Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

 1. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  Vanhassa Neuvostoliitossa poistetiin epäsopiva aines jälkikäteen jopa valokuvista, hiukan sama fiilis on nyt JE:n katoamisen kohdalla. Onko KLB lukinnut kellariin vai mitä on tapahtunut? Joka tapauksessa hiukan erikoista, ettei mitään mainintaa asiasta. Elämän eri kiemurat vaikuttaa myös harrastajiin, eikä niiltä ole päätoimittajatkaan suojassa. Eli jos nyt jotain ikävää olisi tapahtunut, niin olisihan se suotavampaa jollakin tapaa mainita eikä vaieta unohduksiin.

  Matti Kyllönen varmaan nyt huutaisi "mutta missä on JE?!"
   
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Itekin ihmetelly päätoimittajan poissaoloa. 2020 kirjoitin oikaisun asiavirheestä toimitukseen eräästä jutusta sähköpostilla ni Enqvist vastasi het seuraavana päivänä. 5.8.2021 kirjoitin lehteen tehdyn autojutun perusteella lisäinfoa ni ei ole vieläkään vastannu vaikka laitoin sen nimellä meneen. Alkuun oletin ettei se tieto vaan antanut aihetta mutta johonkin se on kai hävinnyt.
   
 3. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Syyskuun Jamboreessa oli JE Barracudineen.
   
 4. Cortina71

  Cortina71 3rd gear

  Alkusivuilla päätoimittaja on KLB vielä edellisessä numerossa oli Enqvist ja vt KLB, no tiettyjä ajatuksia tulee mieleen, mutta en kommentoi enempää..
   
 5. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Joskus elokuun paikkeilla itsekin kirjoitin lehdessä olleeseen kuvaan liittyvää mutta myös ajattelin että sillä ei sitten ollut mitään arvoa koska vastausta ei tullut.
   
 6. jiipee62

  jiipee62 Gearhead

  Jotain jännää tässä kuviossa on, liekö jotain vielä julkaisukiellossa. Mobiilistin Facebook ryhmästä on poistettu kaikki ihmettelyt päätoimittajan vaihtumisesta, eilen niitä vielä oli.
   
  Fiskis tykkää tästä.
 7. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Joku out-of-office olis ollut tietty kohtelias laittaa.
   
  kad_boost tykkää tästä.
 8. homer

  homer Gearhead

  Tämä on sitten ihan omaa pähkäilyä asiasta vailla mitään faktaa. Erään toisen harrasteautolehden päätoimittaja taitaa alkaa olla eläkeiässä ja Enqvisthän on selvästi erikoistunut Mobilistissä jenkkiautoihin.
   
 9. tinareki

  tinareki Gearhead

  Samaa ihmettelen... Nyt oli Enqvistin nimi hävinnyt toimituksen listastakin? 8/21 on kyllä erinomainen sisällöltään, mutta joviaalin ja nuorekkaan päätoimittajan poissaolo ihmetyttää.
   
 10. Formula S

  Formula S 1st gear

  Ennen kuin spekulointi lähtee laukalle, todettakoon, etten ole Jimmy Hoffan kainalossa 10 jaardin linjan alla, tai Anssi Kukkosen siivellä mäkiviikon yöelämässä. Tosiasia kuitenkin on, etten ole enää Mobilisti-lehden palveluksessa.
  Taustalla eivät ole nk. henkilökohtaiset syyt, perhesuhteiden muuttuminen tai vakava sairastuminen.
  Enemmän tiedottamisen tai tiedottamattomuuden ulkoistan mielelläni entiselle työnantajalleni.

  Jan Enqvist

  Mobilisti-lehden päätoimittaja 2000-2004, 2006-2021
   
  sleddriver, Fiskis, Holley ja 20 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  No sekin asia varmistui, muttei varsinaisesti sen enempää selvinnyt. Vaan jotain mystistä on, näin vanhan koiran nenään haisee palaneen käry. Uusin lehtikään ei ole sitäpaitti löytänyt tietään meille postilootaan.
   
  juko7 ja MJF tykkäävät tästä.
 12. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Mäkiviikon yöelämä olis kyl ollu varmaan kova juttu sinänsä!
   
  impala67 tykkää tästä.
 13. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Saas nähdä, mihin suuntaan Mobilisti on lähdössä kehittymään. Ei vanha isäntä iän kaiken voi sitä toimittaa.
   
 14. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Senpä tautta ja tähe asia haiskahtaa. Yleensä asioista puhutaan avoimesti eikä vain poisteta nimeä vaivihkaa vahvuudesta.

  Tosin kokemusta on siitäkin että tilalleni on etsittiin nuorta kaunista naista jolle maksetaan kuussa tonni vähemmän liksaa. Olin viimeinen joka tiesi asiasta. No kävin viimeisenä päivänä kertomassa työkavereille että tiesittekö muuten että tienasin vuosia paljon enemmän kuin te, jopa enemmän kuin sinä lähiesimies. Tuli vihaisia työkavereita ja liikehdintää johtajan luo. Iteppähän aloittivat vittuilun.

  Se Giants Stadium muuten purettiin jo eikä sitä Jimmyn kainaloa vissin löydetty 10 jaardin viivan alta.
   
  Dataviilaaja tykkää tästä.
 15. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  No, aikansa kutakin. Kiitti hyvistä lehdistä, jokainen on ollut elämys.
   
  Fiskis, Holley, Kustom STW ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Tietämättä mitään asian taustoista, niin kiitos hyvistä lehdistä Janille. Huolella tehtyjä lehtiä oli kiva lukea
   
  Kustom STW tykkää tästä.
 17. Finlandese

  Finlandese Gearhead

  Onnea tuleviin suunnitelmiin. Kun meriittilistalla on mielestäni kaikkien aikojen hienoin yksittäinen aikakausilehden numero (En tule yöksi kotiin 8/12) ja vino pino vuosienkin jälkeen yhä uudelleen luettavaksi tulevia juttuja (mm. Barracuda road trip, jne.), niin voi varmasti kyllä katsoa taakseen hyvällä mielellä siitä, mitä on saanut aikaan. Ehkä kaikkea tätä suurempi juttu on kuitenkin ollut se Mobilisti-tiimin ketteryys ja jopa yllätyksellisyys. "Mitähän sieltä tulee seuraavaksi" on ollut aika herkullinen odotusarvo verrattuna vaikkapa eräiden Brittilehtien loputtomiin MGB/E-type/jne. XX-vuotta juttuihin.
   
  Holley, tinareki, JYR ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Yllättävän rodimyönteistä ollut varsinkin tämä viimeisin numero. En kyllä usko johtuvan päätoimittajan vaihtumisesta, enkä pidä huonona asiana.

  Isoja saappaita joutuu seuraaja tälläkin kertaa täyttämään.
   
 19. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Kiitos hyvistä lehdistä,jatkan kyllä vuonna 2000 alkanutta
  tilausta edelleen.
   
 20. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Toivottavasti Formula S pysyy silti alalla...
   

Kerro tästä muillekin!