Uusi maali vanteisiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 22.9.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pitäs maalata peltivanteet, hiekkapuhallin ne, mitä maaleja? Haluaisin että ne kestäs muutoman vuoden ruosteettomana?
    Ja sit pitäs saada valkosivut valkeiksi, valkea raita on tummunut. Kiitos!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ite vetäisin pohjalle pari kerrosta 2-k pohjamaalia ja pintaan VASARALAKKAA!!!
    Kyllä kestää kiveniskut!!
    Valkosivut saat puhtaaksi hiomalla ne kevyesti esim. 240 paperilla.
    Parempia ideoita???
     
  3. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Itse maalasin vanteet Halpa-Hallin kiveniskumaalilla/alustamassaspraylla, sitä mistä jää se kumimainen pinta, tulee hyvännäköinen matta pinta, kun vaan jynssää kunnolla tenulla rasvat alta pois.
     
  4. -TH-

    -TH- Gearhead

    vie ne vanteet pulverimaalaukseen. sen jälkeen ne kestää 20v. eikä ole kallista lystiä,samalla rahalla ostat purkin verrexiä ja pari askia tupakkia...
    värinkin voi yleensä valita sadoista erilaisista ja jos joskus haluat maalata kiekot toisen väriseksi, niin pulverimaali on hyvä pohja ja sen pystyy myös kittaamaan....

    pulverimaali on myös hyvä muihin osiin koska kittaus voidaan tehä ja pintamaali voidaan maalata sen päälle.
     
  5. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Valkosivuihin olen käyttänyt menestyksekkäästi patapataa :smile:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    jep. patapata on parempi vaihtoehto kuin hiekkapaperi. hiekkapaperi jättää kumiin naarmuja, jotka tummuttavat valkosivut entistä nopeammin, koska lika tarttuu paremmin.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    tarkoititko että osaa voidaan kittailla ja sen jälkeen jauhemaalilla maalata pintamaalaus ? epäilen suuresti ,tarkistappas uudestaan tietosi.
     
  8. -TH-

    -TH- Gearhead

    no sitä en tarkottanut, vaan sitä että sen polttomaalin päälle on hyvä tehdä pohjat kun vaikka 2-kerrosvärillä maalaa osia/ ne vanteet.se on hyvä pohja koska hiekkapuhallettuna ja pulverimaalattuna pinta on takuulla ummessa... yleensähän kun vanteita puhalletaan ja sitten ihan "ite" maalataan, niin ruoste tulee jo vuoden sisällä saumoista/ kolosista..
     
  9. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Paitsi jos maalaa Halpa-Hallin kiveniskumaalilla/alustamassaspraylla :grin: :grin:
     
  10. -TH-

    -TH- Gearhead

    Aivan! kunnolla massaa ja ruoste ei tule ULKOPUOLELLE....vaan sisälle!! <IMG SRC="/eyeball/images/smiles/icon_wink.gif">:):)
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hiekkapuhaltamoissa usein myös pohjamaalataan: uretaani- tai epoksimaali pohjalle ja 2K akryyli päälle. VIM ja kuiva-käsienpesutahnat yms. ovat aineita, joilla itse putsailen valkosivuja usein autonpesun yhteydessä.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    kun puhallutatte katsokaa että keskiosan ja ulkokehän liitoskohta tulee täysin puhtaaksi puhallettua muuten alkaa ruostua alle aikayksikön ,pellivanteissa siis.
     

Kerro tästä muillekin!