Uudet sähköt harrastepeliin. Onko tekijöitä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja rautakansleri, 27.7.2015.

  1. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Uusittiin sähköt -81 motorpyörylään tässä muutama vuosi sitten. Lähti siitä kun alkoi löytymään piuhoja joista rapisi eristeet irti kun taivutteli johtoja, ilmeisesti paikoitellen oli ihan tehtaanjäljiltä. Ei löytynyt yhtään irronnutta/silmin nähden löysää puristusliitosta. (eikä ne liitokset ollu tinattu ;) )
    Uudetkin liittimet laitettiin puristamalla kunnon pihdeillä, eristämättömiä, kutistesukka päälle.
    Tinauskin varmaan hyvä mutta mielestäni vaan turhaa vaivaa.

    Tärinää on sen verran että viime talvena löytyi kohta jossa pari piuhaa oli syönyt öljytankin ja akun välisestä kumimaton reunasta siivun pois, piuhan eristeessäkin selkeet jäljet. En mä tuollaiseen tärylätkään viitti tinaliitoksia laittaa.
     
  2. TransSami

    TransSami Gearhead

    Kysellääs vähän noista universal johtosarjoista. Pitäisi tyhjästä nyhjäistä sähköt aihioon, Painless varmaan kalleimmasta päästä, EZ about puolet siitä ja sitten halpikset jotka maksaa neljänneksen.
    Onko kukaan verrannut noita keskenään, onko laadussa esim Painlesin ja EZ välillä eroa?
     
  3. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Mielestäni parhaimmat johtosarjat löytyy https://www.lectriclimited.com
    Siellä myös osa sarjoja mitä ei muualta saa. Toimitus todella nopea.
     
  4. TransSami

    TransSami Gearhead

    Asiallisen näköisiä settejä, mutta ei ollut varsinaisesti yleissarjaa jota voisi soveltaa eikä oma aihio ollut valikoimassa.
     
  5. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Sinne kannattaa laittaa emailia, vastaavat hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!