uusia ideoita cruisingeihin ja niitten ohjelmaan...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja rambleramerican, 20.1.2005.

  1. Hexa

    Hexa 1st gear

    Kaikki sopii sekaan. Sika-Lintat käytetään Nallikarin rannassa uimassa jos Lintaa alkaa liiaksi nukuttamaan. :lol: Värillä ei siis väliä, eikä puolueen jäsenkirjaa huomioida. Tavoitteena olisi siis saada pysyvä Vani- ja Trukki -cruisingperinne tännekin pohjois-Härmlandiaan aikaiseksi samaan tapaan kuin prätkäporukan viikkotapaamiset. Onnistuu takuulla, kunhan alkuun vakioporukka muistaa olla edes suunnilleen joka kerta mukana.

    Mitään ihmeempää ohjelmaa ei siis järjestetä, vaan ihan normaali pikkumeeting ja komea letka-ajo. Hyviä ehdotuksia jutskan suhteen otetaan vastaan.

    OSHA tuskin vastustaisi, vaikka osa porukasta (mukaanlukien minä itse) muutama liittyisi kerhoon? Kun nyt tuli tällä palstalla mainosteltua... :oops:
     
  2. 350tbi

    350tbi 1st gear

    Ei se ny niin hirmu oo. Mutta tosiaan pistetään Vanit ja Truckit jonoon ja riviin komeasti ens kesänä.
     
  3. G-Bun

    G-Bun 1st gear

    Kuinka monta vania oulusta about löytyy? Kymmeniä?
     
  4. Hexa

    Hexa 1st gear

    Niitä on aivan älyttömästi eli kuten yksi kerho sanoisi: AiVan älyttömästi. Nallikarin parkkiksella tarvitaan vissiin kohta riskisti Rexonaa... :lol:
     
  5. Aako

    Aako 1st gear

    Meillähän on kehitteillä alajaostoja. miksei vanit vois olla yksi sellainen joku vaan vetäjäksi ja homma pyörimään vai mitä hallituksen jäsenet on mieltä asiasta??
     
  6. Aako

    Aako 1st gear

    Vaniharrastajathan kyllä otetaan jäseniksi ilman muuta
     
  7. jenkki

    jenkki 1st gear

    O.S.H.A.N perinteinen Uskalikkojen Cruising järjestetään 27.3 05. Kokoontuminen Laanilan Nesteellä kello 15.00 ,tervetuloa kaikki ketkä uskaltavat harrasteautonsa tallista ottaa näin aikaisin,ja tervetuloa myös Vanit sekä käyttöjenkit.

    Tottakai kerhoon voi liittyä myös vanit,ameriikanautoja nekin ovat.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mahtavaa, ei tarvitse kesään asti odottaa.
     
  9. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Jees, mukana ollaan. Oma Astro on todellakin aivan käyttöautona ja tekniikkaa vasta ollaan yritetty reilu pari vuotta uusia ja pitää autoa vähintäänkin kunnossa ja tankki täynnä :) Ulkoasu on jääny vähän heikommalle. Vielä.

    OSHA:n jäseniä ollaan ja tiedän että on moni muukin vaniharrastaja on, eli alajaoston sais varmaan pystyyn. Ja täältä löytyis myös tarvittaessa organisaattori / yhteyshenkilö kyseiseen alajaostoon!!!! Täytynee ottaa puheeksi joskus...

    Ja kruisinkipäivämäärä on kirjoitettu isolla ja punaisella kalenteriin, sielläpä nähdään!
     
  10. Aako

    Aako 1st gear

    Seuraavaan kokoukseen vaan mukaan niin siittä se lähtee...organisaattoriahan se alajaosto ensimmäisenä tarvii!
     
  11. 348

    348 1st gear

    Ja ohan se varma et ku on oma auto liikenteessä tohon aikaan niin menee heti päivämäärät päällekkäin. Vaikka tämäkin näin aikasin saatiin tietoon. Nop pittee jotain kehtittää et kerkeis joka paikkaan..
     
  12. jenkki

    jenkki 1st gear

    .Ja kunhan seuraava veekasi ilmestyy niin ohan se varma että siellä on joka muullekkin cruising päivälle sattunut yks tai useampi isompi tapahtuma,mutta ei kai sille voi mitään,onpahan mistä valita :eek:
     
  13. 348

    348 1st gear

    No näinhän se on.. 8) Se on hyvä että kierrettävää riittää niin saa olla koko kesän ratin takana...
     
  14. KTM

    KTM Gearhead

    Just niin, tämä on kuulemma ollut järjestäjien idea. Ihan kiva niin, että löytyy vaihtoehtoja. Ainakin tuo ensimmäinen yritys syksyllä oli oikein kiva :D :D :D

    Oikeesti tuo letkassa ajelemine ympäri kyliä ei jaksa enää kiinostaa. Ilmeisesti aikanaan tuli harrastettua sitä ihan riittävästi. Nyt on kiva käydä morjentamassa tuttuja, jauhamassa P & P:tä ja katsella autoja. Siksi tykkäsin tästä Opel kuskien ylimerkkirajojen masinoimasta systeemistä.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kruisailusta ja hauskanpidosta kiinnostuneille vinkki:
    MSC järjestää Kemissä Vappuna 30.4. kruisigin ja bileet. Tallilla esiintyy Wee Wee Hours ja muuta hubaa. Sunnuntaina 1.5. perinteiset Vappuajot kaupungilla ja sieltä sitten Oulun näyttelyn.
    Infoa http://www.paalupaikka.com (MSC News)
     
  16. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    No olikos tänä kesänä tätä kruisinkia? En ainakaan kuullu enkä nähny mitään...?
     
  17. Hexa

    Hexa 1st gear

    Eipä ollut. Selitystä: :oops:

    350tbi on muuttumassa 355tpi:ksi, ei oo vielä valmis. Kun antaisi aikataulu periksi, niin kävisin välillä kaverina asentelemassa, vaan kun noita "tupaantulijoita" pukkaa liikaa.

    Ja omaa vania rappasin koko kesäloman ja joka välissä hyökkäiltiin reissuun vaikka minne. Asunnon oston myötä on ollut (ja tulee vielä muutaman viikonlopun olemaankin) vieraita koko ajan käymässä.

    Kun nyt osaisi edes vähäsen aikataulua ennustaa kahtakin päivää pitemmälle, niin tekisi kyllä mieli järjestää edes yksi morjenstus-henkinen kruisinki.

    Hyvä, että otit asian puheeksi. Koetetaan keksiä jotain.
     
  18. Hexa

    Hexa 1st gear

    Loppui selittelyt kuin seinään.

    Mitäs jos käytäis Nallikarissa mutka lauantaina 27.8 klo 18.00? Siksi "aikainen" ajankohta, että ehtii itsekukin sitten meetingin päälle kotiin saunomaan.

    Turistaan parkkiksella sen aikaa, että kaikki halukkaat ehtivät mukaan ja lopuksi, jos sille päälle satutaan, niin ajetaan letkassa vaikka torille.

    Laitan myös "virallisemman ilmoituksen" tänne.

    Jos tulee kysymistä, niin mulle voi soitella:
    0500 - 984 540
     
  19. Hexa

    Hexa 1st gear

    Toimihan se näinkin, silmämäärältä puolet oli uutta porukkaa mukana. Kyllä tästä perinteen saa aikaan, kunhan jaksetaan muutama vuosi vääntää. 8)
     

Kerro tästä muillekin!