Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. ttakatal

    ttakatal 1st gear

    Aikamoinen krematorio tuo laite muutenkin, ainoa ulospääsytie (takaovet) täytetty bensiinillä :lol:
     
  2. Nappula

    Nappula Gearhead

    quote] Aikamoinen krematorio tuo laite muutenkin, ainoa ulospääsytie (takaovet) täytetty bensiinillä :lol:[/quote]

    Polttoöljylläpas.
     
  3. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Polttoöljylläpas.[/quote]

    Niin, oli puhetta että näitä oli eri moottorivaihtoehdoilla riippuen kylkipanssaroinnista

    tiedusteluvaunuissa bensakäyttöisinä, polttoaineen saanti helpompaa (vaikka paikallisista autoista pystyi ottamaan) ja hiljaisempia.
     
  4. VX4/90

    VX4/90 Gearhead

    En yleensä kauheesti perusta noista raskaankaluston esittelyistä, ihan jänniä vehkeitä mutta ei kuitenkaan niin lähellä sydäntä, mutta tässä uudessa numrossa oleva Gulf-Volvo on kyllä todella hieno 8) niinkuin otsikkokin sanoo LIIAN KAUNIS KUORMA-AUTOKSI 8)
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Mä olen tähän asti pitänyt KLB:tä ihan täyspäisenä mut alkaa jo naurattaa tuo sen itku omasta hölmöilystään Kotkan tullissa jokaisessa numerossa. Jeesus, ottaako pappaa noin koville??? Uusimmassa kyllä jo lupaili että oli ensimmäinen ja viimeinen käynti Kotkan satamassa (niitä kun on vain 3), no sopii ainakin mulle, sujuupahan hommat täällä sujuvammin kun on ianakin yksi jumittava pappa vähemmän. :rotfl:
     
  6. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Se halus tuoda esiin huumoriaansa...
     
  7. vuorensivu

    vuorensivu 1st gear

    Jeesus, ottaako pappaa noin koville

    Kirjoituksen sävystä päätellen muitakin kuin paappaa taitaa ottaa koville?
     
  8. Eightball

    Eightball 3rd gear

    Minusta lehti on oikein hyvä ja antaa vastinetta rahalle. Paljon kuvia ja käsittelee kaikkia merkkejä.

    Huumoriakin löytyy sopivasti, ja ainakin itse sain hyvät naurut siitä ilmavoimien evp. äijän minttikuntoista käyttö-hiacea sivuavasta jutusta. "Kilvet kuvauksen ajaksi pois ettei yöntimot vie haisua Uglabutu-kyläänsä" :rotfl:

    Suomen maasta tosin löytyy paljon myös noita jenkinvihaajia, jotka hieman kuvottavat minua mielipiteillään palautepalstalla, mutta toimitus on vastannut yhtä tylysti takaisin, ja hyvä niin.

    Toivon että se El Camino juttu lämmittää yhtä kovasti kaikkia jenkkien vihaajia.
     
  9. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Paranee vaan numero numerolta vaikka kuullostaa vähän kliseeltä..

    Varsinkin jutut ihmisistä ja ilmiöistä on on ihan huippua.Gulf tankkeri , se romurontikko jne todella mielenkiintoista luettavaa. Tuntuu siltä että vanhan kasin jättämä "fiilistely tyhjiö" on nyt täyttynyt.

    Kuulemma joulupukki aktivoi kestotilauksen.. :eek:
     
  10. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tukholman Poliisiteknisessä museossa on muuten näytillä panssaroitu 1951 Lincoln Cosmopolitan Limousine, on se aika möhkö.
     
  11. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    KLB:n kommentti hintanosteessa olevasta young timerista eli M-B 190:sta oli aika mukava "kestävät kuulemma 300 000km ilman mainittavaa huoltoa".

    :odroll:

    Niin, onkos se nyt sitten jo paljon?
     
  12. bdr529

    bdr529 1st gear

    Toimitus tosin vastasi aika tylysti myös siihen muodollisenjäykkään Citroen H -tietojen oikaisuun, joka ainakin minusta vaikutti tahallaan vanhahtavaan tosikkohenkeen kirjoitetulta huumorilta. Ainakin tuollaisia lukijakirjeitä oli oikeasti joskus 1960-luvulla Tekniikan Maailmassa.

    Toimituksen vastauksista löytyy kuitenkin usein lehden parhaat kielikukkaset. Vastaavasti olivat Soundin sisällysluettelot 1980-luvulla sen lehden hauskinta sisältöä.
     
