**Uusin 2/2014 FMAgazine postitettu!**

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Koppakuoriainen, 19.11.2014.

 1. Koppakuoriainen

  Koppakuoriainen 1st gear

  Hei!
  Vihdoin saatu postitettua uusin FMAgazine eli olihan osoitetiedot oikein :eek:

  Seuraavaa FMAgazinea Lehtineuvosto alkaa pikkuhiljaa työstämään ja ottavat lehtijuttuja vastaan osoitteessa fmagazine@moparkerho.net.

  t. Sihteeri-Erja


  Ps.tässä lehdessä esim. Sitä Sun Tätä-palsta jonne voi lähettää pikku juttuja ja kuvia eli jos tiedossa on jokin niksi puhdistuksen, kiillotukseen tms. niin pukkaa postia :D
   
 2. Windsor

  Windsor Gearhead

  Lehden tekijöille terveisiä, olipahan laadukas läpyskä, sivujakin vaikka huru mykke... Kiitosta vaan!
   
 3. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Eilenhän tuo kopsahti kotia ja tuli saman tien luettua (vaikka tuorein veekasi on vielä impenä hyllyssä).

  Hyvää matskua, kiitoksia!

  Tuosta moparistin auttajalistasta, joka löytyy vain lehdestä (kun kaikki eivät ymmärrettävästi halua omia puhelinnumeroitaan näkyville verkkoon), vois informoida vähän laajemminkin. Tarkoitan tällä sitä, että ko. lista ylipäätänsä on olemassa ja jäsenillä kulkee tuoreimmassa lehdessä aina päivitetty lista mukana reissuun lähtiessä.

  Vois tulla lisää jäseniäkin, vuosimaksu kun ei ole paha (jo) saatuihin hyötyihin nähden ja tämä vielä lisäksi???

  Näillä puheilla mut voi laittaa seuraavaan listaan, ainakin fuselagemopsien osia joitakin löytyy jemmasta jos auto tien päälle hajoaa. Kelle laitan yyveetä?
   
 4. eskoepäkesko

  eskoepäkesko 1st gear

  Kiva kuulla, että harrastevoimin autoharrastuksen jatkeena talkoovoimin kyhäilemä lehtinen tyydyttää vaativaakin maksanutta asiakasta:) Helppijutussa on listan ylläpitäjän nimi. Puh.no. löytyy listasta. Myös minulle voi laittaa yksityisviestiä.

  Mokamannissa on mainosmiehen aineksia jutun levityksen suhteen. Katson , jos saan tänne Helppi keskustelun auki, niin listan ( nimenomaan lehden) kasvu nousee koskemaan useampia harrastajia. Kiitos vihjeestä. T. FMAgazine J.N.
   
 5. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Yyveetä laitettu.

  Toivottavasti saadaan lisää nimiä tähän eri puolilta Suomea. Onhan täällä oodeen oma tiepalvelu (hieno homma), mutta ilman muuta tämmöisestä kerhokohtaisesta vapaaehtoisesta palvelusta voi olla mittavaa hyötyä, ja mikä onkaan parempi tapa tutustua uusiin moparisteihin kuin ihmetellä yhdessä konepellin (tai auton) alla tekniikan ihmeitä tien poskessa tavisautoilijoiden tööttäillessä. :rotfl:

  Leikki leikkinä, autetaan toisiamme jos suinkin pystymme. :D
   

Kerro tästä muillekin!