Uusi vakuutus

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja caprice305, 21.4.2016.

 1. yks toine mikko

  yks toine mikko Gearhead

  Ei tommosia keskittäjä- ym. alennuksia voi laskea bonuksiksi. Eiku hei! Voipas! Mun bonukset on alun toistasataa!
   
 2. Pate

  Pate Gearhead

  Oma Mercury, vm. -51 on vakuutettu Tapiolassa, koska sieltä saa osa-kaskon myös vanhaan autoon (palo-varkaus-ilkivalta). Soittelin Pop-vakuutuksen ja pyysin tarjousta, liikennevakuutus olisi pudonnut vuodessa n. 150e, mutta yli 40-v vanhoihin autoihin ei saa mitään vapaaehtoista vakuutusta(kasko/osa-kasko) heidän kauttaan.
   
 3. GMies

  GMies 3rd gear

  Ei ole IF.n yksinoikeus ;), minulla oli joskus vakuutukset Pohjantähdessä ja keräsin muutaman vuoden aikana parin sentin paksuisen nipun virheellisiä laskuja, joista yksi oli minulle edullinen.
  Yhteistyö päättyi, kun ilmoittivat ko. vakuutusmaksujen valtakunnallisesti nousevan 15%, mutta minun laskussani korotus olikin 17%.
  Pyysin jokin aika sitten IF:lta tarjouksen, kun sitä ruotsalaisten firmaa niin ylistetään, mutta tarjous oli niin ylimalkainen ja hinta ei lainkaan "kartalla" , että käytänkin nykyisin vain kotimaisia yhtiöitä.
   
 4. Tweety-81

  Tweety-81 3rd gear

  Eli et maksa vakuutuksista ollenkaan? Maksaakin vakuutusyhtiö sulle osuuden jota ei voi vakuutusmaksuista vähentää, eli sadasta prosentista yli menevät?
   
 5. Bighouse

  Bighouse 2nd gear

  Omaan -56 malliseen Chevyyn sain POP:ilta tuon osakaskon.( noin kolme vuotta sitten, on edelleen voimassa) . Hinausta ei saanut silloin...kaan.
   
 6. yks toine mikko

  yks toine mikko Gearhead

  Joo. Jos käytetään tommosta logiikkaa, että muutkin alennukset kuin varsinaiset bonukset lasketaan bonuksiksi, ni sit mun bonukset on alun toistasataa prosenttia. Ei toki kaikista autoista, mut alennukset kattaa traktrorin ja yhden auton (jossa on reilusti vaan ei täydet bonukset pohjalla) liikennevakuutukset ja vähän vielä jää.

  Kiitos OP ja kiitos aivan järjetön velkapääoma.
   
 7. Karpov

  Karpov Gearhead

  Näköjään en saanut enää laskurilla myöskään yli 40v autoihin kaskoa. Mulla on cadissa vaikka oli 41 ottohetkellä ja vieläkin.
   
 8. TopyCa

  TopyCa Gearhead

  Kiitos aloittajalle tästä vakuutus vihjeestä!
  Sain, suuren vaivan jälkeen, POPista puolikaskon 176,88e/vuosi 70% bonuksilla Tojo Versoon.
  Netissä ei ottanut vastaan tilausta ja puhelimessakin aluksi eivät millään olisi suostuneet "koska oli jo voimassa oleva kasko päällä" (puolta kalliimpi) mutta sanoin lopettavani kaikki vakuutukset (4) niin sitten onnistui.
  On nää kaikki yhtiöt aika pellejä.....
   
 9. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  paljonko on ifis osakasko. Alan olee hinureiden vakkariasiakas ni ois ehkä hyvä olla hinauspalvelu vakuutusyhtiön piikkiin.
   
 10. yks toine mikko

  yks toine mikko Gearhead

  Siinäpä kysymys. Uskotko että antamillasi tiedoilla on mahdotonta edes arvioida vakuutuksen hintaa.

  Liity Autoliittoon plus-jäseneksi. Se on 105€/vuosi.
   
 11. jenkula

  jenkula Gearhead

  Jos on hinureiden armoilla niin autoliitolla on silleen että samaa vikaa ei saa olla kahta kertaa peräkkäin.Testattu on,ite piti maksaa toinen hinaus.
  Vissiin vakuutusyhtiöillä on samanlailla,en tiedä varmaksi.
   
 12. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Miten ehdoton toi on esim. josson 2v vanha auto ja tietokone vikaa, eikä kukaan vastuullinen tee asialle mitään ja auto jatkaa satunnaisesti parin kuukauden välein sammuilemista, mutta 80% matka jatkuu ja käyntiin lähtemättömyys on ainoa syy miksi hinuuttaa vaikka 6kk välein, niin laskuttako ne sit siitä seuraavasta kerrasta

  Paalaushan tietysti on yks vaihtoehto, mutta jos siitä raadosta on vielä yhen logan;in verran velkaa niin ei se varmaan ole vaihtoehtona
   
 13. yks toine mikko

  yks toine mikko Gearhead

  Vilkaisin nopeasti Iffin kaskovakuutusehtoja. Ei ollut mainintaa tällaisesta, ja olis kummallista että vakuutuksessa olis ehtoja mitä ei mainittais vakuutusehdoissa.

  Noin muuten olen vähän huonoa mieltä siitä ettei havaittuja vikoja korjata.
   
 14. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  ifis on pykälä korjaamolle. no se korjaamo on oma talli, ellei sit samast kaupungist löydy sellasta paikkaa josta löytyy osat ja korjaaja joka ees osaa korjata.
   
 15. yks toine mikko

  yks toine mikko Gearhead

  Hitto ku en muista oliko kyseessä If vai Lähi-Tapiola, mut reipas vuosi sitten katkes pakusta vaihdevaijeri ja matka jäi kesken. Otin taksin ja ehdin duuniin.

  Päivällä sit soittelin vakuutusyhtiöön hinauksesta ja taksikyydistä ja kaikesta. Korjaamolle ne olis halunnu sen hinauttaa, ja kysyivät minne sijaisauto toimitetaan. Olin et ööh.. anteeks mikä auto? Selvis et olisivat antaneet vuokrapakun käyttöön kunnes oma tulis korjaamolla kuntoon.

  Ehdotin sit et olisko ok jos hinattais paku omaan pihaan muutaman kymmenen kilometrin päähän ja unohdetaan vuokra-auto. Kävi vakuutusyhtiölle oikein hyvin.

  En tunne kaikkien vakuutusyhtiöiden käytäntöjä, mut omissa parissa sattumuksessani oon kyl saanu valita viedäänkö korjaamolle vai omalle pajalle. Jopa tossa viime kertaisessa vaikka matka oli moninkertaisesti pidempi ku lähimmälle korjaamolle. No se kyl varmasti vaikutti ku ei mulla ollu mitään tarvetta sijaisautolle.
   
 16. Turnn

  Turnn Gearhead

  Iffistä näköjään osakasko mukisematta vanhaankin (`68) autoon. Lisäksi vakuutuskirjassa oli että sisältää hinausvakuutuksen! Lähetin viestin että onko tosiaan noin. Ennen ei saanut kun, ööö alle 15v autoihin?
   
 17. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Soitin IFiin mulkatakseni vakuutuksia, kun yksi lähti, toinen tuli tilalle, ja seisonnassa olevat muuttui.
  Nyt matkailuVanissa vakuutus 68,19€/vuosi. :D
  Corvettea ei kannattanut muuttaa "uudelle" systeemille(80%), kun vanha(75%) oli halvempi.
   

Kerro tästä muillekin!