Uusi Mobilisti ja siinä Mercury Commuter

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ylläpito, 15.2.2007.

  1. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Ilmeisesti auto on onnistuttu myymään, onnea ostajalle ja älä välitä v*ttuilusta jos vaikkapa sellasta jossain tapahtumassa joku valopää tulee esittämään...
    Joo aika kummallinen viestiketjuhan tää on ollu...ja tässä tulee taas OT:ta!
    Myytävän kohteen hinnoittelu ja sen "oikea" arvo (mikä taho sen edes voi määritellä?) ei oo aina sama asia ja mielipiteitä on niin paljon kuin sen sanojia. Ja näitä mielipiteitä esitetään yleensä aika hanakasti vaikka ei myyntikohdetta olis nähnykkään.
    Tässä yksi syy miks en yleensä laita tänne OD:lle hintapyyntiä näkyville vaan se määräytyy vaihdokeista ja siitä että vaivautuuko ostajakanditaatti tulemaan paikanpäälle kaupantekoon ja koeajoon. Tälleen ainakin autoa myytäessä.
    YV:llä tai puhelimella hoituu sitten se hinta mistä lähetään vääntämään jos siihen on edes tarvetta. Jos ei jaksa ottaa yhteyttä ei varmaan ole oikeesti edes kauppoja tekemässä..?
     
  2. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Hyvä että on mennyt kaupaksi. Toivottavasti sekä ostaja että myyjä ovat tyytyväisiä kauppoihin. Kauppa hintahan ei kenellekkään kuulu. Se on ostajan ja myyjän välinen asia. Eikä tarvitse enää kysellä auton arvoa niin voidaan tämäki keskustelu näinollen päättää.

    Hieno autohan se on. Ja tarkoitan sitä oikeasti.
     
  3. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Kuka uskaltaa tunnustaa ostaneensa auton?
    Aspen Lappalainen tarjosi autosa liki 7000 egeä; onko hän uusi omistaja?
    :eek: :eek:
     
  4. perkele

    perkele Gearhead

    vittu se mitää oo myyty...... omistaja vaan halus et juttu loppuu tähä....
     
  5. WTF

    WTF Gearhead

  6. BRC1

    BRC1 Gearhead


    " Minulle on tulossa uusi auto joten myyn tämän harvinaisuuden nyt kaverille joka pitää siitä hyvää huolta. "

    Pitääkin soittaa ja kysyä myiskö ilman tinkaamista romuralli käyttöön ?

    Nyt kun tämä myyminen on ollut tapetilla onko tässä kyseseessä "harrastaja joka myy harrastajalle ? " :odroll:
     
  7. 54474N4

    54474N4 Gearhead

    Omalla kohdalla ainakin kyrsii jos ei mitään hajua hinnasta. Saattaa tulla turhia soittoja kun itte ajattelee et no hinta on varmaan jotain 4000 luokkaa ja myyjä ilmottaa puhelimessa että kyllä hän siitä 7 tonnii haluaa. Jäis turhat soittelut pois, kun tietää ees missä suunnassa mennään.
    Ja kyll mulle tulee sellanen olo et jos ei hintaa oo, ni sit ei tiiä mitä siitä haluaa ja jos ei tiiä mitä siitä haluaa ni tuskin on edes sit myynnissä.
     
  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Tuosta harvinaisuudestahan oli tarjottu reilusti toista kymppiä mut ei sillä lähtenyt. Missähän se tarjoaja nyt on? Vai myyjän mielikuvituksessa??
     
  9. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Mä luulen että se liki seittemäntonnia kai oli korkein tarjous siitä autosta, mitä tuosta on ollut. Nythän se pyyntikin on jo aika liki. Kukapa tietää vaikka kohta rupee meneen kaupaksi...
     
  10. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Ehkäpä kukaan muu ei tuolloin suomessa 1965 ollut ymmärrystä vailla...
    :poff: :poff: :rotfl: :poff:
     
  11. Power

    Power 1st gear

  12. kmovat

    kmovat 1st gear

    Oliskohan tuosta talviautoksi, näyttäs olevan kuitenkin kaksinrenkain... mutta liekö leimaa kevääseen asti ?

    siis tuo http://www.nettiauto.com/2132282
     
  13. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Kah! Kommuutteri...

    Oisko tuo jo viimeinkin vaihtannu omistajaa pitkän spekuloinnin jälkeen? Autoliikkeeseenkö...liekö sitten sitte menny kolmen-muttei-neljän tonnin hintaan? Katoavaista on kaikenlainen kunnia ja hyvät liki seitsemän donan kauppamahdollisuudetkin. Mutta se on semmoista.

    Todellakin, väliin tuntuu että pyynnit on entistäkin utopistisempia, tarvii ruveta ajattelemaan kohta että jos tarjoo kolmanneksen pyydetystä, niin pittää varautua että jää kätheen... :rotfl:
     
  14. kmovat

    kmovat 1st gear

    Vai liekö myyntitilissä, tai jotain...
     
  15. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Kaverin autoliike, kyllä tais ihan ostaa/vaihtaa sen. Kävin tuossa yks ilta katselemassa ja on toissa kesän pelti- ja maalaustalkoiden jälkeen vielä ihan ryhdissään. Ostakee Farkkuentusiastit nyt tuo "kuuluisuus" poikkeen kuleksimasta, vaikka käyttöpeliks :)
    Miulta saa sitten pari projekti kuvaa.
     

Kerro tästä muillekin!