V8-Marketin käytöstä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Ylläpito, 25.2.2016.

 1. ventora

  ventora 2nd gear

  classiccars on autojen myyntiilmoitukset 25 per sivu kiinteä mutta osat on valittavissa 25,50,100,150 ja 200kpl per sivu.

  tuo nimimerkki on myös hyvin tärkeä,monesti kun huomaa että jollain tutulla on jotain kivaa tai samalla suunnalla mistä menossa muutakin ostamaan niin tulee tehtyä heräteostoksia että tulee täys kuorma.myös toisinpäin että on henkilöjä mitkä kovinkin ilmottelee mutta ei pääse kauppoihin niin niiden ilmotuksia turhauttaa availla.

  tuo varsinkin autojen iän mukaan hakeminen olisi kaivattu uudistus,monet harrastajat puuhaa tietyn ikäkauden parissa ja ei ne väärän ikäset kiinnosta, esim classicillakin itse haen vain 20-30 luvun kalustoa ja katson säännöllisesti onko tullut uusia,jos siellä tulis väkisten 60 lukusia naaman eteen niin tuskin tulisi katottua ollenkaan koko sivua.
   
 2. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff Admin

  Autojen iän mukaan haku onnistuu jo, vuosimallivälin voi määrittää samalla tavalla kuten Classicars.se -palstallakin. Ilmoituksen iän mukaan ei voi rajata hakua mutta ilmoitukset saa kuitenkin ilmoituksen iän mukaan nousevaan tai laskevaan järjestykseen.

  Katsotaan josko nimimerkki voitaisiin ottaa mukaan listauksiinkin ja tuota 8-16-24-32 skaalaa voidaan kyllä jatkaa pidemmällekin. Sivujen latautumisen kannalta tuollainen jaksottaminen on kuitenkin paikallaan.
   
 3. Ade62

  Ade62 3rd gear

  [QUOTE="Ylläpito

  Katsotaan josko nimimerkki voitaisiin ottaa mukaan listauksiinkin ja tuota 8-16-24-32 skaalaa voidaan kyllä jatkaa pidemmällekin. Sivujen latautumisen kannalta tuollainen jaksottaminen on kuitenkin paikallaan.[/QUOTE]

  Kun valitsee esim. 32 /sivu ja sen jälkeen selainriviltä muuttaa 32:n vaikka 128:ksi tulee sivulle 128 ilmoitusta.
   
 4. soppa79

  soppa79 3rd gear

  Milestäni mennään pahasti metsään jos käyttäjille pitää tehdä käyttö ohjeet foorumin käyttöä varten. Perustoiminnot pitäisi olla naurettavan yksinkertaiset ja helpot.
  Kaikki hienoudet voi olla olemassa mutta peruskäyttö tulee olla niin selkeää että ekaa kertaa sivulle eksyvä kokee ympäristön helpoksi ja kutsuvaksi.

  Ps. Mielestäni tällä sivulla olevien myynti ilmoitusten määrä on romahtanut rajusti joten jossain on vikaa
   
 5. janiluo

  janiluo Gearhead

  Itse en ole laittanut vielä yhtään ilmoitusta tuonne paskamarkettiin... lähteekö muut boikottiin mukaan?
  :rolleyes:
  - Jani -
   
  xarper tykkää tästä.
 6. Catiska

  Catiska Gearhead

  En lähde. Marketti toimii ihan ok. Kuvien lisäämisen osalta jopa parempi. Ja omat ryjät pääsee paremmin esille jos muut poikotoi sitä ;)
   
 7. xarper

  xarper Gearhead

  Juuh toivotan tapaus... Miksi pilata valmiiksi toimiva systeemi...
   
 8. janiluo

  janiluo Gearhead

  Nyt ihan pakko kysyä että painoitko "Tykkää"-nappia tarkoituksella ennen kuin vastasit lainaten?

  Meinaan että itse olen painanut "Tykkää" jo useamman kerran vaikka piti painaa "Vastaa lainaten...
  Voisiko "Tykkää" -napin siirtää kauemmaksi tuosta "Vastaa lainaten"-napista niin tykkäyksetkin on aiheellisempia...

  - Jani -
   
  yks toine mikko tykkää tästä.
 9. xarper

  xarper Gearhead

  Tarkoituksella kyllä.

  Onkohan mitään keskustelupalstaa mopareille/chevyn osille? mustanggi foorumeilta löytyy aika hyvin foordin osat mut missäs kaupata tai ostaa muuta? tartteis -76 mopariin pyyhkijänmoottoria ainaskin.
   
