Uusi Mobilisti lehti....

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

 1. hmr66

  hmr66 3rd gear

  Kusti polki laatikkoon uusimman aviisin jo aamu kahdeksan jälkeen.....

  Se on pop....
   
 2. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 3. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 4. hmr66

  hmr66 3rd gear

  mukana menossa ...... , kuten paljon muutakin....

  etätyöpäivä kärsinyt jo pahasti
   
 5. palotila

  palotila 3rd gear

  Boeing B-29 Superfortress, hyviä kuvia tehtaalta kokoonpanosta.
   
 6. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  B-29; kallein sotakampe, jopa kalliimpi kuin atomipommi: The $3 billion cost of design and production (equivalent to $43 billion today)—far exceeding the $1.9 billion cost of the Manhattan Project—made the B-29 program the most expensive of the war.
   
 7. Pande_K

  Pande_K Gearhead

  Ällistys: jo toisen perättäisen kerran Mobilisti on saapunut mulle ilmestymisviikon torstaina.

  Olen vasta vajaan vuoden ajan kirjannut ylös Mobilistin saapumispäivän, mutta sanoisin että 2-3 vuoden ajan lehti tuli säännöllisesti vasta seuraavalla viikolla, usein silloinkin vasta viikon loppupuolella. Olisko Posti saanut jakeluaan meilläkin päin taas sellaiseen malliin kuin pitääkin, ainakin postit on jaettu muutenkin normaaliaikoihin (ei lauantaisin eikä iltaseitsemältä kuten välillä oli asianlaita).

  No edellämainittu ei Mobilistin sisältöön liity, siihen pitää tutustua myöhemmin.
   
 8. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Tännekin tuli, kylläpä piristi iltapäiväisen ylävesiletkun laukeemisen jälkeen.
   
 9. Bukero

  Bukero Gearhead

  vaan nyt/sitten kun olette lehtenne kukin tyylillään tavanneet niin kertokaahan missä jatkuu sivun 103 viimeisen kuvan päällä oleva teksti...
  lähin huol-o_O
   
  Hai tykkää tästä.
 10. Hai

  Hai Gearhead

  Pitää soittaa Moblaan ja pyytää niitä kertomaan missä se "lähin huol-" on.
   
  Bukero tykkää tästä.
 11. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Eilen tuli, tänäpänä ehti vähän jo tavaamaankin. Keinäsen hallista tuli mieleen että olis komia tommonen vanha kaarihalli tai sitte huoltoasema. Kaarihalli on minusta ainoa oikea vanhojen autojen kaupalle ja ostin semmosesta huijarilta katastetun auton ekan 80-luvun alussa jota vuosi sitten hitsattiin. Isän kaverilla (viä pahempi huijari) oli kans semmonen autohalli ja käytiin siä 70-luvulla ku olin viä junnumpi. Tota pöpilistiä kun lukee ni painuu jonnekin omaan kuplaan missä ei näe eikä kuule ympäriltä mitään. Aikaan jolloin naiset näyttivät naisilta ja miehet miehiltä. Autot ja mp:t näyttivät vielä siltä miltä niitten pitääkin. Kukaan ei soimannut jos putkesta vähän pölähti eikä katellut alta kulmien pick upia yksin ajavaa kulkijaa. Aikaan jolloin kaikki oli vielä hyvin.
   
  Volvo_5.7, Desoto57, onoff road ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Joo, harvinaisen vahva trippi tästä aviisista tällä kertaa: Noi Laineen kruisinkitötöilyt (kyllä paskalla autolla ajaminen vaan on hauskaa kavereiden kesken), vähän uudempi corona, mutta vähintään yhtä kauhtunut punainen HT haettiin joskus kaverille, 70-luvun ooppeli ja veekasin lötkötys ahtaassa pickupin ohjaamossa, kaikki tavallaan nivoutuu myös omaan autoiluhistoriaan.

  EDIT: Okei, laina-autot ei yleensä olleet raflaavia siipijenkkejä, eikä ollut niin kauheasti liftarityttöjä kyydissä, rempat tehtiin joko parkkipaikalla tai kaverin mummon tallissa eikä legendaarisella shellillä, pickuppi ei ollut mikään rallimalli ja en ole varma liikkuiko ne 70-luvun ooppelit ikinä.
   
  Muokattu: 24.4.2020
  tinareki, Inlinee ja roadmaster95 tykkäävät tästä.
 13. hmr66

  hmr66 3rd gear

  kusti pelasti viikonlopun, oli polkaissut uuden mobilistin postilaatikkoon
   
 14. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Tänne tuli eilen, parit jutut vasta lukenut, Tolosen kolumnin ja Trabantin hakureissun ym. pientä ...
   
 15. Kemer

  Kemer 1st gear

  Pikaselailtu ja sieltä täältä luettukin koska nyt ei ihan ollut minun makuuni tämän numeron aiheet ja ihmettelen taas kerran kun koeajoon kautta tutustumiseen oli jälleen otettu puolikuntoinen ,ei tieliikennekelpoinen ajopeli,tälläkertaa ökymallin Toyota Century jonka harvinaisuudesta,varusteista,laadusta,hiljaisuudesta kehitystyötä+versioista pitkät litaniat vuosikymmenien varrelta mutta tarkasteltava harvinainen ,peräti itse Japanista asti haettu autoyksilö olikin poistettu liikennekäytöstä toimittajien saapuessa...häh...eikö omistaja senvertaa vaivoitellut että olisi hoitanut asian kuntoon olipa syy mikä tahansa kun oletettavasti tiesi koeajosta eli välinpitämättömyys,nuukuus,viat vaiko mikä iski ökyauton maistiaisiin jolla sitten vaan pihatietä rullailtiin eestaas ajokokemuksia antaen lukijoille kuin toimittajalle.
  Joku harrastaa näköjään vanhoja tilamersuja ihan ylpeänä..hmm..hyppäsin yli kun huolisi ilmankaan pihaani yhtäkään minkäänmerkkistä bussinraatoa mutta makunsa kullakin ja se sallittakoon jos ne kerta kiehtoo.
  kisa/rallijutut samaten ohitin suosista eikä kääpiökokoinen Healeykään iskenyt tai myöskään Dauphinella "nautiskelemaanko" liikenteeseen ,arvostan ehkä henkikultaani liikaa.
  V2 ohjusjuttu tarjosi paljon kuvantäyteistä historiaa,toimittajan todella heikossa hapessa olevan varaosa kutosAspeniinsa kunnosteluun kohdistama poikkeuksellinen mielenkiinto hämmentää kiehtovasti kuin tuo persoonallinen CZ skootteri jotka oli parhaat stoorit mun mielestäni tässä numerossa,muut tykkäsi makunsa mukaan varmaan tyystin muista artikkeleista,ehkä seuraava numero innostaa sitten taas enempi ja sitä odotellessa nautitaan kesästä kun kerta sitä annetaankin.
   
  Muokattu: 29.6.2020
 16. Mac

  Mac 3rd gear

  Molloinkohan seuraava Seniori mahtaa ilmestyä?
   
 17. homer

  homer Gearhead

  Eikös se kesäkuussa ole aina ilmestynyt? Ellei tuo korona sitten ole muuttanut aikataulua?
   
 18. Mac

  Mac 3rd gear

  Katselin tuolta lehtipisteenkin sivuilta, niin edellinen numero poistunut myynnistä 29.5, niin voisi kuvitella uudenkin tulevan heti kohta.
   

Kerro tästä muillekin!