuttaa mutta mitenhän tuo "tiedonsiirto" onnistuu ja pitäiskö se kytkeä esim johonkin inputtiin jos sellaista on.?
   
 2. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  joissakin mankoissahan on input rca:t siellä taka päässä, niihin laittaa sovitimella sen soittimen niin futaa.
  toinen vaihtoehto on sitten joku signaalin radio taajuuksille muuttava vempele, sillä sais kaikki kannettavat soittimet toimimaan, niitä taitaa olla myynnissä jossain???
   
 3. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Sinne inputtiin kytkemällä onnistuu, jos semmosta ei ole niin voi olla vaikeampi koska soittimessa ei myöskään ole sille ohjausta
   
 4. Havu

  Havu 1st gear

  Ymmärsin teksistäsi rakentaa usb- väylää soittimeesi usb muistitikkua varten? Usb väylässä tieto liikkuu datana, (8bit sarjadata) sovitteen rakentaminen on melko työlästä -> ei kannata. Jos taasen tarkoitit sellaista pientä mp3. soitinta, missä on analoginen äänilähtö, noiden edellisten ehdotuksien lisäksi on olemassa sovitekasetti, mikä laitetaan autosoittimeen, jos ei ole line-in -liitäntää.. Ainakin Clas Ohlson myy sellaista.. (art.nro 32-3612)

  www.clasohlson.fi
   

Kerro tästä muillekin!