V8 koneen vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jani.tahvo, 7.4.2002.

  1. jani.tahvo

    jani.tahvo 1st gear

    Pitäisi saada neuvoja katsastusta ja paperisotaa varten, kun olisin vaihtamassa V8 koneen autooni. Autoni on buick skyhawk ja alun perin autossa on V6. Kun buickkia ei ole alunperin V8:lla, mutta autohan on sama kuin chevrolet monza jota on tehty kasilla. On levyt edessä ja isot jarrut takana, tehostimet ja vakaajat löytyy. Laatikko on th350. Auto on tuontiauto.
     
  2. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Jos siis Monzaa (en itse tunne) on valmistettu kasilla, niin saisi sen sisarmalleihinkin laittaa kasin, kunhan jarrut, jouset, yms. vastaavat kasimallia. Sitten vielä se perinteinen 25%/20% (=lisää kokoa/tehoa) niin se on kaitenni siinä.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin ja vielä paino ei saa nousta yli 10 prossaa (etuakselilla?, eli vähän pelivaraa akkua siirtämällä tms.)
     

Kerro tästä muillekin!