V8/GTi-päivä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Putte, 1.6.2015.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Saa arvata että harmittiko, kun heräsin Lauantaiaamuna iloisena ajo-ohjeiden vierestä ja Impala oli tankattuna tallissa odottamassa kunnes huomasin, ettei herätyskello ollutkaan pärähtänyt ja kello oli jo hieman yli 9. :mad: :mad:

    Eipä tuosta enää olis ehtinyt kymmeneksi paikalle, niin en sitten lähtenyt ollenkaan.

    ...Ja kyllä, ärsyttää edelleen suunnattomasti. :odroll:
     
  2. Crash_

    Crash_ 3rd gear


    Sama vika, nukuin pommii ja klo 13 hujakoilla heräsin. Päätin kuiteski lähtee ja kerkesin yhen vedon ottaa. Tosin porilla eivät meinanneet enää siinä klo 14 hujakoilla laskea olleskaan. Kaveri seivas tilanteen ja löi käytämättä jääneen ajolipun käteen ja oli lomake mukana jo täytettynä nii helty sitten ja päästi sisään.
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Katos kun se ilma on niin pirun paljon raskaampaa kuin tölkin sisältämä juoma, niin eihän sitä monikaan jaksa kantaa. :wink:
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Valitettavasti makkaramyyjä ei jostain syystä tullut paikalle lainkaan, vaikka oli lupautunut tulemaan.
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Vaasalainten ajanottoporukka lupaili tuloksia FHRA:lle keskiviikon liepeillä eli sen jälkeen ilmestyvät varmasti FHRA:n sivuille.
     
  6. three hundred

    three hundred Gearhead

    Kuulin huhun et Turkulaisella makkaran myynti sopimus noissa kisoissa ja ei viittinny tulla paikalle kun on pitkä matka..... Luulis viitivän tulla niissä makkaroissa kyllä kate kohallaan ja varmaan ois menny useita satoja makkaroita€€€€€€€ Ens kerralla otan omat eväät mukaan ja niin tekee varmaan moni muukin... Ei siellä kokopäivää viitti nälissään olla :soosoo: :argue: :poff: :poff: :poff:
     
  7. menu*

    menu* Gearhead

    Tulin kanssa paikalle joskus kahden maissa, numeroksi tuli reilu kolmesataa, eli kyllä siellä ihan autoja oli. Pari kertaa radalla + munkkikahvitkin löyty, sanosin että parempaa vastinetta reilun kymmenen euron sijoitukselle on vaikea löytää. Hieno tapahtuma, toivottavasti jatkoa seuraa Vesivehmaalla.
     
  8. Fukov

    Fukov 3rd gear

    Jotenkin näin sen on oltava :D Ihan tarkoituksella katsoin että onko roskis täynnä vai mitä helvettiä niin hyvä kun oli pohja peitossa, ettei salettiin ollut siitäkään kiinni.
    Mulle se on se ja sama miten jokainen tuolla käyttäytyy, mutta kelailin laajemmassa mittakaavassa että millainen ensivaikutelma syntyi tuota mestaa järkkääjille vuokranneella taholla jos näky on kuin Raatteen tieltä tollaisen jälkeen.
    Toistan nyt vielä itteäni että mestahan on aivan loistava ja kilvanajajatkin tuntuivat viihtyvän, mikä lie päätarkoitus.
    Ainiin,ens kerralla jos sais ne näyttötaulut metrin-puoltoista ylöspäin, jos mahdollista!
     
  9. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Ihan hyvät kinkerit oli ensikertaa järjestetyiksi.
    On ymmärrettävää muutamat pikku jutut, kun ei järjestäjä voi tietää tuleeko 100 vai 1000 ihmistä paikalle.

    Omalle kohdalle ei pitävää asfalttia löytynyt, mutta syy oli joko autossa tai kuskissa.

    [​IMG]

    --
     
  10. C1

    C1 1st gear

    Kyllähän tuo ajanotto oli aivan harurista, kolmesta lapusta kahdessa lennettiin 220 jalkaa yli 4500 kilometrin nopeudella.
    Moni teki varmaan ennätyksen jos ei huomannut tuota virhettä 1000-1220 jalan kohdilla.
    Luulisi jos rahaa haluavat per veto niin olisi ajanottolaitteet hieman paremmat
     
  11. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Eikös se HK-vaunun kanssa ollut mies sitten saanut sitä päälle? Oli sitä pystyttämässä joskus 13 aikoihin kun joku kysyi onko sulla makkaraa, niin vastas että ihan kohta kunhan saa vehkeet lämpimäks. Oli siinä popcornitytön vieressä.
     
  12. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Kyllä meidän lapset kävi jostain meille makkarat ostamassa.
     
  13. Onko Vesivehmaan rataennätykset nyt sitten autojen osalta Uskalilla ja prätkien osalta Pusalla?

    [​IMG]
     
  14. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Pisteet meikäläiseltäkin paikasta, Vesivehmaa on sopivan matkan päässä tämmöiselle laiskallekin, Alastarolle ei ole tullut koskaan lähdettyä katuautoja kattomaan... Näyttötauluihin jäin minäkin kaipaamaan parannusta, selvisi miksi radan toisella puolella ei ollut juuri lainkaan katsojia siinä vaiheessa kun pääsin siihen lippusiiman luo. Muuten hieno päivä, sää pysyi kuivana ja koko ajan ajettiin, hyvä!

    Olis kai sinne voinut myöhemminkin tulla...? :wink: Mäkin olin paikalla vasta puolen päivän jälkeen, ja hyvin oli tapahtumaa radalla koko ajan.

    Mutta olipahan ainakin näyttävä lähtö! Vette ei taida olla ihan vakio...?

    Onko valkonen ´63-´64 Nova jonkun OD:laisen? Hieno laite! Mitä aikoja laite mahtoi kulkea...?
     
  15. Futurage

    Futurage Gearhead

    Jos jollakin jäi jotain hampaankoloon niin sitten vaan revanssi Ford Nationalseissa Alastarolla lauantaina 1.8.2015.

    Tapahtuman yhteydessä on muillakin kuin Fordeilla mahdollisuus ajaa varttimailia.Tässä vaiheessa muita on ilmoittautunut noin 20 kpl,joukossa useita 8/9/10 sekunnin katulaitteita.

    Luvassa myös legendaarista " pärjaakö auto moottoripyuörälle "-välienselvittelyä..tulossa on potentiaalisia 8 sekunnin aikoja sekä katupyörä-että autopuolella.

    Vielä mahtuu mukaan noin 15 nopeinta ilmoittautujaa. Katso tarkemmat tiedot tämän alueen topicista " Mahdollisuus ajaa varttimailia Alastarossa 1.8.2015".
    Alueella luonnollisesti täydet palvelut joten mm.olutta/makkaraakin on saatavilla !
     
  16. Futurage

    Futurage Gearhead

    Tämän topicin kuvassa renkaita tuhoava Vette ilmoittautunut.
     
  17. FinalFins

    FinalFins 3rd gear

  18. MIAMIRACING

    MIAMIRACING 1st gear

    Hyvät kuvat! :D
     
  19. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

    Ei varmaan olis monenkaa kannattanu ns. lämmittää renkaita, jos oli tavalliset katurenkaat... Prätkistä jäi mieleen kaksi Hd:tä. Apehanger pyörä mikä ei varmaan ole kovin helppo täyskaasu kiihdytyksessä ja nahka sivulaukku hapsutakki joka veti varmasti korkeimmat keula päivän aikana. Näki että on ajettu pyörällä paljon.
     
  20. sbc350

    sbc350 Gearhead

Kerro tästä muillekin!