 10. janiluo

  janiluo Gearhead

  En tiedä Mopareista o_O mutta GM Cruisersilla näkyis olevan ihan hyvä "perinteinen" myyntipalsta. http://www.gm-cruisers.fi/forum/
  Täytyy seurata josko myynti-ilmoitusmäärät siellä lisääntyy kun tää OD-meni tällaseksi...
  :)
  - Jani -
   
  xarper tykkää tästä.
 11. xarper

  xarper Gearhead

  Viimesimmät viestit 2014 että tuota :D Mutta josko tästä jotai keksii, vituttaa yrittää tuhrata tuolta jotain yksittäisi osia tuolta marketista tai tehdä jotain helvetin monimutkasta ilmotusta siitä että tartte mopariin pyyhkijänmoottorin kun palstalle ois vaan voinu pistää "ostetaan -76 pyyhkijän moottori" ja done. Osa ois löytyny varmasti nopeemmin vielä.
   
 12. Catiska

  Catiska Gearhead

  Minä en ymmärrä mikä tuossa mainitsemassasi asiassa on vaikeaa? Vai onko vain niin etten ymmärrä miten jotkut ei ymmärrä??

  Tein sinulle hetkessä haluamasi ilmoituksen: http://www.overdrive.fi/v8-market/parts-wanted/f28609ebd52a8cde56598e08477a8427/
   
 13. xarper

  xarper Gearhead

  Tuolla ei ole esim. julkisia kysymyksiä ollenkaan, ainut tapa on puhelin/yv. tulee varmasti aika paljon turhia kyselijöitä kun kaikki kysyy yhtä samaa asiaa mikä jostain auton ilmotuksesta on jäänyt pois kun sen voisi kysyä julkisestikkin ja se näkyis kaikille suoraan sit.
  Kaupankäynti pitäis olla julkista...
   
 14. Catiska

  Catiska Gearhead

  Miksi ihmeessä sen pitäisi olla julkista yksityisten välillä?? Korjaa ilmoituksesi sitä mukaan kun siitä löytyy puutteita. Ei kait se niin vaikeaa ole? Se näkyy kaikille suoraan sit...

  Vähitellen sitä oppii jopa tekemään sellaisia ilmoituksia mistä ei toisten tarvitse turhaan aikaa tuhlaten kysellä vaan ilmoitus on jo alun perin oikein muotoiltu.
   
  Mecki tykkää tästä.
 15. janiluo

  janiluo Gearhead

  No toi se vasta typeryyden huippu on.
  Nyt kun on siirrytty selaamisesta monimutkaiseen täsmähakujärjestelmään joka ei vastaa tarkoitusta, pitäisi ongelma korjata sillä että siirretään selaus vastuu myyjille joiden pitäisi kahlata ostoilmoituksia läpi ostajien toivossa?

  Itse en yleensä edes lue ostoilmoituksia kun toistuva teema on ollut: "Ostetaan Amerikkalainen pickup pitää olla V8 max 500E täydellä tankilla, katsastettu ja ajoaikaa ainakin vuosi"...
  o_O
  - Jani -
   
 16. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Kyllä se vanha rompetori oli vaan mukavampi käyttää kaikkinen vikoineen/puutteineen? Ei tätä nykyistä juurikaan viitsi selailla. Ja ilmoitusen määrästäkin voinee päätellä jotain...
   
  arskazone ja vernando de hoto tykkäävät tästä.
 17. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead


  Jop samaa mieltä. Vanha oli selkeämpi, toki aikansa kun jumppaa niin oppiihan tuon. Tämä uudistus jotenkin tuntuu siltä, että on menty bittinikkarin "aivot ja taidot" edellä.

  Soppa 79 kommentti oli jotenkin kanssa kuvaava.
   
 18. TopyCa

  TopyCa Gearhead

  "Wanhassa vara parempi" Kovin on sekava, etenkin jos haluaa ostoilmoituksen muusta kuin autosta.
  Ja ei Email pakkoa kun ilmoittaa. Sai itse valita mitä kontaktia halusi käyttää.
  Pelkään aina kun kalastellaan Emailejä, millä syyllä tahansa, että ne myydään eteenpäin.
   
 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Itse laitoin 26.3 ilmoituksen myytävästä osasta eikä silloin ainakaan vielä vaatinut e-mail osoitetta.
   
 20. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Paska on paska vaikka sen maalaisi vaaleanpunaiseksi. Meidän pitänee hakea korvaava vaihtoehto. On tuossa yksi hyvä puoli se helppo skipata, kun on täysin erillään.
   

Kerro tästä muillekin!