V.I.P Live Bileet tänään 18.2.2017!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 18.2.2017.

  1. Haluatko nähdä legendaarisen Plymouth VIP katukilpurin LIVE:nä tuoreessa maalissa, kuunnella LIVE musiikkia ja nähdä Drag Weekille lähtevät sankarit LIVE:nä?
    Kaikki tämä onnistuu lauantaina 18.2.2017 ravintola Golden Classic ravintolassa järjestettävissä varainkeruu bileissä, jonka lipputulot menevät lyhentämättömänä VIP&Flying Finns matkakassaan.
    Nyt voit siis juhlimalla ja liput ostamalla tukea tiimiä suurissa tavoitteissaan päästä Amerikkaan ajamaan kilpaa Drag Week 2017 tapahtumaan.

    LIVE bändinä lavalla Peer Güntin klassiseen kokoonpanoon vuosina 1983-2005 kuuluneet Teijo ”Twist Twist” Erkinharju ja Teijo ”Tsöötz” Kettulan yhteinen bändi nimeltä Dog Days Revolution.
    www.facebook.com/dogdaysrevolution

    Liput ovelta 20€ + narikka 3€

    [​IMG] .
     

Kerro tästä muillekin!