V8/GTi-päivä

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Putte, 1.6.2015.

 1. 1320

  1320 Gearhead

  Saa arvata että harmittiko, kun heräsin Lauantaiaamuna iloisena ajo-ohjeiden vierestä ja Impala oli tankattuna tallissa odottamassa kunnes huomasin, ettei herätyskello ollutkaan pärähtänyt ja kello oli jo hieman yli 9. :mad: :mad:

  Eipä tuosta enää olis ehtinyt kymmeneksi paikalle, niin en sitten lähtenyt ollenkaan.

  ...Ja kyllä, ärsyttää edelleen suunnattomasti. :odroll:
   
 2. Crash_

  Crash_ 2nd gear


  Sama vika, nukuin pommii ja klo 13 hujakoilla heräsin. Päätin kuiteski lähtee ja kerkesin yhen vedon ottaa. Tosin porilla eivät meinanneet enää siinä klo 14 hujakoilla laskea olleskaan. Kaveri seivas tilanteen ja löi käytämättä jääneen ajolipun käteen ja oli lomake mukana jo täytettynä nii helty sitten ja päästi sisään.
   
 3. Putte

  Putte 1st gear

  Katos kun se ilma on niin pirun paljon raskaampaa kuin tölkin sisältämä juoma, niin eihän sitä monikaan jaksa kantaa. :wink:
   
 4. Putte

  Putte 1st gear

  Valitettavasti makkaramyyjä ei jostain syystä tullut paikalle lainkaan, vaikka oli lupautunut tulemaan.
   
 5. Putte

  Putte 1st gear

  Vaasalainten ajanottoporukka lupaili tuloksia FHRA:lle keskiviikon liepeillä eli sen jälkeen ilmestyvät varmasti FHRA:n sivuille.
   
 6. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Kuulin huhun et Turkulaisella makkaran myynti sopimus noissa kisoissa ja ei viittinny tulla paikalle kun on pitkä matka..... Luulis viitivän tulla niissä makkaroissa kyllä kate kohallaan ja varmaan ois menny useita satoja makkaroita€€€€€€€ Ens kerralla otan omat eväät mukaan ja niin tekee varmaan moni muukin... Ei siellä kokopäivää viitti nälissään olla :soosoo: :argue: :poff: :poff: :poff:
   
 7. menu*

  menu* Gearhead

  Tulin kanssa paikalle joskus kahden maissa, numeroksi tuli reilu kolmesataa, eli kyllä siellä ihan autoja oli. Pari kertaa radalla + munkkikahvitkin löyty, sanosin että parempaa vastinetta reilun kymmenen euron sijoitukselle on vaikea löytää. Hieno tapahtuma, toivottavasti jatkoa seuraa Vesivehmaalla.
   
 8. Fukov

  Fukov 3rd gear

  Jotenkin näin sen on oltava :D Ihan tarkoituksella katsoin että onko roskis täynnä vai mitä helvettiä niin hyvä kun oli pohja peitossa, ettei salettiin ollut siitäkään kiinni.
  Mulle se on se ja sama miten jokainen tuolla käyttäytyy, mutta kelailin laajemmassa mittakaavassa että millainen ensivaikutelma syntyi tuota mestaa järkkääjille vuokranneella taholla jos näky on kuin Raatteen tieltä tollaisen jälkeen.
  Toistan nyt vielä itteäni että mestahan on aivan loistava ja kilvanajajatkin tuntuivat viihtyvän, mikä lie päätarkoitus.
  Ainiin,ens kerralla jos sais ne näyttötaulut metrin-puoltoista ylöspäin, jos mahdollista!
   
 9. Tomas C5

  Tomas C5 2nd gear

  Ihan hyvät kinkerit oli ensikertaa järjestetyiksi.
  On ymmärrettävää muutamat pikku jutut, kun ei järjestäjä voi tietää tuleeko 100 vai 1000 ihmistä paikalle.

  Omalle kohdalle ei pitävää asfalttia löytynyt, mutta syy oli joko autossa tai kuskissa.

