uudet lehtijouset Pajeroon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja dunkel, 17.2.2006.

  1. dunkel

    dunkel Gearhead

    Moi!

    Mistä saa kohtuuhintaan uudet tai kunnostetut lehtijouset Mitsubish Pajeroon (vm 88, pitkä malli)? Onko jotakin jousitakomoja tms. Etelä-Suomessa?

    P.D.
    pdunkel@nic.fi
     
  2. indianjack

    indianjack 1st gear

  3. mke77

    mke77 Gearhead

    kysyppä "sapomo oy"(nimi oli joku tommonen) toimii mun mielest hesassa... siel on ollu ainakin kohtuu hintaisia toy... jousia ! jos en väärin muista ni markka-aikan hiluxin jouset makso 1000mk/pari{=92 taakse ja 1800mk/pari{=87 eteen net oli ainakin hiukan tömäkämmät... et mukavuudesta eivoi puhua,mut auto nousivarmaan 15cm ylemmäs!!
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Saattaa löytyä myös normaaleista autotarvikeliikeistäkin Koivunen oy:n valikoimista...
     
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Suosittelen kanssa Punkkaa...miksi pulata romiskamojen kanssa kun parempaakin saa...siis unohda muut ja soita tuonne -> www.vallilantakomo.fi 8)
     

Kerro tästä muillekin!