uusikoppasen vanin mittaristo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja vesahintsala, 8.11.2005.

 1. vesahintsala

  vesahintsala 1st gear

  Moi

  Tietääkö kukaan miten irroitetaan uudempikorisen chevy vanin mittaristo. Kokeilin purkaa irti jotta olisin tutkinut bensamittaria ja vaihtanut palaneita taustavalopolttimoita mutta kun kaikki näkyvät ruuvit olivat irti, ei mittari silti irronnut. Vähän niinku nopeusmittarin kohdalta kanittaisi kiinni johonki? :eek:

  Sainpa kumminkin polttimot vaihdettua :x mutta parhaillaan oli toinen käsi varttitunnin nalkissa :( ennenkuin toisella irrotteli loppuja osia virtalukon kieppeiltä. Pienipelko myös että airbakki tössähtää silmille... :lol:

  Kyllähän joka jätkä kätilönä on mutta vaihappa chevyyn mittarivalot
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  mä purin kans capricesta mittaristoa irrotin kaiken millä se vois olla kii ja ei vitussa liikkunu minnekkää meni hetki tajuta et se o mittarin vaijeri joka kanittaa tos ainaki se lähti helposti ku irrotti sen vaijerin cruisesta ja työnti vaa sisäänpäin sitä
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  no ko ei oo etes vaijeria ku on sähkönen mittari
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  mun 99-mallisesta lähti mittari irti vetämällä,johtoliitin vähän ahdisti.johtotöpseli on kiinni siinä valetussa kojetaulun rungossa johon mittaristo painetaan kiinni.koko systeemi lähti käteen vetämällä.
   

Kerro tästä muillekin!