Uusimman sukupolven Caminon omistajat....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Driver81, 17.3.2006.

  1. Driver81

    Driver81 2nd gear

    ......voisitteko auttaa.

    En pääse omasta ottamaan mittoja(talvijemmassa hieman etäällä ja lukkojen takana enkä omista avainta.), mutta voisiko joku mittailla Caminon penkkien takana olevan "onkalon" korkeutta ja leveyttä. Toisella puolellahan on suurimmalla osalla vararengas, mutta kuskin puolelta.
     
  2. Holley

    Holley Gearhead

    Penkkien ja "verhon" takana olevan boxin korkeus on noin 29 cm, MUTTA siinä on sellainen peltireuna edessä ja sillä kohdalla korkeus on vain noin 23 cm. Keskellä autoa kardaanitunnelin kohdalla korkeus on tietysti vielä vähemmän. Onkalon syvyys on NOIN 50 cm, ehkä hiukan allekin. Leveyshän on noin auton sisätilojen verran, karkeasti 140 cm.
    Ennen kuin rakennat tiikkipuusta kaiutinkoteloa, mittaa kuitenkin vielä itse!
     
  3. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Jees kiitoksia nämä mitat riittää.... Sattui vain vastaan sellainen sopivan kokoinen vanerilaatikko mikä olisi aika passeli työkaluille ja muille pienelle tavaralle. Ja kun sattuu olemaan sisustan väristä nahkaa niin verhoilenko vai nou. Joo en koko koteloa lähtisi tekemään noilla mitoilla vielä on kohtuu hankala paikka sapluunan kanssa pitäisi siitä lähteä ratkaisua hakemaan.8)

    Holley jos liikut Joensuun suunnalla niin ilmoittele, tuopin tarjoan tästä informaatiosta.
     
  4. Holley

    Holley Gearhead

    Heh, pidetään mielessä kun tulee seuraavan kerran käytyä Heinävedellä kavereita moikkaamassa!
     

Kerro tästä muillekin!