Uusi lastensairaala

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Crash_, 29.7.2014.

  1. Crash_

    Crash_ 3rd gear

  2. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Kerranki menis hyvään tarkotukseen. Jos toi lastensairaala saa enemmän kasaan kuin alunperin tavoite toivottavasti ne rahat käytetään sairaalan laitteistoon ja potilaiden viihtyvyyteen eikä kutn ulkomaanapurahaa joka meni aivan muualle kuin alunperin piti.
     
  3. Letku

    Letku 3rd gear

    Itse tätä jo talvella täällä kyselin, mut ei löytynyt silloin innostusta... Varmaan se viestiketju löytyy jos hakua käyttää..
     
  4. Jupe

    Jupe Gearhead

    Miten tällaiset keräykset käytännössä suoritetaan? Pitääkö siihen siis olla joku rahankeruu lupa tms?.
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kun olin Meikussa kuulin kun kaksi hoitsua jutteli. Sanoi että lastensairaala maksaa vain 30 miljoon mitä valtio ei maksa. Toinen sanoi että niiden remontti maksaa 300 miljoonaa. Sain sen käsityksen että se oli vain Meilahden tietoliikenteen uusiminen. Ei voi olla totta. Tarkoittivat varmaan iso remppaa mikä jatkuu vieläkin. Sisäänkäynnit uusittu. Pientä remonttia vielä sisällä, ulkona vähän suurempaa.
     
  6. Letku

    Letku 3rd gear

    Helpoin olisi, et uusilastensairaala sivulle perustaa ryhmän. Lahjoittaja sit valitsee sen ryhmän ja maksaa mieleisensä summan.
    Ja minusta "roosanauha" periaatteella, jonkun värinen nauha roikkumaan peliin, antenniin, yms paikkaan, että on osallistunut kyseiseen ryhmään... Näin voi tapahtumissakin "bongata osallistujia"...
     
  7. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Meillä vannareilla kiertää lipaskeräys kaikki Suomen vanitapahtumat läpi. Saadut rahat tilitetään ilman välikäsiä syssymmällä :wink:
     
  8. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Lainaus uusilastensairaala-sivulta:

    Uusi Lastensairaala tulee maksamaan 160 miljoonaa euroa, josta 30 miljoonaa rahoitetaan yrityksiltä ja yksittäisiltä kansalaisilta kerätyillä lahjoitusvaroilla.
     
  9. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Itse koitin lipasta luoda mutta herjaa ettei mun s-posti kelpaa (suomi24)
    Eli jos joku haluaa pistää lippaan pystyy vaikka overdrive.fi nimellä nii antaa palas.

    Tuolta se onnistuu---> http://lipas.uls2017.fi/ystaevaetalkoot

    Oikealla lukee aloita keräys eli klikkaa siitä.
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ^ Hyvä ajatus. Huom ylläpito onnistuisiko teiltä?
     
  11. kmovat

    kmovat 1st gear

  12. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Mukana jos joku saa keräyksen pystyyn. Itsellä juuri 8kk ikäinen tyttö ja luojan kiitos että terveenä on saanut olla... Mutta kaikilla ei ole niin hyvä tuuri,siksi mukana jos vaan joku saa keräyksen pystyyn!
     
  13. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    lastenlinna valmistui 48, silloin oli sotakorvaukset ja valvontakomissio ja valtio joutui myymään pohjosesta maata neukkulalle velkoja :eek: vastaan...

    kukkenheimiin ja kaikkeen hörhöilyyn riittää rahaa.
     
  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ^ kukkenhaimi kerran jo hylättiin kaupunginvaltuustossa. Kukkenhaimin lobbarit jaksaa jatkaa ja puolustavat sitä sillä että tulee turisteja ja lipputuloja. Se ooteesta. Olen mukana jos täällä järjästetään keräys.
     
