V8 & Gti kiihdytyspäivä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 28.5.2009.

  1. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Mikäs mopoauto sillä Mad Cow:lla oikein on?

    Täytyy varmaan laittaa tonne Yascan kabiiniin herätyskello, kun tollaisia 20 s autoja alkaa tulemaan. Vai että yli 10 s pitäis antaa tasoitusta... :odroll:
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Kivasti oli porukkaa paikalla, niin autoja kujin prätkiäkin, ja koko päivä päästiin ajamaan ripeällä tahdilla. Mitään isompia taukeoja ei ollut. Nopeimmat pyörät meni 9,5 aikoja , mutta autoilla ei tällä kertaa taidettu päästä ysin puolelle.
     
  3. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

  4. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Tässä mopoautoeliittiä.

    http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat+201 ... P_9101.jpg


    Mad Cow/vw Lupo karkaamassa jo kuvasta kun allekirjoittaneen Dasse yrittää kerätä pitoa renkaisiin.
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kommeeta touhua oli. Pikkusen oli puuskittaista tuulta muttei kovasti tuntunu hairittevan..
    Tarkotus oli 4-5 vetoa vetaa Buellilla mutta kun yht-akkia meni .10 kovempaa kun ennen, niin joutu vetamaan 3 lisaa :oops:
    6 lahtoa 0.1s sisaan ja nopeudet 1km/h haarukassa, kolmasti reaktiot 0,0jotain, parhaana 0.006. Pitaskohan menna sahaamaan street bikea?

    Oliskos muuten joku Corvette menny 9 puolelle vai oliko harhakuva? 10.1/230 naytti musta Supra(?) menevan, paransi joka vetasylla .2-.3s etta varmaan se 9 kylla sielta viela tulee.
     
  6. patukaplas

    patukaplas 1st gear

  7. jknR

    jknR Gearhead

    Jostain lueskelin, että tossa 10.1 vedossa oli poksahtanut turbon letku irti kesken vedon. Jos-jos-jos niin olis mennyt jo ysin puolelle. :lol:
     
  8. J.J.

    J.J. Gearhead

    Juu supralla läks nelosella ahtoputkesta letkuliitos irti mitä kaverit kuskia vähän tenttas, ja silti 10,1 aika. Saas nähä tulisko siitä vielä pääkaupunkiseudun nopein... :poff:
     
  9. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  10. Raimo Miettinen

    Raimo Miettinen 1st gear

    Nurkan takana oli myös drifting-kisailua samaan 5€:n hintaan!
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei vielä noilla säädöillä. Loppujenlopuks noi isommilla vaihteilla tapahtuneet vaikeudet vaikuttaa aikaan yllättävän vähän, loppunopeuteen enempikin. Se aika tehdään pitkälti ekalla sadalla metrillä.
     
  12. AGT200

    AGT200 1st gear

    Lienee sama laitos joka ei vierasta mitään nopeaa, on aiemmin ollut myös top speed lentokenttäkisoissa vetelemäs jonkin matkaa yli 300 huippui. Eli laajempana otantana saattaakin olla stadin nopein? Lienee myös ollut evoluution eri vaiheissa myös ajelemassa vähän lyhyempää matkaa vähemmän valmistelluilla päällysteillä. Nopea ollut niissäkin vaan ei tarpeeksi nopea kuitenkaan, se onkin enempi tricky,tricky...
     
  13. J.J.

    J.J. Gearhead

    Joo ihan totta, vähän piti vaan heittää vettä myllyyn. :D
    Alittikos kukaan nyt tuota tojotan aikaa vai jäikös se autopuolen päivän nopeimmaksi?

    Kyllähän se tuonsuuntainen tonnikymppiykkönen pitää auton olla että se on oikeasti nopea, eli yli tuhat hv, alle kympin vartti ja skipadilla yli yhden G:een sivuttaispito. 8)
     
  14. C-barge

    C-barge Gearhead

    On kyllä nopee, ja tolla lopparilla potentiaalia pitkällekin ysin puolelle. Mut sit pitäis olla kompromissivapaampi kiihrytin.
     
  15. Enslaved

    Enslaved 1st gear

    En mene lyömään päätäni pantiksi, mutta ilmeisesti sama supra ajanut Lappeenrannassa lentokentällä 335 km/h ja siellähän nopeus mitattiin mailin kohdalla.
     
  16. J.J.

    J.J. Gearhead

    Juu kyllä se sama oli, aika sutimista vaan tuntu olevan, pölyä aika paljon siellä radan lopussa. Spekulointia mutta kovempaakin varmaan menisi jos olisi ollut paremmat olosuhteet, nyt oli kova tuuli ja helle huonon pidon lisäksi riesana.
    Voi muuten käyttää läheltä ettei olisi Suomen nopein katu-auto se toitsi? :odroll:
     
  17. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

    Nopeinhan tuo Supra taitaa rehellisesti arvioituna olla.
    Varttimailin (10.1s) ja seisovan lentokenttämailin (335km/h) tulokset kun huomioi, niin 99.9% Suomessa katsastetuista autoista ei pääse lähellekään tuota.
    Varsinkaan niistä, joilla ajetaan kadulla eikä ajeluteta trailereilla.

    Noloa tietysti meille jenkkihenkisille on sen myöntäminen, että "Suomen nopein" auto on... japsi.
     
  18. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mikä siinä ny noloa olis? Sama kai se sille on missä se on tehty, hattua nostetaan. Eikä se haapavetinen Corvettekaan kauas taida jäädä jos olis oikeat renkaat varttimaililla?
     
  19. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

    Mainitsemasi Vette onkin juuri tuota yllämainittua marginaalista 0.1%:n ryhmää, joka voisi Supran teoriassa haastaa.
    Olisi muuten hienoa saada molemmat autot, samana päivänä, vierekkäin vartille ja mailille, siinäpä idea hyvälle tv-ohjelmalle: Suomen nopein auto 2011.

    Minulle henkilökohtaisesti on aivan sama, missä maassa auto on alunperin valmistettu, arvostan Suprien yms. rakentamisen monipuolisuutta ja laatua, vaikka katselenkin automaailmaa pääosin USA-autopainotteisesti.
     
  20. 2dht

    2dht 3rd gear

    Jokos muuten niitä aikoja on julkastu jossain...? :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!