V8/GTi-päivä

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Putte, 1.6.2015.

 1. Putte

  Putte 1st gear

 2. Putte

  Putte 1st gear

  Tässä viikonloun ohjelmaa.

  [​IMG]
   
 3. Fukov

  Fukov 3rd gear

  Tulkitsinko nyt reklaamia oikein, että tonne maksaa myös alle kouluikäiset skidit ton 10€ sisään?
   
 4. Putte

  Putte 1st gear

  Niin se näyttäisi olevan tuosta suoraan luettuna. Nyt en osaa sanoa onko oikeasti noin, mutta koitetaan selvittää asia huomenna.
   
 5. Fukov

  Fukov 3rd gear

  Ok, kiitoksia. Ei sillä että se nyt mikään kynnyskysymys olisi, koetan vaan laskeskella että paljonko jälkikasvua on varaa ladata kyytiin :lol:
   
 6. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Katsastuksen aikataulua?
   
 7. Putte

  Putte 1st gear

  Eiköhän sekin selviä huomenna.
   
 8. Putte

  Putte 1st gear

  Asia on nyt selvitetty ja alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi vanhempiensa seurassa.
   
 9. Putte

  Putte 1st gear

  Katsastus alkaa melko pian porttien aukeamisen jälkeen ja päättyy kello 16.
   
 10. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  On se lähdettävä tuonne katselemaan, kun on noin lähelläkin...ehtii tuurilla nukkuakin muutaman tunnin yövuoron päälle :wink:
   
 11. Fukov

  Fukov 3rd gear

  Hyvät jenkat oli Vesivehmaalla, kiitoksia vaan järjestäjille.
  Yksi asia mikä tällein äkkiseltään jäi ottamaan otsalohkoon oli nää binitölkit, mitkä jengiltä jäi niille sijoilleen törpön tyhjettyä, vaikka roskis oli 2 metrin päässä. On se vittu ettei jalat kanna sitä matkaa ettei ne jäis sinne levälleen pisin poikin.
   
 12. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Ja esim. Makkaran myyntiä kaipasin... Kinkereihin muuten ihan ok. Ja hyvin oli kalustoa paikalla.. Sais olla useimmin tapahtumia tuolla..
   
 13. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

 14. sbc350

  sbc350 Gearhead

 15. MustangSally

  MustangSally Gearhead

 16. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Todella onnistuneet karkelot, ilma oli mitä parhain ja hienoa kalustoa pilvin pimein...ihan pahuksen hieno homma 8)

  Hienoa että kiihdytyspäivä päätettiin järjestää juuri Vesivehmaalla ja toivon mukaan se järjestetään siellä vastakin.
  Jos mahdollista, niin paikkaa kannattaisi käyttää useamminkin katuautokisoissa yms...onhan se jarrutusalue vähän lyhyt, mutta riittää katuautoille kuten tuli todistettua.
  Paikka on aika keskeinen tulla joka suunnasta ja etenkin pk-seutulaisille se on oivallisella etäisyydellä.

  Järjestelyt toimivat mallikkasti, mutta ruokailupuoli saa pikkasen kritiikkiä...sitä ei oikein ollut järjestetty, pyttistä, makkaraa yms. jota kisoissa on totuttu vetämään naamariin ei mielestäni ollut, eipä sen puoleen, itellä ei ollut tarvettakaan, mutta monella varmaan oli...
  Toisaalta kentän oma kahvio myi varmaan enemmän kun koko vuotena yhteensä, kiitokset henkilökunnalle jaksamisesta.

  Kaiketi tämä oli se päivän nopein auto :wink:
  [​IMG]

  Tuossa kuvia tapahtumasta tarinan muodossa -> Vesivehmaa 2015 kuvakertomus

  Tuossa kuvia tavallisemmassa muodossa ->Vesivehmaa 2015 kuvat
   
 17. manha

  manha Gearhead

  Oliskohan aikoja nähtävillä jo jossakin..?
   