  13. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Tarviiko lehden toimituksen olla sitten jokikistä viisasteliaa kohtaan mielinkielin, kuin usassa jossa poliisitkin puhuttelee rikollisia SIR ettei vaan kenellekkään tule paha mieli? Pienet kuittailut kaiken maailman veivareille joilla ei ole elämässä mitään muuta tarkoitusta kuin suurennuslasilla etsiä asiavirheitä, ovat palautuksen maanpinnalle ansainneet. Viimeisimmässä numerossa joku jo ihan vaati anteeksipyyntöä.. Kyllä on elämän tarkoitus ollut hukassa jo pidemmän aikaa.. :odroll:
     
  14. impala67

    impala67 Double Gearhead

    uskoisin että tuo camionette-friikki yritti vain olla hauska, mutta se ei ehkä aivan auennut toimitukselle... huumori on vaikea ja vaarallinen laji, helposti tulee väärinymmäretyksi.
     
  15. bdr529

    bdr529 1st gear

    Mobilistin toimitus kuitenkin itse viljelee aika usein vastaavanhenkistä, vakavalla naamalla esitettyä satiiria, josta ei voi olla aina ihan niin varma...
     
  16. No H2O

    No H2O Gearhead

    Mobilisti on kuin kylän höpöhöpöukko josta ei koskaan tiedä mitä sieltä tuleman pitää, joka haluaa sliipatun merkonomin ostakoon v8:n taikka ennalta arvattavan siipilehden...
     
  17. bdr529

    bdr529 1st gear

    Hyvä vertaus.

    Tai vastaavasti Mobilisti on 1980-luvun Ylen Rockradio, Kovan päivän ilta tai joku Jake Nymanin ohjelma, jolla oli lähetysaikaa tunnin päivässä, mutta uskolliset kulijat odottivat sitä hartaammin. Kaikki biisit olivat toimittajan henkilökohtaisesti valitsemia ja niihin liittyy huolella mietitty taustatarina. Vaatii paneutumista ja käsityömäistä otetta mutta on silti liian outo tavoittaakseen niitä todella suuria massoja.

    Veekasi puolestaan on läpi vuorokauden samaa listapuuroa työntävä kaupallinen paikallisradio, jonka tärkeimpiä asiakkaita ovat mainostilan ostajat ja kuuntelijat ovat vain väline kun isompia levikkilukuja näyttämällä saadaan palstamillistä enemmän hintaa. Viimeisen viikon hittibiisejä soitetaan tietokoneella ilman välijuontoja ja juttuja tehdään nopeasti ja halvalla vain sellaisista aiheista joiden arvellaan ärsyttävän mahdollisimman harvoja.

    Lukija tietää, mitä odottaa kun joka numero on rakennettu samaan tapaan (yksi juttu rodista, yksi juttu entisöidystä siipiautosta, yksi juttu muskelista, yksi juttu prätkästä ja yksi juttu mustangista). Samalla tavalla turvallista "laatua" kuin mäkkärin sisustus ja ruokalista. Suunnattu suurille massoille.
     
  18. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Vaikka olenkin luullut omaavani aika hyvän huumorintajun, niin kyllä mäkin luin tuon ihan vakavissani... :rotfl: :rotfl:

    Sen verran en sano omituisia vaan hmmm. Omalaatuisia ovat muutamat tuntemani citikkaharrastajat, että heistä muodostamani käsityksen perusteella uskoin kirjoituksen olleen täysin tosissaan kirjoitettu.
     
  19. laundrybros

    laundrybros Gearhead

    Minäkin vähän ihmettelin että moisen, selvästi tarkoituksellisti koomisen viestin sorvannut sai noinkin lyhytnäköisen palautteen. Itse koin vaatimuksen oikaisusta ja anteeksipyynnöstä virkistävän retrohenkiseksi palautteeksi. On vissiin toimituskuntaa johtavalla kersalla vielä kasvu ja oppiminen kesken :D Noo, ootellaan päätoimittajan korvantausten kuivumista, hyvään suuntaan se lehti on menossa.

    impala1968: Tulli saattaa olla kovin kummallinen paikka ensikertalaiselle, joskus jopa tokakertalaiselle. Kaltaistesi ammattilaisten on helppo naureskella amatööreille ja piehtaroida osaamisentunteessaan. Onko tuommoinen naureskelu sitten kovinkaan kaukonäköistä on eri juttu.

    Ei, en pahoittanut mieltäni, osallistuin vain keskusteluun.
     
  20. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Hyvin sanottu!
     

Kerro tästä muillekin!