V8-Magazine Summer Meet Himos 17. – 19.6.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Teo, 4.3.2011.

  1. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Toi on JUST tota, valitetaan kaiken ja varsinkin autoilun kallleutta, mutta kusiränniin kustuna mikään ei maksa mitään! Sitten sotketaan ruumiineritteilläkin pitkin poikin ja mietitään, että miksiköhän meillä on niin "paskasten ihimisten" maine...
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Minä kyllä ymmärsin tuosta Rapiksen kirjoituksesta että me jenkkiautoilijat ollaan siistiä porukkaa "tavallisiin" juhannusjuhlijoihin verrattuna. V8-meetingin jälkeen Himoskella oli paikat hyvinkin siistissä kunnossa, muutamia roskia ja kaljatölkkejä siitä kentältä roskiin ohikävellessä kannoin, ei mitää pahaa sotkua ollut.
     
  3. rapis

    rapis 1st gear

    kyllä tarkotus oli juuri niinku pauli ymmärsit.
    mutta eihän sitä niin voi kirjottaa ettei joku sitä väärin lukkis. :poff:
     
  4. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    ^ hyviä kuvia :D
     
  6. RAIVO

    RAIVO Gearhead

    Kiitos kiitos, yhtäkään ruutua ei varmaan oo selvinpäin otettu, että kiva kun kelpaa :D .
     
  7. raggar

    raggar 3rd gear

Kerro tästä muillekin!