Uudelleen kromatut puskurit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja RB-440, 22.9.2005.

  1. RB-440

    RB-440 1st gear

    Joskus muistan nähneeni ilmoituksia nk. "show quality" tasoisesti USA:ssa uudelleen kromatuista Mopar-puskureista. Tuokohan noita fiksattuja puskureita vielä nykyään joku Suomeen? Tilauksesta tai muuten varastoon?

    Netistäkin löytyy tietysti kaikenlaista kivaa. Onko kellään kokemuksia näiden linkien toimijoista?

    http://www.mmpar.com/

    http://www.texasacres.com/

    http://www.wildcatmopars.com/

    http://www.drmopar.com/


    Mm. Mmpar tarjoaa uudelleen kromattua n. 400 taalalla, texasacress kehottelee kyselemään ja noista muista voisi kai saada ainakin käytettyjä, ehkä hyviäkin osia. Rahti vaan tulee helposti puskurissa suht isoksi, jos haluavat tunkea osat lentokoneeseen. Ja se ALV tietysti tekee aina oman osansa.

    Onkohan ruotsissa tai muualla euroopassa jotain hyvää linkkiä?

    Kun nyt aiheeseen päästiin, niin jos omissa nurkissasi pyörii hyviä 68-69 B-kori Plymouthin puskureita, joista haluat eroon, niin pistäpä tietoa, vaikka YV:llä.

    Make
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    V8 Magissa noita show puskureita kauppasi ainakin Part Store Närpiössä. Vieläköhän tuo firma mahtaa olla elossa. Webbisivut ainakin ollut under construction aika kauan.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Part Strore taitaa olla konkurssissa.!
     
  4. janzamar

    janzamar 1st gear

  5. 4D -38

    4D -38 1st gear

  6. RB-440

    RB-440 1st gear

    Kiitoksia vastauksista.

    Tuoko tuo Chromoni jenkkiosiakin? Sivusto näytti yht'äkkiä vähän toisensuuntaiselta, mutta voihan sieltä tietysti kysellä.

    Tiedän Alasalmen cosmokromisysteemin, mutta laskettiin jo keväällä maalien tulevan sen verran kalliiksi, että jenkkikromattu voisi olla jopa kilpailukykyinen vaihtoehto.
     

Kerro tästä muillekin!