Uusi mig halvalla..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 16.5.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jyväskylän K-raudassa oli telvin merkkinen pikkumiggi hintaaan 199e max. virtaa en muista.. laitteessa on mahdollisuus myös täyte-langalle..
    Hitsauslaitetta etsivänä, tuo K-raudan vehe alko kiinnostamaan. Ei paha hinta, mutta tekeekö tuolla sitten yhtikäs mitään?? Auton pelti hitsauksia ois tarkoitus tehdä..
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Menin sit ostamaan ton vehkeen ja hyvin pelaa! Oon hitsaillu laitteen mukana tulleella täytelangalla ja hyvin onnistuu auton pelti hitsaukset, ei mitään ongelmaa. En ymmärrä miks porukka dissaa täytelanka koneita ja neuvoo aina et näillä ei autoja hitsailla.. Tässä laitteessa tosin voi hitsata myös kaasulla. Ainoa pieni miinus on, että hitsaus virta ei katkea pistoolin katkaisiasta, mutta eipä tuokaan niin haittaa. :D
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo maxista löytys joku Deca no-gas mig hintaan noin 180 egee. Hieno homma jos nämä laitteet oikeasti pelaavat autohommissa. Varaosien saanti taitaa olla ?, ei kannata sitä hitsauspistoolia murjoa rikki.

    Mun mielestä auton pelti sulaa tarpees hyvin millä vaan valovirta masiinalla, kaivurin kauhat eri vehkeillä :D
     

Kerro tästä muillekin!