Uudelleen rekisteröinnistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Wolfheart, 4.3.2006.

  1. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Tyhmä kyselee tyhmiä, mutta kun sain käsiini pari vuotta aikaa rekisteristä poistetun, '90 luvun alkupuolen auton (hyvin pienellä a:lla, se on Lancia :oops: ), josta ois tarkotus käyttis tehä.

    Nyt kiinnostais vaan että mitä kaikkia kuluja tohon rekisteröintiin liittyen tulee ja millasia summia, itellä kun ei oo minkään sortin käsitystä eikä AKE:kaan sivuilta tuntunu liiemmäti mitään tohon liittyvää löytyvän.

    Joo joo, voishan sitä soittaa, mutta kun sama tieto löytyy täältä ja luultavasti helpommalla lisättynä tietysti hyvillä vinkeillä asioitten hoitamisen suhteen, niin... :D
     
  2. herrakani

    herrakani 1st gear

    Rekisteröintikatsastus on vuosikatsastusta noin kympin kalliimpi, sitten toki kilvet on varmaan kympin-viistoista päälle.
     
  3. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Kuukausi sitten tein uudelleen rekistöröinnin ja makso rekisteröintikatsastus 85€ ja rekisteröinti omiin nimiin ja kilvet 28€.
    On se halpaa joo
     
  4. rrauta

    rrauta 3rd gear

    noin hinnat

    rekisteröintikatsastus 70-80€

    päästömittaus 10-15€

    rekisteröintimaksu 20€

    kilvet 15€

    eli 115-130€
     
  5. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Kitoos, nää selventi paljon. Tietää vähän mihin varautua.
     
  6. herrakani

    herrakani 1st gear

    TÄH!!! ei oo hinnat noussu parissa vuodessa sitten. Hyvä hommeli. :)
     
  7. dumb

    dumb Gearhead

    Mites, kun mulle jäi autoon kiinni alkuperäistunnuksella olevat mustat kilvet kun auto poistui automaattisena poistona rekisteristä joskus 2002 tai jotain. Kun saan projektin valmiiksi ja vien leimalle nuo samat kilvet päällä niin tuleeko ongelmia? (oletetaan että tunnus on vapaa)
     
  8. Jeep-Ukko

    Jeep-Ukko Gearhead

    Sää saat noi numerot/kilvet pitää, mutta joudut maksamaan silti uusien kilpien hinnan.

    Ainakin näin minulla oli.

    Huono kun joutuu jo maksetuista kilvistä maksamaan uudestaan, mutta se hyvä että ne kilvet jo on, niin ei tarvitse tilata etu käteen tai odotella jälkikäteen että kilvet tulee painosta.
     
  9. signet

    signet Gearhead

    Joo välillä oli sellanen käytäntö et kerran vanhaksimenneet kilvet piti konttorilla tuhota ja tilata samanlaiset uudet kakolasta :poff: voi kun oli järkevää :argue: Ja eihän tästä niin kauaa ole kun vanhoja kilpiä ei saanu takasin kun maksamalla se järjetön erityiskilpivero :soosoo:
     
  10. weripuo

    weripuo Gearhead

    vuosi sitten rekisteröin asuntovaunun jossa oli musta alkup. rekisterikilpi kiinni, sain pitää sen mutta piti maksaa uuden hinta ja täti tiskin takana oli ihmeissään kun ei uusi kilpi kelvannut :rotfl:
    hintaa tuli tuollekkin projektille muistaakseni 90e
     

Kerro tästä muillekin!