Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. 74

    74 Gearhead

    Tossa just naureskelin et ikä rupee painamaan ku Fossilistissa esitellään niitä autoja joita sai ostaa uutena kaupasta kun olin nuori. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
    Ei silti, hyvä lehti se on.
     
  2. shark

    shark 3rd gear

    Parin vuoden päästä saa lukea Subaruista ja Fiat Stilosta.Kivaa kuin mikä. :wink:
    Aikansa kutakin ja kaikille jotakin
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Subaruista muuten oli juttu muutama numero sitten.

    Kummallista tuo ajan kuluminen. Ruotsin SAHK eli MHS järjesti 1946-56-autoille suunnatun kokoontumisen (joka on nyt tosin 1946-59-autoille) vuonna 1972, uusimmat kulkupelit olivat siis silloin vasta 16 vuotta vanhoja. Jotenkin vaikea kuvitella että nyt järjestettäisiin mobiiliajoa jossa olisi alaikäraja vuodessa 1991...
     
  4. oml

    oml Gearhead

    Minä tilasin kokeeksi Seniorin mutta joka lehdessä tuntui olevan sivukaupalla vanhoja lehdistä kopioituja mainoksia. :-?
     
  5. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Tuo oli tosiaan paras juttu mitä olen mistään lehdestä lukenut. Muistatko missä numerossa tuo oli?
     
  6. Holley

    Holley Gearhead

    Juu, kyllä nää jutut '65 Mustangista, '70 Challengerista ja jopa '59 Caddysta on luettu. On tiedossa, että Mustang myi hyvin ja että Challengeriin sai jopa 440 kuutiotuumaista moottoria ja että Cadillacissa voi olla jopa automaattinen valonvaihdin. Sen sijaan esim. Grand Nationalista luin muistaakseni viimeksi juttua 11-vuotiaana V8:sta 6/84 ja auto näytti silloin uudeksi autoksi varsin rajulta. Mitä tulee kuviin, niin Mobilistin linja käyttää sekä vanhoja aikalaiskuvia mustavalkoisina, värillisiä nykykuvia ja kirjallisuuskuvia tekee Mobilistin kuvista parhaita. Monet kuvatekstit ovat aivan ylittämättömiä. Vaan ei tähän pitänyt kommentoida. Joka lehdessä on hvyiä ja huonoja puolia ja teille valittajat: eihän teidän ole pakko lukea näitä lehtiä ja niitä haukkua täällä. Lukekaa vaikka 7 päivää tai perustakaa itte oma huippuhyvä autolehti, kun tuntuu juttua riittävän tännekin!
    Juttu Sontiaisesta on Mobilistissa 3/2000. Aivan yliveto artikkeli!
     
  7. Pahis

    Pahis 1st gear

    Puoliksi ot.nä pitää mainita loistava palaute- palsta. Etenkin negatiivisten palautteiden toimitukselta saamat vastaukset, jossei niitten jälkeen tilauksen lopettamisella uhkaava valittaja uhkaustaan toteuta, niin kumma on.

    nimim. Porno - mobilisti ja euto- japsi ja jenkki- lotjapaska- harrastaja
     
  8. Markus_79

    Markus_79 Gearhead

    Mobilisti on pikkuhiljaa muuttunut kiinnostavammaksi lehdeksi menneisiin vuosiin verrattuna. Aikaisemmin tilasin ja luin tiiviisti V8-Magazinea mutta jälkimmäinen lehti on tavallaan jäänyt polkemaan paikalleen. Jos joka toisessa lehdessä on 1965 Mustangin esittely, siihen alkaa kyllästymään. V8-Magazine ei ole kovin paljon kehittynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Mobilistin vahvuuksia ovat toimittajien perinpohjainen paneutuminen aiheeseen, jolloin syntyy monen aukeaman mittaisia artikkeleita. Lehden toimituksellinen linja on rohkea ja kriittinen nykyään vallitsevaa "Kaikilla Pitää Olla Uusi Auto!" ajattelutapaa kohtaan. Vaikka Mobilistissa on edelleen suurin osa muita kuin amerikkalaisia autoja, se on melkein Suomen parhaimpia jenkkiautolehtiä.
     
  9. samisalama

    samisalama Gearhead

    Täysin samaa mieltä!
     
  10. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Noin siinä käy kun tulee tuota ikää lisää :D ,minulle on käynyt aivan samoin jo"takavuosina",olen täysin samoilla linjoilla kanssasi...
     
  11. PauliP

    PauliP 1st gear

    Mobilistista jotenkin yhä huokuu se kirjoittajan "oma rakkaus" käsittelemäänsä aiheeseen. Omassa rakkaassa näkyy ne rypytkin ja ne voi myöntää.
     
  12. ttakatal

    ttakatal 1st gear

    Taas ilmestyi uusi mobla, tosi mielenkiintoisia juttuja heti alkusivusta lähtien (uskomaton juttu käyttökusiaisesta :eek: )

    Pääkirjoituksessa kehut Overdrive.fi :lle :D
     
  13. Varsinkin se kuva missä heppu oli karvalakki päässä autiomaassa laittoi hymyilyttämään :D, jotenkin muutenkin se kamraati vaikutti tutulta. Aivan kun oisin vasta jossain nähnyt samaisen pöyhäkkeen? Se 800 Toyota näytti myös varsin mielenkiintoiselta laitteelta. Tuommoset pienet japsit on jotenkin sympaattisia laitteita. Mistä johtunee, mutta tuntuu että pitäis saada hommattua jostain joku -60 luvun lopun tai -70 luvun alun erikoisempi hardtop japanilainen. Ei vaan näytä nykyään paljon semmosia olevan myynnissä. Taitaa olla aika harvat rivit mitä niitä on jäljellä ja varsinkin hyväkuntoisista voinee käyttää jo termiä super rare.
     
  14. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Pari OD:n tyyppiä tunnistettu Helsingin cruisingin Olds farkun kuvasta :lol:
     
  15. leksa

    leksa Gearhead

    Hetkonen. On jäänyt lehti väliin vai oliko se se lehti jossa oli se nopea Buick ?

    Olen sellaisen Buikin kanssa ottanut 2,3L Sapporolla aika pahasti selkääni Helsingin moottoritiellä.

    Mutta Mobilisti lehti on mielestäni ollut aina laadukasta luettavaa.
     
  16. perkele

    perkele Gearhead

    joskus 80-luvun alkumetreillä tuli korpivaaran tiloissa kuolattua sitä toyota 800:sta...oli siel muitakin herkkuja
     
  17. Ramikka

    Ramikka 1st gear

    Jo vuosia sitten vaihdoin mainoslehti TL:n Mopilistiin eikä ole muuten tarvinnut katua,ainoa negatiivinen puoli on kun tuota vähää vapaa aikaa kuluu lehden lukemiseen usiampi iltatovi,ei riitä selailu kahveekupin lomassa.
     
  18. speedy

    speedy Double Gearhead

    Hyvät tissit sillä tytöllä joka yritti piiloutua johtosarjan taakse.
     
  19. sacoolio

    sacoolio 1st gear

    Samoilla sivuilla vanha mainoskuva jossa "mies ojentaa melaansa naiselle joka kirkkoveneineen odottelee auton katolla" tjsp... :poff:
     
  20. Pahis

    Pahis 1st gear

    :rotfl:
    Justiin vasta huomasin tuon kuvatekstin: (enkä lainkaan niitten tissien ihailun ohessa... :oops: ))

    - Helmut ojentaa melansa Prinz 4:n katolla kirkkoveneineen odottavalle Lise-Lottelle.

    :D
     

Kerro tästä muillekin!