  15. C-mies

    C-mies Gearhead

    Varsin tarpeellinen tuo Helsingin lastensairaala on, ei käy kiistäminen.
    Harmilliseksi asian tekee nuo säätiö koplaukset, aina joku on vetämässä välistä.
    Kuten esimerkiksi Bensowin lastenkoti.
    Nämä jutut pistää miettimään lahjoittamista, vaikka omaakin jälkikasvua löytyy.
    Ja tämä taas on lähempänä omaa napaa. Toivottavasti tähän väliin ei tunge välistävetäjät säätiöineen.
     
  16. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    taitaa noita lapsia ja nuoria olla menehtynyt aika runsaasti bemari mälleissä lähivuosina,onko imagon parannus menossa,meillä revitään veroja vaikka millä nimellä,on jopa sairauskuluja varten vero,silti kansalaisten pitäisi vielä pienestyä palkasta maksaa lisää vapaa ehtoisesti,nytkin julkinen terveyden hoito on mennyt aivan pelleilyksi,lapset on tärkeitä mutta minusta on muutkin,jopa aikuinen valkolais mies,valtiolla on rahaa,kysymys on mihin sitä mätetään,mikään ei riitä jos 5 milj. kansa pannaan rakentamaan patoja,puhdistamoita,sairaaloita ympäri palloa,sama koskee etelä suomea,pirtää yrittää olla iso city vaikka on kaukana siitä,vain 1,7 miljoonaa on yksityis sektorilla töissä,eli julkisesta kassasta elää suurin osa kansasta,tämä yhtälö tekee sen että kohta olemme oikeasti kusessa.
     
  17. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Onneksi nämä ovat yksittäistapauksia.Tuli tuo MOT-jakso katsottua. Ilmeisesti aina nämä ketkut hiipii esiin kun vanhuus iskee edelliseen päättääjään ja valitaan seuraajaa.. Tulee vain huonoja valintoja tehtyä..

    Onneksi tässä sairaala hankkeessa on yksityisiä rahoittajia niin ei tule valtion kassaa harvennettua. Tuskin mm pelitalo ,yms angrybirds firma olisivat lähteneet tähän mukaan jos ei olisi ollut kyseessä lapset. :wink:
     
  18. Crash_

    Crash_ 3rd gear


    Nii et jos jotkut haluaa yhdessä tehä hyvää se on heti egon pönkitystä? No samaa varmaa tullaa sanoo jos jenkki poppoo alkaa rahaa kerää nii jotain vastaavaa.....
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Anne Berner on tässä puuhanaisena eikä mikään arpamyyjä tms välistävetäjä eikä varmasti vedä senttiäkään välistä. Kysyn taas ylläpidolta onnistuisiko mitenkään keräys overdrivelta?
     
  20. tequila

    tequila Gearhead

    http://uusilastensairaala.blogspot.fi/2 ... e.html?m=1[/quote]taitaa noita lapsia ja nuoria olla menehtynyt aika runsaasti bemari mälleissä lähivuosina,onko imagon parannus menossa,meillä revitään veroja vaikka millä nimellä,on jopa sairauskuluja varten vero,silti kansalaisten pitäisi vielä pienestyä palkasta maksaa lisää vapaa ehtoisesti,nytkin julkinen terveyden hoito on mennyt aivan pelleilyksi,lapset on tärkeitä mutta minusta on muutkin,jopa aikuinen valkolais mies,valtiolla on rahaa,kysymys on mihin sitä mätetään,mikään ei riitä jos 5 milj. kansa pannaan rakentamaan patoja,puhdistamoita,sairaaloita ympäri palloa,sama koskee etelä suomea,pirtää yrittää olla iso city vaikka on kaukana siitä,vain 1,7 miljoonaa on yksityis sektorilla töissä,eli julkisesta kassasta elää suurin osa kansasta,tämä yhtälö tekee sen että kohta olemme oikeasti kusessa.[/quote]

    Vähän samalla kannalla, kyllä valtion nämä on saatava kustannettua, perusduunarit pienillä palkoillaan ei ole se oikea kohderyhmä. Monella jo tekemistä siinä että saa oman perheensä elätettyä.
     

Kerro tästä muillekin!