Uusia mahdollisuuksia autonrakenteluun

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja atobee, 21.11.2014.

 1. atobee

  atobee Gearhead

  Tuolta kopioitu: http://www.iltalehti.fi/autot/2014112118856136_au.shtml
  "- Tästä on tehty esitys hallitukselle, joka toivottavasti tulee voimaan ensi vuoden alussa. Eli uudessa esityksessä ajoneuvojen arvioinnissa ei otettaisi enää huomioon niiden alkuperäistä arvoa, vaan sen hetkinen arvo, mikä on aina aina eri kuin uutena, Juha Kenraali sanoo."

  Lankkukylkiin pehmeät takapenkit ja muutos henkilöautoksi muutaman satasen verolla.

  Mihis kaikkeen tuota veronalennusta voisi hyödyntää jos se nyt toteutuisi?
   
 2. saresks

  saresks Gearhead

  Vastustan jyrkästi moista! Nyt mun pehmeepenkkisen lankkukyljen arvo romahtaa kun kaikilla on kohta pahmeet penkit. Ei kai tässä vaan "järki" voita?

  Jaa niin tää olikin pikavastaus eikä hymiöitä, no kuvitelkaa itte sopiva..
   
 3. Holley

  Holley Gearhead

  Haluan nähdä tämän ihmeen. Perusteet farmarin muuttamiseksi pehmeäpenkkiseksi ovat tosiaan ihan 1:1 tuohon Transportteriin.
  Jos tuo menisi läpi, olisi kyllä ensimmäinen kerta kun somesta oikeasti olisi jotain todellista hyötyä, oikeasti! Pitäis järjestää tuolle toijalalais-Nikolle rahankeräys!
   
 4. Qjet

  Qjet 1st gear

  Niin pitäis...mutta sen pitäisi tapahtua siten, ettei mätkähdä syytteitä luvattomasta rahankeräyksestä...varsinkaan Nikolle.
   
 5. Jupe

  Jupe Gearhead

  JOS tää toteutuu, arvatkaas kuka yrittää katsastaa -80 vuosimallin Caminon henkilöautoksi? Pääsisi eroon tuosta keltaisesta 80 lätkästä peräpeilissä.
   
 6. CH3OH

  CH3OH 1st gear

  Muille jaetaan syytteet, sillä menee vaan lahjaverot maksuun..
   

Kerro tästä muillekin!