V8&Gti Kiihdytyspäivä 4.6 2011 Alastarolla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopoilija, 31.5.2011.

  1. Raimo Miettinen

    Raimo Miettinen 1st gear

    http://www.youtube.com/watch?v=yZsbdJjt718

    Tuossa hieman fiilistelyä tapahtumasta. Paljon oli autoja ja aurinko poltti naaman katkaravuksi. Hieno tapahtuma ja järjestäjät hoisivat hommansa täyden kympin arvoisesti!
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kerrankin hyvää taustamusiikkia, ei sitä ainaista heviörinä pullistelumusiikkia.. Sopii vanhaan tanariin mukavaeti tuollainen "hissimusiikki" :wink:
     
  3. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Itellä meni ajot niin hyvin kuin voi vaan mennä kai :rotfl: Viime vuoden 14.9 siirtyi historiaan ja 13.3 syntyi uudeksi enkaksi! Ens vuanna sit alle
    13sekunttii rikki 8) niin ja nyt ajettiin ihan katurenkailla 14" 215-60 :oops:
     
  4. 2dht

    2dht 3rd gear

    Sutiko kovasti? Minkälainen se pito siellä radalla noin yleensäottaen oli nyt. Hommaat sliksit, ja loppukesästä uudestaan...
     
  5. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    No ei se mikään paras mahollinen ollu ainakaa noil renkail :lol: Paras aika syntyi ku lähti varovasti ja kaasupohjaan vähän matkaan päässä ja silti se alko vähä sutia, melkei pienel harjotuksel tota aikaa sais viel parannettuu...Kuiteski 3 lähtöö otin ja jokanen parantu 8)
     
  6. Pepew

    Pepew 1st gear

    Oli ainakin aurinkoa, viime vuonna tihuttikin hiukan...

    11,4 kulki Chevelle, ja olisitte hyvät ihmiset jotka asiasta olitte perillä niin tullu sanomaan, että pistäs poika putket kiinni, mulle ei tullut tuo asia mieleenkään. Vaikkakin kyseessä on oli "katu-auto" tapahtuma. Ens kerralla on meteli pienenpi. :oops:

    Kari6767, täytyy taas tulla joku päivä turisemaan Hessulle, tuolla kun oli sitä toimintaa ja muuta sähläämistä.

    Kiitoksia Mopoilijalle kuvista!!
     
  7. stealthcamino

    stealthcamino 3rd gear

    Tuli käytyä sitten eka kerta vartilla ja ajaksi tuli 12.2 ja paras loppunopeus oli jotain 185 paikkeilla. Alla oli kaposet ET street radialit ja olin ihan tyytyväinen niiden pitoon, kun kokeilin kaverin katupyörillä niin oli samalla lähtötyylillä pikkasen liukkaampaa.. 8)
    http://www.youtube.com/watch?v=CWMjBCSMNOw
    Yhtään lähtöä en saanut ajettua kunnolla kun joka vedossa bensanpaineet romahti ja kone oli sammua 4-5 tonnin välissä kolmosella jos piti kaasun pohjassa eli aina täytyi nostaa kaasulta. Vika löytyy bensapumpusta joka on työntävää mallia ja pitäisi olla tankin lähellä, mutta kiireessä tuli asennettua se konehuoneeseen ja linjasta loppui imupuolelta soppa.. :oops:
    Muuten jäi ihan positiivinen kuva tapahtumasta ja ensi kerraksi yritän saada ahtimen paikalleen ja voimansiirron vaihdettua niin jos se siitä sitten paranisi.
     
  8. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kommeeta videota.
    Valijantin kytkin pamaus 7.35 kohdalla. Tais olla pikkusen ''painava'' kun ratahenkilo meni sita asetelman puolikasta noukkimaan.
     
  9. jknR

    jknR Gearhead

  10. F-body

    F-body Gearhead

    Kun ootte kysellet radan pidosta, niin tein omalta osaltani pikkusen testiä. Ekan lähdön 245/60-15 katurenkailla 13,9 yllättävän vähän sutien ja m/h 275/60-15 et streeteillä 13,3. Lentokenttä lähtöihin verraten aika parani muutamaa satkua vajaan sekunnin. Pito yllätti positiivisesti. Hieno tapahtuma ja homma rullas kivasti.
     
  11. Fastback

    Fastback Gearhead

    joko tulokset on julkaistu jossain vai oonko vaan missannut ne?
     
  12. pontso

    pontso Gearhead

    tuloksia itsekkin kaivaten , vai onko ne menny multakin ohitse
     
  13. Razorass

    Razorass 1st gear

    Tämän kevään alastaro olikin hyvä keikka pitkästä aikaa. Ensimmäisessä lämmittelyvedossa halkesi männästä pala, nelosen sylinterin seinämään tuli 5cm murtuma, venat solmuun, tavaraa ylös imusarjaan ja vitospyttyyn josta ainakin pakovena solmuun (kannet vielä purkamatta)

    Jos ei tuossa olisi riittävästi niin vedon päätteeksi myös aski oli jumissa kolmosella.

    Ajamalla kotiin.. Kolina loppui jossain abc:n kohdilla.

    400m, n. 3000e. :poff:
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Melko edullista vielä. Älä siis masennu. Uutta palikkaa vaan kehiin ja paanalle takaisin 8)
     
  15. Razorass

    Razorass 1st gear

    Uuden pannun alakerta meni eilen nippuun ja kunhan loput osat rantautuu niin eiköhän se ensi viikolla pörise.
     
  16. herrakani

    herrakani 1st gear

    Onko tulokset julkistettu jo, kysyypi nimimerkki HeseP
     
  17. Fastback

    Fastback Gearhead

    kai siellä toimistolla mietitään millä fontilla ja minkä kokoisena tulokset julkaistaan?

    :soosoo:
     
  18. herrakani

    herrakani 1st gear

    No johanny on.
     
  19. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Mulla on autojen tulokset, mut nyt rupesin vain ihmettelemään että onko niitä tarkoituksella pihtailtu fyyran, v8 tai gti-lehden toimesta?!
    Jos ei niin äkkiä ne on tänne linkitetty :odroll:
     
  20. F-body

    F-body Gearhead

    FHRA:n viimeiset kiihdytyspäivä-ajat tulossivulla on vuodelta 2007! Jos tahti on sama niin aika kauan saa 2011 tuloksia odotella. Laittakaa vaan jakoon ne ajat. Pikkusen kiinnostaisi omakin sijoitus listalla.
     

Kerro tästä muillekin!