V8&Gti alastaro 1.6.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopoilija, 27.5.2013.

  1. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Sorry Putte,näppäilyvirhe.
    Renault 8S. 8S merkki oli ainakin lokasuojassa.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    OK, meinaan ajat oli tolla Rellulla 19 sekan luokkaa.
     
  3. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Olen kans tuonut sitä esille jo aikaisemminkin että slickseillä tulis saada ajaa tälläisessa tapahtumassa, se kun on mun mielestä se juttu tossa kiihtyämisharrastuksessa, normaalia katua parempaa pitoa tarjolla niin mikä siinä on vikana jos sitä haluaa hyödyntää? Eihän kaikkien ole pakko ajaa slicksillä, vaan ne saisi ajaa jotka haluaa. Ne jotka ei halua että autonsa ajat on mitattu normaaliolosuhdetta paremmalla renkaalla, ajakoot muilla rinkuloilla.

    Se tietysti voi jotain närää herättää jos slicksit on kielletty ja silti siellä jotkut niillä ajaa. Sääntöjen mukaan pitäis kaikkien mennä, mutta miksi ne säännöt sit kieltää slicksin, en tiedä? Tai jos ei suoraan kiellä niin sellasta puhetta on järjestävän tahon puolesta ollut.

    Muutkin paikanpäällä tehtävät modaukset sais mun puolesta olla sallittuja, niinkuin joku mainitsi että jos putket haluaa tiputtaa pois niin siitä vaan. Ja samaa mieltä siitäkin että vuosileima on se raja että jos se löytyy niin sekaan vaan, oli sitten kuinka raju vehje vaan tai katsastussedän itsensä leimaama. Keltä se on pois jos joku on nopeempi kuin toinen, vaikka kaikilla edellämainituilla konsteilla?
     
  4. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Mukavaa oli vaihteeks olla katsojana...jospa ens vuanna sais oman kotteron kuntoon ja pääsis kokemaan 12 aikoja vartilla....
     
  5. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Jep. 19.2s näytti menneen.
    Datsunilla ajoin ekan varttimailivedon 2011 ja aika 19.79/+100kmh loppunopeudella ja 60ft päälle 2.8s.
    Nyt on hieman eri lukemat jo ennätyksinä.
     
  6. Razorass

    Razorass 1st gear

    Aina joku jaksaa valittaa. aika kauan noilla kiihdytyspäivillä tullut käytyä ja aina on ollut hauskaa. Tällä kertaa omat ajot juurivalmistuneella kamnppeella jäi ekaan lähtöön jossa penkin selkänoja katkesi heti viivalle. Paska penkki, kesti vaan 43 vuotta korjaamatta.
     
  7. peltsi

    peltsi Gearhead

    Se on ku aikansa virittää niin aina se sulake on jostakin löytynyt :rotfl:
     
  8. pontso

    pontso Gearhead

    juu kun laittoi vähän vettä myllyyn niin heti oli .......set huutamassa että ei saa kieltää sitä ja tätä ja mun par........... .



    järjestävän tahon puolesta meille sanotiin että putket kiinni ja katurenkaat alle, ja me toteltiin , edellisellä kertaa meille huudetiin melupäivistä . ja silti me osallistutiin tälläkin kertaa ollen siellä jossakin nopeiden ja hitaiden välimaastossa
     
  9. Razorass

    Razorass 1st gear

    Ai seoli joku kilpailu.

    hitsi. Täytyy ensi kerralla ruuvata putket irti ja jotkut muut kuin "treadwear 480" 225mm valkosivurenkaat alle. Hitaasta tai nopeasta en tiedä mutta aika moni möykkäävä amerikanmosse taisi ajaa hiljempaa.

    Jos ajaa putket auki niin kyllä sen ajan pitää olla likempänä 10sek tai mielellään alle.
     
  10. HeseP

    HeseP Gearhead

Kerro tästä muillekin!