Uusiauto jää myymättä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Bandicoot, 2.2.2009.

  1. DX

    DX Double Gearhead

    Mullakin on -79 lopussa nakerrettu -80 malli ja -82 ensirekattu suomioldsi.

    Emännyksen astro on siitä mielenkiintoinen että se on -89 jouluna tehty -90 malli ja samana keväänä rekattu, mut silti yks maahantuoja väitti sitä -91 malliksi vin-koodin perusteella, kenties on tuonut pelkästään ylivuotisina noita ja tehnyt "pikku" korjauksen manuskoihinsa?
     
  2. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Haminaan on tehty hehtaareittain uutta kenttää, sinne vielä mahtuu kun on muuten hiljaista. Hanko on tukossa, ohjasivat laivoja sieltä Kotkaan mut sekin on täynnä. Viimeksi tais mennä suoraan Pietariin kun Kotka oli tukossa.
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Tiskintausta kokemuksella nää ylivuotiset oli joskus "hankalia" esim.'
    Poka tulee ja haluaa jarrusylinterin 1990 Astroon taakse.... OK tulee.
    Kysyn tiskillä, että olethan varma, että on -90? Joo,joo..
    Seuraavana päivänä tulee takas, että ..ttu väärän myit, ilmaruuvikin on alapuolella.
    Enkä myyny, autos on -89 ja tossa välissä kiinnitys ruuvit vaihto paikkaa, että se ilmausruuvikin on ihan oikeessa paikassa -90:seen aStroon. :)

    Veikeemmäks tekee nää Dieselöinnit. Pollee poka pyytää jarrulevyt G20 diesel vaniin.... Tulee. Ja tulee suraavana päivänä takas, että mitkäs ..tun rekan jarrut myit, kun laakerin reiät on NIIN isot että holahtaa koolit läpi.
    Autos ei olekkaan alkujaan Tiisseli.

    Mutta eihän sitä kaikkee voi myyjä (asiakaskaan) tietää.
    Parin vihaisen pokan jälkeen opin jotenkin hienotunteisesti selvittämään sitä valmistenumeron 10-merkkiä tai jotain suurempaa tietoa kompinaation alkuperästä.
     
  5. Qjet

    Qjet 1st gear

    Pistäisivät narikkamaksut säilytyksen ajalta "kohdalleen", kun nuo tietullit tai muut tienkäyttömaksut ei näytä oikein onnistuvan. Omistaako kaupalliset yritykset nuo uusien ajoneuvojen parkkipaikat? Siinä tapauksessa taksoittaminen kävisi helpostikin kapitalismin opeilla, ei tarvittis edes kukkahattutätiministeriä töllöön selittelemään...
     
  6. NXR-36

    NXR-36 Gearhead

    Jep,munkin comero on lähtenyt tehtaalta kevättä 82' ,ensirekisteröinti 10/83' ,ja myytiin tietenkin 84'mallina....Tosin 82' mallin erottaa helposti siitä että on ainoa vuosimalli jossa konepelti on komposiittia eli lasikuitua ja muovipinnoite...eikä paina juuri mitään.

    Kaverin ukkovainaa oli lähtöisin polvijärveltä oli niin pihi että osti aina vanhan mallin "alella" 90'nissan sinilintu,niitä dumpattiin aikanaan ja sitten 00' näitä diesel toledoita joihin lyötiin cd ja takaspoileri......kun meinas jäädä vanha malli pihaan.....jokatapauksessa ylivuotisia.
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Oma Oldsikin on tälläinen ylivuotistapaus papereissa. Aroyhtymässä autoon tehtiin kolarikorjausta vakuutusyhtiön piikkiin ja Aron ammatitaitoinen henkilöäkunta tilasi osat -82 mallin mukaan, kun se oli auton ensirekisteröintivuosi. No malli oli kuitenkin -81 ja osat vääriä. Kun sitten kehoitin heitä tilaamaan osat runkonumeron pohjalta uudelleen, sain vastaukseksi: Kyllä me nää hommat osataan, ei tarvii neuvoa. No niin ne toisellakin kerralla tilatut osatkin olivat vääriä ja kolmannella kerralla tuli oikeat osat kun tilattiin esittämäni runkonumeron pohjalta. Luulisi noinkin isosaa liikkeessä kuin Aroyhtymä tiedettävän autojen ylivuotisuus ja sen takia myös osattavan tilata osasia oikein, mutta ei edes isolla homma aina toimi.
     
  8. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Älyttömän hyvä juoni, ei mikään turha jätkä! 8)

    Ihan hyvä diili jokatapauksessa, noi bluebirdithän oli pirun kestäviä autoja. Ainoastaan ruoste oli ongelma.
     
  9. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    http://www.telegraph.co.uk/motoring...rs-offered-for-half-price-amid-recession.html

    Ai että myisivätkö täälläkin uusia autoja puoleen hintaan? Ei kai. Mitenkä mahtais käytettyjen hintojen käydä.

    Australias on vissiin 100 000 uutta autoo parkissa oottelemassa ja käyttämättömiiin laivoihin parkkeerataan jenkeissä, Ruotsista ja Norjasta on vuokrailtu laania, jokunen tuhat molemmissa...

    Nyt maanviljelijät, noppeesti! Pellot täyteen kotteroita!
     

Kerro tästä muillekin!