Uskomaton varikko onnettomuus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopar, 10.8.2009.

  1. Mopar

    Mopar Gearhead

    Tuollainen onnettomuus päässyt käymään jenkeissä:
    http://anra.proboards.com/index.cgi?boa ... hread=1575

    Ikävä tapaus ja tuosta vähän ymmärtää mistä ne sääntö ym turvallisuus pykälät sikiää ja miksi niitä on syytä noudattaa. Tuossa kuulemma oli tuuri matkassa, kun junnut olivat lineupissa, eivätkä tuolla kohtaa varikolla dragsterin alla.
     
  2. Kesäpoika

    Kesäpoika 1st gear

    Surullista :(

    Oliko se auto pukilla vai putosiko se pukilta? Vähän ristiriitaista tietoa sain noista jutuista irti, omalla kielitaidolla...
     
  3. Mopar

    Mopar Gearhead

    Ei ilmeisti pukeilla, olisko ollut vain tunkin päällä tai sitten renkaillaan.
     
  4. Town Car

    Town Car 1st gear

    Tekstin mukaan oli pukilla ja putosi siitä..
     
  5. Mopar

    Mopar Gearhead

    It is with a very heavy heart that I advise you of this, but, a friend of mine lost his life yesterday at Fontana Raceway, in an accident that could have been avoided. Ronnie Marcum, 53, was going to test the transbrake on his dragster, in the pits, when everything went horribly wrong.
    Ronnie, for reasons we will never know, DID NOT have his rear wheels on Pro Jacks/ Jackstands, and when he went to test the transbrake, the throttle stuck wide open, and the dragster went through the pits at close to 100mph before impacting into a trailer, killing Ronnie instantly.(As I type this, I am still in a state of shock as Ronnie was a racers racer with decades of racing experience) A junior dragster race was being held at the track, and thankfully, the kids were up in the staging lanes when this happened. (Ronnie crashed where several of them were pitted) My friend Jeff, who has two kids that race juniors, witnessed the accident from start to finish, and watched Ronnie die. Jeff was the first one to Ronnie, but, he knew that there was nothing he could do, Ronnie was gone.
     
  6. Fireball

    Fireball Gearhead

    Viimeksi eilen röpötteli Pudiksella yks kilpuri pelkän tunkin varassa. Unohduksia toki voi sattua, ja jälki olla sitten pahimmillaan ton mukasta. Että huomautellaan kaverille jos tollasta näkyy, ei herneitä.
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Joskus oon miettinyt kans, että jos auto on syystä tai toisesta tunkattu vain muutaman hassun sentin ilmaan ja siitä kun lämmitellessä polkaisee muistamatta vaihde päällä kaasun pohjaan, niin tietää kyllä että kuinka käy... venyyhän se läski vaikka kuinka ja paljon.
     
  8. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    edit
     
  9. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Jutun mukaan auto nimenomaan ei ollut pukeilla kuten kuuluisi, vaan kuski testasi trans brakea renkaat maassa, trans brake petti ja auto meni hana pohjassa johonkin esteeseen, kohtaan missä hetkeä ennen oli ollut juniorien lineuppi.
     
  10. SC 285

    SC 285 1st gear

    No niin... löytyihän se vitsiniekka tähänkin topiikkiin.... Satuitko lukemaan mitä tuolla edellä tapahtunut....
     
  11. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Oho. Tuo otsikko hämäsi.

    Joo ei ollut tarkoitus vitsailla.
     
  12. LGC

    LGC Gearhead

Kerro tästä muillekin!