 18. ZxKimmo

  ZxKimmo Gearhead

  Pito tuolla oli kyllä yllättävän hyvä ja kovia aikoja ajettiin.

  Ihmettelin vähän kun toisessa lähdössä ajasta lähti reilu sekuntti pois edellisestä, toka lähtö onnistui kyllä paremmin ja olihan siinä alla paremmat renkaatkin. Ei siinä tohinassa tullut katsottua aikalappuja sen paremmin, nyt syynäsin sitten tarkemmin.
  Normaalisti 1000-1220ft oli luokkaa 1.1-1.2 sekuntia ja tossa tokassa riuhtasussa selvittiin tästä matkasta peräti 0.054 sekunnissa. Aikakorteissa oli loppuajassa eroa 1.1 sekuntia ja väliaikojen mukaan eroa olisi pitänyt olla vain puolen sekunnin luokkaa.

  Oliko muilla saman suuntaisia havaintoja? :eek:
   
 19. minorv8

  minorv8 Gearhead

  Minne noi näyttötaulut oli kätketty ? Seurasin lähtöjä molemmin puolin rataa ja kaipasin tietoa ajoista ja nopeuksista.

  Itsellä päivä munille kun sytkä alkoi oikuttelemaan jonottaessa kentälle. Auto teki ihmeparantumisen moottorin jäähdyttyä mutta lähdöt jäi ajamatta. Sytkä porsi sitten motarille Mäntsälän eteläpuolelle. Kiva vaihtaa varaosaa motarin tienposkessa :)
   
 20. kpcam

  kpcam 1st gear

  Juu,samanlaista sekavuutta oli meikäläisenkin lapuissa. Siis jos sen löysi sieltä lappuläjästä. Kaikkia en edes löytänyt .En tiedä johtuko tää sekavuus siitä että ajanotto oli nykyajan meiningin mukaan ulkoistettu joten sitä tarkkuutta ja täsmällisyyttä ei kyllä ollu mitä alastarossa saavutetaan. Ja ne näyttötaulutkin oli kyllä aikalapselliset eikä edes olleet merkattu että kumpi on kumpi rata.Ja näkyivät vain yhteen suuntaan sijoittelusta johtuen.Jonkinlainen kuulutus kaiuttimista olis auttanut asiaa mutta sitäkään ei saatu pelaan.Ja JUMALAUTA ei minkään näköistä ruokintakojua! Ihan siisti kahvila mutta olikohan niillekin joku unohtanut ilmoittaa että lauantaiksi saattaa tulla parituhatta ihmista kentälle pyöriin. Kaikki myytävä vähissä kaiken aikaa. Kaikenmailman autourheilutapahtumia on tullu kierrettyä jo lähes 30v eikä kertaakaan ole jääny ns. lähes pakollinen seuraa kannattava rallimakkaran syönti väliin. Mutta nykyäänhän on muutenkin niin hyvät ajat että mitä sitä ny ylimäärästä pisnestä tekeen ruokaa nälkäsille myymällä. Jo pelkästään järjestävää seuraa kannataakseni olen aina syöny paikan päällä.Lidlistä sit eväät seuraavan kerran kun ei raha kelpaa.

  Paikkahan on hyvä, liikenteen ohjaus ja muut opastus yms. jutut toimi.Ja rata tarjosi ilmeisesti pitoakin loppupäivästä mukavasti. Itellä kyllä meni sutimiseks ja sähläilyks.Jono veti kohtuullisesti eikä kukaan rasvannu rataakaan. Kelikin antoi ajaa lähes koko ajoajan. Harvinaista.

  Itse antaisin arvosanaksi tapahtumalle lähinnä oikeen hyvän yrityksen.Mutta sehän olikin vasta eka kerta tällä kiitoradalla joten tästä on helppo parantaa. :-?
   

Kerro tästä muillekin!