V8-magazine Summer Meet Himos 18. – 20.6.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Teo, 7.12.2009.

 1. Chevy_Nova

  Chevy_Nova 1st gear

  Kiitokset Kivoista Kinkereistä...
  Bänditkin oli ihan jees...
  Keliähän ei voi valita mutta yösade ei haitannu menoa...
  Kalustokin toimi moitteetta koko matkan..kerrankin....
  Kitos myös tapahtumaa kuvanneille...hyviä kuvatuksia.... :D
  Jospa siellä ens vuonna ois myös yks komia valkoinen gm-tuote koristamassa mökin pihaa ----> Jupe... 8)
   
 2. remo 1

  remo 1 Gearhead

  Just kotiuduttu Himokselta,vedettii taas pitkän kaavan mukaan Torstaista Maanantaihin.Kiitokset kaikille,ens vuonna taas uudestaan :D
   
 3. raggar

  raggar 3rd gear

 4. 400 cid

  400 cid Gearhead

  Lauantaina pyörähdettiin taas kerran päiväseltään perheretkellä, mukavaa oli, keli suosi ja oli todella hienoa ja harvinaistakin kalustoa liikenteessä. Ja tietysti mukavia kanssaihmisiä (ja eläimiä :wink: ).
  Ja minusta oli hienoa se, että vaikka tapahtumissa kuppia jotkut ottavatkin, niin käyttäytyminen oli fiksua ja asiallista (örveltäjät puuttui), voi huoletta nauttia lastenkin kanssa tapahtumasta.

  Juniorit keräsivät tyhjiä tölkkejä vajaan neljänkympin edestä - poikien puolesta kiitos kaikille kaljanjuontitalkoisiin osallistuneille... :lol:

  Kiitos kaikille tapahtuman mahdollistaneille 8)
   
 5. Jupe

  Jupe Gearhead

  Osu ja uppos.... :oops:
   
 6. HELL2

  HELL2 Gearhead

 7. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Joo kivaa oli,näköjään joku olutkin jääny kun autoo siivoilin,jospa ne jois tässä pois kun lomaakin vielä riittää... :) Ja erityiskiitos naapurin pariskunnalle avusta. :D
   
 8. RAIVO

  RAIVO Gearhead

  Nyt vasta pääs kotia reissulta. Lystiä oli taasen eikä kelitkään pahemmin haitannu. Kiitokset järjestäjille ja seuraa pitäneille!

  Kuvia tulee jahka jaksaa seuloa noista autokuvat erilleen.
   
 9. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Juu,sukulaispoika ei sittenkään ollu valmis rattiin seuraavana aamupäivänä....Kuminpoltto sinänsä on tuttu homma,ainahan sitä tehään ja oulussa ei kovin kriittinen suhtautuminen poliiseilla.Monesti ajaneet ohi ja naureskellu.Kuminpoltto meillä on tapana,muttei promilleissa ajaminen tietenkään. Samat kytät puhallutti mut siinä risteyksessä lähtiessä.Nollaa näytti,harmi homma kaverin kannalta.Ei siinä paljon ite ajattele muutaman aamukaljan ottaneena että jos joku sanoo pystyvänsä kuskiks,ettei sitten pystykkään..
   
 10. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Mutta vähän huumoria:Tossa lehtiotsikossa,tai siis niissä kommenteissa joku heitti aika hyvän:"Saahan sitä omalla pihallaan kumia polttaa,s-markettihan on asiakkaitten omistama"....
   
 11. PauliP

  PauliP 1st gear

  Kuulin jutun että kuminpoltosta tulee 1200€ sakko nykyään. Ja se sakottaminen on kuulemma nykyään noudatettava käytäntö kun poliisi näkee. Mutta elämähän on täynnä valintoja...
   
 12. Cadillac390Man

  Cadillac390Man Gearhead

 13. PauliP

  PauliP 1st gear

  On kuulemma kuminpoltolla kiinteä 1200€ hintalappu nykyään.
   
 14. köyhä

  köyhä 3rd gear

  :rotfl: Minä kuulin että 6000€ metri ja jos on lukkoperä niin x2 :poff:
   
 15. PauliP

  PauliP 1st gear

  Mutta minun kuulemaani löytyy perusteet oikeusministeriön teksteistä :poff:

  Liikennerikosten perusmuoto on nimeltään liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Rangaistavaa on liikenteessä edellytettävän varovaisuuden laiminlyönti tai jonkin liikennesäännön rikkominen tavalla, joka on omiaan aiheuttamaan vaaraa toisen turvallisuudelle.

  Liikenneturvallisuuden vaarantamisesta tuomitaan sakkoa tai enintään kuusi kuukautta vankeutta. Nykyinen enimmäisrangaistus on kolme kuukautta vankeutta.

  Törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen syyllistyy tieliikenteessä esimerkiksi moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettaja, joka huomattavasti ylittää sallitun enimmäisnopeuden, rikkoo ohituskieltoa tai laiminlyö pysähtymis- tai väistämisvelvollisuuden. Lisäksi aina edellytetään, että tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella tehty teko on omiaan aiheuttamaan vakavaa vaaraa toisen hengelle tai terveydelle.

  Rangaistus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta on vähintään 30 päiväsakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Se vastaa nykyistä tieliikennelain rangaistusta törkeästä liikenteen vaarantamisesta.


  Aika helposti tuo vähintään 30-päiväsakkoa napsahtaa jos on yleisöä lähettyvillä tai joku kyydissä.
   
 16. JP-350

  JP-350 Gearhead

  No ei todellakaan oo 1200 kiintee.Se on metrihinta.
   
 17. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Jos meille tulee ton laskuopin mukaan sakko niin jotain kymppitonnin paremmalla puolenhan se on...No mutta,its a long way,to the top,if you wanna rocknroll...
   
 18. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  .

  Vaarantaako Pauli auto liikennettä paikallaan ollessaan? Montako tonttua tule turpaan, jos polttelee kumia jarrua vasten pitäen auton koko savustuksen ajan paikallaan :odroll: :poff: :rotfl:
   
 19. PauliP

  PauliP 1st gear

  Jatkettaisko tuolla toisessa ketjussa aiheesta?
   
 20. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  .

  ei
  ______________________________ __ __ _ _
  ______________________________ __ __ _
   

Kerro tästä muillekin!