  [​IMG]

  --
   
 10. C1

  C1 1st gear

  Kyllähän tuo ajanotto oli aivan harurista, kolmesta lapusta kahdessa lennettiin 220 jalkaa yli 4500 kilometrin nopeudella.
  Moni teki varmaan ennätyksen jos ei huomannut tuota virhettä 1000-1220 jalan kohdilla.
  Luulisi jos rahaa haluavat per veto niin olisi ajanottolaitteet hieman paremmat
   
 11. MustangSally

  MustangSally Gearhead

  Eikös se HK-vaunun kanssa ollut mies sitten saanut sitä päälle? Oli sitä pystyttämässä joskus 13 aikoihin kun joku kysyi onko sulla makkaraa, niin vastas että ihan kohta kunhan saa vehkeet lämpimäks. Oli siinä popcornitytön vieressä.
   
 12. Tomas C5

  Tomas C5 2nd gear

  Kyllä meidän lapset kävi jostain meille makkarat ostamassa.
   
 13. Onko Vesivehmaan rataennätykset nyt sitten autojen osalta Uskalilla ja prätkien osalta Pusalla?

  [​IMG]
   
 14. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Pisteet meikäläiseltäkin paikasta, Vesivehmaa on sopivan matkan päässä tämmöiselle laiskallekin, Alastarolle ei ole tullut koskaan lähdettyä katuautoja kattomaan... Näyttötauluihin jäin minäkin kaipaamaan parannusta, selvisi miksi radan toisella puolella ei ollut juuri lainkaan katsojia siinä vaiheessa kun pääsin siihen lippusiiman luo. Muuten hieno päivä, sää pysyi kuivana ja koko ajan ajettiin, hyvä!

  Olis kai sinne voinut myöhemminkin tulla...? :wink: Mäkin olin paikalla vasta puolen päivän jälkeen, ja hyvin oli tapahtumaa radalla koko ajan.

  Mutta olipahan ainakin näyttävä lähtö! Vette ei taida olla ihan vakio...?

  Onko valkonen ´63-´64 Nova jonkun OD:laisen? Hieno laite! Mitä aikoja laite mahtoi kulkea...?
   
 15. Futurage

  Futurage Gearhead

  Jos jollakin jäi jotain hampaankoloon niin sitten vaan revanssi Ford Nationalseissa Alastarolla lauantaina 1.8.2015.

  Tapahtuman yhteydessä on muillakin kuin Fordeilla mahdollisuus ajaa varttimailia.Tässä vaiheessa muita on ilmoittautunut noin 20 kpl,joukossa useita 8/9/10 sekunnin katulaitteita.

  Luvassa myös legendaarista " pärjaakö auto moottoripyuörälle "-välienselvittelyä..tulossa on potentiaalisia 8 sekunnin aikoja sekä katupyörä-että autopuolella.

  Vielä mahtuu mukaan noin 15 nopeinta ilmoittautujaa. Katso tarkemmat tiedot tämän alueen topicista " Mahdollisuus ajaa varttimailia Alastarossa 1.8.2015".
  Alueella luonnollisesti täydet palvelut joten mm.olutta/makkaraakin on saatavilla !
   
 16. Futurage

  Futurage Gearhead

  Tämän topicin kuvassa renkaita tuhoava Vette ilmoittautunut.
   
 17. FinalFins

  FinalFins 3rd gear

 18. MIAMIRACING

  MIAMIRACING 1st gear

  Hyvät kuvat! :D
   
 19. tähtinenjoni

  tähtinenjoni Gearhead

  Ei varmaan olis monenkaa kannattanu ns. lämmittää renkaita, jos oli tavalliset katurenkaat... Prätkistä jäi mieleen kaksi Hd:tä. Apehanger pyörä mikä ei varmaan ole kovin helppo täyskaasu kiihdytyksessä ja nahka sivulaukku hapsutakki joka veti varmasti korkeimmat keula päivän aikana. Näki että on ajettu pyörällä paljon.
   
 20. sbc350

  sbc350 Gearhead

Kerro tästä muillekin!